- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.699
- 798
Çok haklısınBiraz rahat olmalısın ve rahat vermelisin.
Sen ilgiyi çektiğinde o ilgi gösterecek emin ol.
3 yıllık evlilik yeni sayılmaz hem.
Ben de 3 buçuk yıllık evliyim, Eşim çok uzun zamandır yüzük takmıyor.
Espri yaparım ama niye takmıyorsun kavgası hiç etmem.
Gidecek olanı, gitmek isteyeni bir yüzükle tutamayız değil mi?
Benden vazgeçmeyi göze alacaksa bir gün güle güle gitsin.
Benim gibisini b.k bulur. Kendisine de rahatlıkla söylüyorum bunu.
Söylemek lazım ve yürekten böyle hissetmek lazım.
Sorun yüzük değil aslında daha önce çooook unuttu. Sorun bunu söyledim diye bu cümleleri duymamBenim eşimde takmaz ki gerçekten eldivenle çalışıyor tak çıkar zor oluyor dediği için ben hiç önemsemiyorum... Bu yüzden sorun çıkarılmaz haksızsın bence... Rahatsızlığınızı bilemem ama insanlar işe gidince yoğunluktan unutabilir birazcık daha anlayışlı olmalısınız bence...
Mesela ne yapabilirimEşe çok endekslenen kadınlar boşanma durumu olursa çok acılar çekiyor çocugunada çektiriyor. Lütfen kendinize deger verin bu kadar sıkmayın kendinizi eşinizi. Yüzügü yanında takıp işe gidince cebinede atabilir yani yüzüge fazla takılmayın
Mesela ne yapabilirim
bence bu lafları hak edecek ne yapmışsın.Merhaba arkadaşlar yine ben biliyorum ki belki buralarda kimsem olmadığından belki de güvenecek kimsem olmadığından herşeyimi burada sizinle paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize. Önceki konularını bir çoğunuz biliyor. Görünen sorunlarımız onlar. Eşimden dün hiç beklemediğim tepkiyi aldım bana çok gereksiz geldi. Haketmedim bence. Dun eşim ile giderken başım dönüyordu. İşe gitti bi mesaj atmasını bekledim. Nasılsın diye atmadı dört beş saat sonra ben attım bi sorsaydın keşke nasıl oldun deseydin dedim. İşim var zamanım yoktu dedi. Neyse yeni evli sayılırız ben yüzüklerin. Hep takarım. Eşim bu sene pek sık unutur oldu. Soruncada yol eldiven takıyorum ondan takmadım yok unuttum. Her zaman takıyorum birgün takmayınca sorun ediyorsun vs. Neyse dun onu da yazdım mesajla yüzüğü yine almamışsın kullanmayacaksan at çöpe diye. O da unuttum. Ben artık katlanamıyorum sana yaptıklarına hergün sorun çıkarmana evlenirken düşünmemiştim bunları. Bana kadınlık yap vs. Diye bir sürü mesaj atmış sizce bu tepkiyi hakedecek ne yaptım ki ne dedim ben. Allah aşkına bana akıl verib
Asla sosyalleşmeme izin verecek birisi değil iş dışında yalnız bir yere bile gondermezbence biraz daha sosyalleş ve kocanı iş edinmekten vazgeç..
Vermez mi verdi tabiYeni evli sayılırız diyorsun.Nişanlı iken bu adam çok romantik çok anlayışlı bir beymiydi. ?
Genelde bir sinyal verir elbet.
Yüzük falan bahaneydi bence ben bir kez yüzüğümü takmayı unuttum diye arkadaşımın yanında küfürlü konuşmuştu madem o öyle bir hakkı buldu kendinde ben de çöpe at diyince o kadar problem yaratmasınmilyon tane konunuz var, okuyayım dedim ama pek mümkün değil.
sadece bu konu için yorum yaparsak siz haksız gibisiniz. başınız dönüyormuş sadece. çok önemli bi mesele değil. işim var, mesaj atamadım zaten demiş. bir de direkt trip atarak konuşma başlatmayın. erkekler buna sinir oluyor. ne yaptın, ne ettin, ben de daha iyiyim deyin geçin.
yüzük meselesinde de hemen çöpe at noktasına gelerek kendinisiz haksız duruma düşürmüşsünüz. demek ki sürekli yüzüne vurarak adamı bunalttınız. biraz rahat bırakın bence.
bana kadınlık laf yapı ise alakasız ve saygısızca olmuş ama.
Yüzük falan bahaneydi bence ben bir kez yüzüğümü takmayı unuttum diye arkadaşımın yanında küfürlü konuşmuştu madem o öyle bir hakkı buldu kendinde ben de çöpe at diyince o kadar problem yaratmasın
Asla sosyalleşmeme izin verecek birisi değil iş dışında yalnız bir yere bile gondermez
Bunu çok denedim ama pek etkili olmadoYa erkekler kadınlar kadar ince dusunmez. Başı dönmüş ilgileniyim tırnağı kırılmış ilgileniyim olayı olmaz bunu artık anlamamiz gerekiyor.
O takmiyorsa sizde takmayin belki takmamanizdan rahatsız olup takar.
Sabahtan akşama kadar evde olsa oturur telefonla oynar kendisi ev işine bile söylemeden hiç yardım etmezYüzük konusu sanırım sadece birikimlerin küçük bir patlaması. Yoksa herşey yolundaysa bir kadın Yüzüğü sorun etmez. Bizde eşim ilk günden beri Yüzük takar,ben takmam.
Eşiniz biraz sıkılmış gibi. Aşırı baskı değil de ilginiz onu sıkmış. Kimi insan ilgi ister kimisi de böyle sıkılır.
O aramıyorsa, siz de aramayın. O sormuyorsa, siz de sormayın. Giyinin, süslenin,kendinize bakın, mümkünse gezin. Hatta kafanızı rahatlatmak için bir hobi edinin. Tek uğraşınız eşiniz Olmasın. Gerçekten şımarıyorlar. Kendinize yapacak birşeyler bulursanız , onun yaptıklarını ya da yapmadıklarını düşünüp kendinizi yıpratmasınız. Kendinize öncelik verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?