Haketmemiştim bu sözleri

Biraz rahat olmalısın ve rahat vermelisin.

Sen ilgiyi çektiğinde o ilgi gösterecek emin ol.

3 yıllık evlilik yeni sayılmaz hem.

Ben de 3 buçuk yıllık evliyim, Eşim çok uzun zamandır yüzük takmıyor.

Espri yaparım ama niye takmıyorsun kavgası hiç etmem.

Gidecek olanı, gitmek isteyeni bir yüzükle tutamayız değil mi?

Benden vazgeçmeyi göze alacaksa bir gün güle güle gitsin.

Benim gibisini b.k bulur. Kendisine de rahatlıkla söylüyorum bunu.

Söylemek lazım ve yürekten böyle hissetmek lazım.

Çok haklısın

Benim eşimde takmaz ki gerçekten eldivenle çalışıyor tak çıkar zor oluyor dediği için ben hiç önemsemiyorum... Bu yüzden sorun çıkarılmaz haksızsın bence... Rahatsızlığınızı bilemem ama insanlar işe gidince yoğunluktan unutabilir birazcık daha anlayışlı olmalısınız bence...

Eşe çok endekslenen kadınlar boşanma durumu olursa çok acılar çekiyor çocugunada çektiriyor. Lütfen kendinize deger verin bu kadar sıkmayın kendinizi eşinizi. Yüzügü yanında takıp işe gidince cebinede atabilir yani yüzüge fazla takılmayın

Sorun yüzük değil aslında daha önce çooook unuttu. Sorun bunu söyledim diye bu cümleleri duymam

Mesela ne yapabilirim

Sen abartmissin
Esin yuzuk takmak istemiyorsa usteleme zorla taktirsan kiymeti olacak mi?
Bir de esin saygisizlik etmis, kadinlik yap ne demek yahu magara adamiyla mi evlisin?

Mesela ne yapabilirim

Yazdım zaten çok sıkmayın diyorum. Seni sevmeyen koca sen degil yüzük boynuna yazıda assan yapacağını yapar. Erkekler evinde karısıyla huzurlu mutlu olmazsa %100 aldatıyor bunuda hesaba kat. Ve ilk öncede benim kocam yapmaz diyenlerin kocaları yapıyor bunu biraz sakin ol bu kadar abartma olayları

bence bu lafları hak edecek ne yapmışsın.
sürekli dır dır etmişsin bence . ve kendini küçük düşürmüşsün bu dırdırlarınla.

başın dönüyor diye ilgi beklemek . gelmeyen mesajlara bozulmak.
takılmayan yüzüklere at çöpe o zaman demek .
bence erkek değil kadınlar da dayanamaz .
kusuruma bakmayın ama . kendinize gelin.
kendinize yeni meşgaleler bulun.
komşuluk yapın. dışarı çıkın .

Diger konularinizi bilmiyorum sadece bu yazdiklariniza yorum yapiyorum benim esim ise giderken hic takmaz yüzügünü cünkü isi bunu gerektiyor eger esinizin iside öyleyse normal takmamasi bide erkekler genel olarak daha rahatlar daha düz düsünüyorlar bizim kadar ince düsünmezler fazla birsey beklememek lazim,,

bence biraz daha sosyalleş ve kocanı iş edinmekten vazgeç..

Yüzük falan bahaneydi bence ben bir kez yüzüğümü takmayı unuttum diye arkadaşımın yanında küfürlü konuşmuştu madem o öyle bir hakkı buldu kendinde ben de çöpe at diyince o kadar problem yaratmasın

eşinizle probleminiz olduğu konuları yüz yüze konuşun.mesajla gün içinde eşlerin içindeki biriktirdiklerini yazması bana doğru gelmiyor.bu tür mesajlaşmaların sonunun tatlıya bağlandığını görmedim.çünkü mesajlarda dümdüz bir eleştiri oluyor ama yüz yüze siteminizi yapsanız biraz nazla falan adamın kafasına dank edebilir hatasını anlayabilir .karşılıklı konuşarak dert anlatma her zaman daha sağlıklı bir iletişim bence.

Asla sosyalleşmeme izin verecek birisi değil iş dışında yalnız bir yere bile gondermez

Bir daha senden sıkılırsa bunu kullanabilirsin.Benim bi yere gittiğim mi var,insan yüzü gördüğüm mü var,kiminle uğraşacağım senden başka dersin.
Madem sosyalleşmene izin vermiyor,sonucuna katlansın.

Yorumum başka olacaktı ama eşinin seni kısıtladığını okuyunca haketmiş dedim.

Ya erkekler kadınlar kadar ince dusunmez. Başı dönmüş ilgileniyim tırnağı kırılmış ilgileniyim olayı olmaz bunu artık anlamamiz gerekiyor.
O takmiyorsa sizde takmayin belki takmamanizdan rahatsız olup takar.

Bunu çok denedim ama pek etkili olmado

Yüzük konusu sanırım sadece birikimlerin küçük bir patlaması. Yoksa herşey yolundaysa bir kadın Yüzüğü sorun etmez. Bizde eşim ilk günden beri Yüzük takar,ben takmam.
Eşiniz biraz sıkılmış gibi. Aşırı baskı değil de ilginiz onu sıkmış. Kimi insan ilgi ister kimisi de böyle sıkılır.
O aramıyorsa, siz de aramayın. O sormuyorsa, siz de sormayın. Giyinin, süslenin,kendinize bakın, mümkünse gezin. Hatta kafanızı rahatlatmak için bir hobi edinin. Tek uğraşınız eşiniz Olmasın. Gerçekten şımarıyorlar. Kendinize yapacak birşeyler bulursanız , onun yaptıklarını ya da yapmadıklarını düşünüp kendinizi yıpratmasınız. Kendinize öncelik verin.

Sabahtan akşama kadar evde olsa oturur telefonla oynar kendisi ev işine bile söylemeden hiç yardım etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…