Haketmiyorum bunları

Ben onun karşısında dimdik duruyorum zaten.
Ona bu zevki yasatmiycam.
Benim değerimi anladığında çok geç olacak ve ben yanında olmuycam. Bambaşka bi hayatım olacak.

Uzaktan bakmakla yetinecek bana.

Hayır anlamadığım hem bunları söylüyor.

Hemde bugün raporumu vermek için mudurumle görüştü beni arayıp özür grubu tayin başlamış haberin olsundiyo. O bitek es için oluyo kim için nası istiycem dedim.

Anlamıyorum gelgit aklını.

Benden uzak olmasını istiyorum.
Eve bile gelmesini istemiyorum.

Eşinin niyetinin boşanmak olduğunu sanmıyorum zaten, öyle bir niyeti olsaydı bu kadar tantana yapmazdı sessiz sedasız en kısa yoldan halletmeye bakardı bence. Sebebini bilmiyorum ama seni acıtmaya çalışıyor bu adam, sen neden neden diye sordukça üzüldükçe amacına da ulaşıyor. Vicdansızsın falan deme, mesaj yazma, iletişim kurma, etkilenme yaptıklarından bak bakalım ne yapacak. Amiyane tabirimi bağışla havlayan köpek ısırmaz derler, kudurmasının bir sebebi vardır ama boşanmak gibi görünmüyor.

Ha böyle çirkinlikler yapa yapa boşanacaksa boşansın zaten, böyle bir ayrılık senin için ancak kazanç olur. Duyan yüzüne tükürür eşinin inan, o da vicdan azabıyla kalır.

Sakın arabeske bağlama. İçin doldukça yaz buraya rahatla. Rabbim yardımcın olsun kardeşim.

Çok sagolun.

İçim daralıyor zaten. Kabus sanki uyanamadigim.

Onsuz bi an bile dusunemezken şimdi görmek bile istemiyorum evet bunu artık bende istemiyorum.

Onurum ayaklar altına almaya çalışıyor.
Ama unuttuğu birşey var. Sevgimden daha yoğun bi nefret bekliyor onu.

Ve o ince çizgiyi gerçekten son mesajlarıyla gecirtti bana.

Bebeğimin doğmasını beklemiycem.
Bu şartlarda daha fazla sürdürmemem.

Bana da yazık karnimdaki ne de.

Vazgeçiyorum bukadar emek verip elimin boşa çıktığı sevgimden.

Ben kendimi kandirmisim demekki yıllarca. Ama artık bi yalana gerek yok.

Beni istemediğini söylüyorsa bitsin gitsin bu iş burda.

İki ayda ikinci kez eve gelmeme olayını yaşatıyor şuan bana.
Boşanmak deyip duran oydu.
Ama ben istiyorum artık bunu.

Madem oğlum ben ve karnimdaki bebeğim umrunda deiliz ozaman bitsin.

Ve bu defa dönüşü yok bunun.

zıkkım yesin walla canım madem seni sevmiyor ikinciyi niye yapıyor yazık sana canım allah sana iki evlat bahşetmiş hiçbirzaman boşan demem ama değerini bilmezse cehenneme yolu var evemi gelmiyo bilmem nemi yapmıyo ne ara ne sor.ama şu bir gerçekki sen cocuklarına yetersin bu evlilik böyle giderse biter ki hepimiz için geçerli.birgün dayanamazssın.

aklınca eve gelmeyerek canını yakıyor senin ahhh canım cocukların olmasa bırak canı cehenneme derdim ama öyle bir duruma getirdiyse seni kelimeler boşş geldimi eve sonra bari

aklınca eve gelmeyerek canını yakıyor senin ahhh canım cocukların olmasa bırak canı cehenneme derdim ama öyle bir duruma getirdiyse seni kelimeler boşş geldimi eve sonra bari
Utanmadan geldi 12 gibi . Kapıyı acmayacaktim ama 15 dk rlini zindan çekmedi. Komşular rahatsız olur diye açmak zorunda kaldım.

Konuşmuyorum. Aramıyorum. Soru sormuyorum.

Bugün de tek kelime etmiycem.
Mesaj yok. Bazen sinirlenip yaxiyodum onu da yazmiycam.

Arama zaten yapmıyorum.

aynen öyle üstüne düşme hatta bugün oglunu al şöyle bir dışarı cık alışveriş yap sinema vs. oturup bu adamı düşünme karnındakini düşün.bol bol yürüyüş ve temiz hava.

İş çıkışı arkadaşım beni almaya gelecek çocuklarımız aynı yaşta.
Birlikte bişeyler yaparız dedik.

Güzel film varsa sinema eğer yoksa bowling yemek falan oyalaniriz.

O arkadaşım geçen ayki olayda bizi baristiran
.ki biz şimdiye kadar ilk defa birine anlattık.
Bu defa anlattigimi kocam bilmiyo.

Koca lafını sevmiyorum ama biz eş kelimesine uygun olmadigkmizfan onu kullanayım.

Onceki gun arkadaşım rüyasında görmüş beni akşam aradı geliyorum diye öyle haberi oldu.

Hatta o kadar sinirlendi ki eşyalarını topla gidelim dedi.

Kocamı çok sever normalde ama çok kızdı bu son olaya.

Pasif atar yapmışsın yani .

Bence yorgunum dediğinde inan hiç halim yok, hadi babası azcık ilgilen deseydin böyle olmazdı.

Haksız mısın? Hayır. Ama karşında bir öküz var, üzülmemek için ona göre hareket etmen gerekir.

Bu arada öküz sıfatını senin eşine has kullanmadım. Erkeklerin neredeyse tamamı böyle. ÖKÜZ' ler yani...

yok cnm eşyalarını alıp gitme hemen bu adama biraz zaman ver sen kendinşi yeni etkinliklere alıştır belli ki eşin ve sen cokyorulmuşssunuz yorucu bir süreç ki hepimiz bu süreçlerden geçttik. büyük ihtimal barışacaksınız bu adamında bir püf noktası var eminim .zamanı geldiğinde güzel bir konuşma yapın anlayacagı dilden .bir anne oldugunuzu onun bir baba oldugunu tutumunun yanlış oldugunu vs.anlatın ona bide beni düşünmüyorsan cocuklarınıdamı düiünmüyorsun de.her erkeğin sevgi dili farklıdır.bakımınıza ,gezmenize sosyal aktivitelere önem verin stres atmaya cok iyi gelir.bir haafta sonu eşinizle bir etkinlik te planlıyabilirsiniz önce şu buzlar bir erisin üstüne düşmedikçe zaten o hatasını anlar diye düşünüyorum.eşinizin umrumda bile değilsin,ne halin varsa görvs. laflarını fazla kafaya takmayın sinirden herşey cıkar bu ağızadan....size ve yavrularınıza mutlu bir ömür diliyorum

Eskiden sürekli etkinlik yapardık beraber. Ama özel sektör buna engel oldu. Ve o da bizsiz olmaya alıştı.

Düzelir miyiz bilmiyorum. Arkadaşım da öyle diyor. Adam seviyor hemde çok seviyor ama nasıl seveceğini bilmiyor diyor.

Öğrenmesi lazım ama artık bunu.
Beni yipratmaya hakki.yok.

Eskiden sürekli etkinlik yapardık beraber. Ama özel sektör buna engel oldu. Ve o da bizsiz olmaya alıştı.

Düzelir miyiz bilmiyorum. Arkadaşım da öyle diyor. Adam seviyor hemde çok seviyor ama nasıl seveceğini bilmiyor diyor.

Öğrenmesi lazım ama artık bunu.
Beni yipratmaya hakki.yok.

maalesef evliliğin rayına girmesi biraz insanı yıpratıyor ben evliliğimi düzeltmiş biri olarak sabır diyorum inan meyveleriniz çiçek açaçacak.boş zamanında suna 1111 adlı konuya bak eşimden tiksiniyorum demişim ki sonrası büyük depresyon ben böyle bir adamı yola getirdim sonra bana dönersen memnun olurum.

Onun tavrına tepki verdim. Ve gerçekten çok yorgundum.
O ise tüm gün okey oynamaktan yorulmuş.

Şu odunluk öküzlük bi tarafa birakabilseler keske

Sizinkinin duzelmesine sevindim. Ne güzel hayırla sonuçlanmış. Şimdi oğlumu kreşe gönderdim bi hatim için cüz yetiştirmem lazım onu okuyayım ondan sonra eski konunu okurum inşallah.

Bizde şuan çok umutsuz durumdayız ama en hayırlısı ne ise o olsun hakkimizda

Maddı durumunuz dusundugunuzden ıyıyse, Hemen kendınızde eve bı yardımcı tutun.Arkadaslarına verecegıne 600TL Yardımcınıza verır. Ikınızınde kafası rahat eder bıraz

Maddı durumunuz dusundugunuzden ıyıyse, Hemen kendınızde eve bı yardımcı tutun.Arkadaslarına verecegıne 600TL Yardımcınıza verır. Ikınızınde kafası rahat eder bıraz
Maddi durumumuz iyi.
Ama son gunerde o kendi kazandığı parayı benim param diye başıma kakip duruyor.

Ondan zırnık istemem.

Kendi maaşım a gelince evlenir evlenmez ona vermiştim kartımı. Ayri gayri olmasın diye.

Ama akıllı davranıp birikim yapmak gerekiyormuş gizliden.

Sizin cocuklarınız var.Maddi olarak sorumluluklarınızı almak zorunda.. Takındıgı tavır ıcın tekrar konusmanız gereklı dıye dusunuyourm.

Sizin cocuklarınız var.Maddi olarak sorumluluklarınızı almak zorunda.. Takındıgı tavır ıcın tekrar konusmanız gereklı dıye dusunuyourm.
Şuan ben ona en mantıklı şeyi bile söylesem o bunu umursamayacak ve daha çok canımı acıtacak. Onun için beklemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…