Ben onun karşısında dimdik duruyorum zaten.Bak nasıl yaparsın falan da deme bu adama. Daha çok zevk alıyordur şimdi seni acıttığını biliyor ya. Hayatını falan mahvetmedi, sen izin vermezsen kimse senin hayatını mahvedemez. Hele hele böyle ergen ruhlu ömür törpüsü insanlar. Herife bak ya umrunda değilmiş de kurtulacakmış da. Sen var ya sakın iletişim kurmaya çalışma bununla, pislikmiş gibi davran hatta, bir diğer deyişle anladığı dilden konuş. Ciddi söylüyorum. Kendi kıymetini bil lütfen yapamaz sana bunları. Utanmıyor ya yıllarca her zorlukta yanında olduğu karnında canından can taşıdığı kadına bunları yapmayı. Sakın arabeske bağlama kardeşim dik dur. Herkes karakterinin gereğince davranır bunu unutma. onun karakteri buysa sen de dik dur ve acısa bile gösterme bu adama.
Ben onun karşısında dimdik duruyorum zaten.
Ona bu zevki yasatmiycam.
Benim değerimi anladığında çok geç olacak ve ben yanında olmuycam. Bambaşka bi hayatım olacak.
Uzaktan bakmakla yetinecek bana.
Hayır anlamadığım hem bunları söylüyor.
Hemde bugün raporumu vermek için mudurumle görüştü beni arayıp özür grubu tayin başlamış haberin olsundiyo. O bitek es için oluyo kim için nası istiycem dedim.
Anlamıyorum gelgit aklını.
Benden uzak olmasını istiyorum.
Eve bile gelmesini istemiyorum.
Çok sagolun.Eşinin niyetinin boşanmak olduğunu sanmıyorum zaten, öyle bir niyeti olsaydı bu kadar tantana yapmazdı sessiz sedasız en kısa yoldan halletmeye bakardı bence. Sebebini bilmiyorum ama seni acıtmaya çalışıyor bu adam, sen neden neden diye sordukça üzüldükçe amacına da ulaşıyor. Vicdansızsın falan deme, mesaj yazma, iletişim kurma, etkilenme yaptıklarından bak bakalım ne yapacak. Amiyane tabirimi bağışla havlayan köpek ısırmaz derler, kudurmasının bir sebebi vardır ama boşanmak gibi görünmüyor.
Ha böyle çirkinlikler yapa yapa boşanacaksa boşansın zaten, böyle bir ayrılık senin için ancak kazanç olur. Duyan yüzüne tükürür eşinin inan, o da vicdan azabıyla kalır.
Sakın arabeske bağlama. İçin doldukça yaz buraya rahatla. Rabbim yardımcın olsun kardeşim.
Utanmadan geldi 12 gibi . Kapıyı acmayacaktim ama 15 dk rlini zindan çekmedi. Komşular rahatsız olur diye açmak zorunda kaldım.aklınca eve gelmeyerek canını yakıyor senin ahhh canım cocukların olmasa bırak canı cehenneme derdim ama öyle bir duruma getirdiyse senikelimeler boşş geldimi eve sonra bari
Bilmiyorum. Ama kaldıramıyorum.
O beni suçluyor. En ufak bişeyde naptin sanki ne yapiyorsunki diyor.
Mesela bugün misafirim vardı. Ki karnım burnumda. İş arkadaşlarım geldi. Haliyle çok yoruldum.
Akşam onlar gidince oğlum tuvalete gitmek istedi kalkamadım yerimden sen gotururmusun dedim.
Ben çok yoruldum dedi.
Oysa tüm gün oturdum demişti.
Bende neden yoruldun dedim.
3 kez eve gelmiş bugün arabayla yorulmuş. Üstelik ev ve işyeri 5 dk arabayla.
Bende sabah temizlik yaptım akşam ikram hazırladım sonra misafir agirladim daha yorgunum dedim.
Naptiysan sanki diyor.
Önceki konumda yazdım sonra çok pişman oluyor ama kırınca gözü görmüyor
Eskiden sürekli etkinlik yapardık beraber. Ama özel sektör buna engel oldu. Ve o da bizsiz olmaya alıştı.yok cnm eşyalarını alıp gitme hemen bu adama biraz zaman ver sen kendinşi yeni etkinliklere alıştır belli ki eşin ve sen cokyorulmuşssunuz yorucu bir süreç ki hepimiz bu süreçlerden geçttik. büyük ihtimal barışacaksınız bu adamında bir püf noktası var eminim .zamanı geldiğinde güzel bir konuşma yapın anlayacagı dilden .bir anne oldugunuzu onun bir baba oldugunu tutumunun yanlış oldugunu vs.anlatın ona bide beni düşünmüyorsan cocuklarınıdamı düiünmüyorsun de.her erkeğin sevgi dili farklıdır.bakımınıza ,gezmenize sosyal aktivitelere önem verin stres atmaya cok iyi gelir.bir haafta sonu eşinizle bir etkinlik te planlıyabilirsiniz önce şu buzlar bir erisin üstüne düşmedikçe zaten o hatasını anlar diye düşünüyorum.eşinizin umrumda bile değilsin,ne halin varsa görvs. laflarını fazla kafaya takmayın sinirden herşey cıkar bu ağızadan....size ve yavrularınıza mutlu bir ömür diliyorum
Onun tavrına tepki verdim. Ve gerçekten çok yorgundum.Pasif atar yapmışsın yani.
Bence yorgunum dediğinde inan hiç halim yok, hadi babası azcık ilgilen deseydin böyle olmazdı.
Haksız mısın? Hayır. Ama karşında bir öküz var, üzülmemek için ona göre hareket etmen gerekir.
Bu arada öküz sıfatını senin eşine has kullanmadım. Erkeklerin neredeyse tamamı böyle. ÖKÜZ' ler yani...
Sizinkinin duzelmesine sevindim. Ne güzel hayırla sonuçlanmış. Şimdi oğlumu kreşe gönderdim bi hatim için cüz yetiştirmem lazım onu okuyayım ondan sonra eski konunu okurum inşallah.Eskiden sürekli etkinlik yapardık beraber. Ama özel sektör buna engel oldu. Ve o da bizsiz olmaya alıştı.
Düzelir miyiz bilmiyorum. Arkadaşım da öyle diyor. Adam seviyor hemde çok seviyor ama nasıl seveceğini bilmiyor diyor.
Öğrenmesi lazım ama artık bunu.
Beni yipratmaya hakki.yok.
maalesef evliliğin rayına girmesi biraz insanı yıpratıyor ben evliliğimi düzeltmiş biri olarak sabır diyorum inan meyveleriniz çiçek açaçacak.boş zamanında suna 1111 adlı konuya bak eşimden tiksiniyorum demişim ki sonrası büyük depresyon ben böyle bir adamı yola getirdim sonra bana dönersen memnun olurum.
Maddi durumumuz iyi.Maddı durumunuz dusundugunuzden ıyıyse, Hemen kendınızde eve bı yardımcı tutun.Arkadaslarına verecegıne 600TL Yardımcınıza verır. Ikınızınde kafası rahat eder bıraz
Maddi durumumuz iyi.
Ama son gunerde o kendi kazandığı parayı benim param diye başıma kakip duruyor.
Ondan zırnık istemem.
Kendi maaşım a gelince evlenir evlenmez ona vermiştim kartımı. Ayri gayri olmasın diye.
Ama akıllı davranıp birikim yapmak gerekiyormuş gizliden.
Şuan ben ona en mantıklı şeyi bile söylesem o bunu umursamayacak ve daha çok canımı acıtacak. Onun için beklemek istiyorum.Sizin cocuklarınız var.Maddi olarak sorumluluklarınızı almak zorunda.. Takındıgı tavır ıcın tekrar konusmanız gereklı dıye dusunuyourm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?