Haketmiyorum bunları

Gelmedimi kiz!off bee bende gelir diyodum ya...neyse yinede pes etme bu belliki akli sira sana ders verecek.hic takma kafana belkide bi arkadasinda falan kalmistir ay ne bileyim iyi dusunmek istiyorum..hamilesin ustelik nasil yanliz birakir seni
Bekar arkadaşı yok ki canım. Yani var ama sadece bayan olanlar.

Nerde ve kimdeyse bunun bir açıklaması olamaz nasıl inanabilirim artık.

Eve gelmemek ne demek

Eve gelmemek ne demek
Olsun canim yinede aklina kotu seyler getirme,hamilesin uzme kendini artik ya!birak ne hali varsa gorsun sen boyle yaptikca daha cok yipranirsin canim..sen esini cok seviyorsun o yuzden ayril bosan diyemem cunku hazir degilsin..o zaman asla geri donusu olmayan kelimeler ve tavirlar sergileme..benden sana tavsiye.savasacaksin o halde esini geri kazanmak icin, cunku hemen bosan,gemileri yak demesi kolay..ilk basta kendini ve dusunce tarzini degistirmeyle basla canim,cok vericisin fazla fedakarsin bu sana boyle bir adamla ancak kaybettirir..bencil olacaksin bir kere keyfini dusuneceksin,ev isleri yapma kadinmi tut dedi tutacaksin..daha onceki konunda soyledim sana o degistiyse, sen degismis gibi yap diye..ama goruyorumki hic bisey degismemis yine ayni,artik bazi seyleri ele almanin vakti gelmedimi sence?

Geldi kesinlikle. Artık onun gibi olmam lazım.

Psikologum da öyle diyor. Herşeyi mükemmel yapma isteğini bırakacaksın önce diyor.

Hatta bu benim bu bosluktaki ödevim. Misafir de gelse evde bişey de yapılacak olsa minimum düzeyde yapmalısın dedi.

Hep verici olduğum için bukadar etkileniyormusum

Hayy agzi bal yesin o doktorun yawtabi ya kesinllikle katiliyorum..yeter artik kendini bu kadar heba etme,degmiyor cunku sonucta koca bir 0 la kaliyorsun,o yuzden silkelenme zamani!!kalk kiz guzel bir dusunu al,guzelce giyin bakalim makyajini yap soyle alimli,cekici savur saclarinidaaaa yeterr!ayy bana ne oluyo kivalla fena.gaza geldimneyse dedigim gibi yap kendini sev artik deger kendine

Eve gelmemek ne demek

Siz whatsapp web'i kurun ilk fırsatta gercejten. Bu şüphe sizi yer bitirir çünkü.

Bir de konusurken eski zor zamanlarinizi hatırlatın, senin etrafındakiler paran icin seninle. Bulacağın o "baskaları" da paran icin seninle olacak, allah verdigi gibi almasini da bilir bunu unutma gibi seyler söyleyin bence. Siz öğretmensiniz daha da iyi anlatabilirsiniz derdinizi. Ama etrafındakilerin para kokusuna geldigini hatırlatın.

Ailesi dahil çevresi konusunda çok uyardim.

Ama inanmıyor.

İnanın öyle zor günlerimiz oldu ki ilk zamanlar ailesi bile sırtını döndü bize.

Hatta o haldeyken bile hep para istediler bizden. Ve yolladı.

Bana da dönüp dediler ki az kıyafet al borcunuz olmasın.

Ki ben yıllarca bekarlık kiyafetlerimle gittim okula

Bilmiyorum hocam gercekten,bu kadar nankör olabiliyorsa kendinizi uzaklaştırın ondan. Yakın olmak beklentinizi arttırır bu da sizi üzer.
Ama cocukların yükünü üstünüze de bırakmasın söyleyin. Olmadı bir bakıcı tutun, yaşlı bir hanım. Paranız da var madem en iyisinden tutun harcayn.

Siz yiyin parayı ve ustelik ondan uzakken yapın bunu aklında onun şüphe uyandırın. Acaba kime bu süs diye. Ama bunu onun icin degil kendinizi güzel ve iyi hissettmek icin yapın.psikolog degilim ama bana göre böyleso sizin icin daha iyi gibi

Otelde kalmış öyle yazdı ben sorunca.
Sanki bu beni rahatlacak.
Daha kötü ya.

Üstelik bura çok küçük bi yer ve evli bi adamın gece otelde kalması herkeste aynı düşünceyi uyandirir

Otelde kalmış öyle yazdı ben sorunca.
Sanki bu beni rahatlacak.
Daha kötü ya.

Üstelik bura çok küçük bi yer ve evli bi adamın gece otelde kalması herkeste aynı düşünceyi uyandirir

Gercekten bu konuyu psikologunuzla konusun bence. Aldatma konusunda normalden daha fazla hassasanız bilincsiz her yorum sizi takıntılı hale getirir. Whatsapp web diyorum ben size ama belki bu da sizi daha takıntılı hale getirebilirm bir de hamilelik tuh hali eklenince...

Ama ben sizi aldatabilecegini zannetmiyorum. Sadece "param var be ne biçim erkek oldum heheeyt!!" Kıvamina gelmis olabilir. Para ve özgüven doğru orantılı biliyorsunuz bu devirde.

Madem yiyiciler daha kıymetli, vefalı, cefakar olmak eşinin gözünde prim yapmıyor. Sen de yiyeceksin, tabi sen yine de eşine haber vermeden kötü gün parası biriktir.
Dünya hali ne olacağı belli olmaz.
Psikologunun dediği gibi hep verirsen alırlar. Hakedene hakettiğini vereceksin iyi veya kötü. Yoksa insan durduk yerde hastalık dert sahibi oluyor, gerisi sefasına devam ediyor.

Bende aldatacagina ihtimal vermiyorum aslında.

Ama o cümleyi kurması bile. Bi kadın söylese bunu boşanma sebebi olur hatta şiddet.

Özgün inanılmaz arttı bunun farkındayım. Ye kurkum ye dünyasına uygun yaşıyor şuan. Ve bu hoşuna da gidiyor belli.

Geçen hafta bana harcamalarimiza biraz dikkat edelim canım dedi.
Bende ben zaten bişey almıyorum sen dikkat etmelisin dedim.

Haklısın çok abarttım dedi. Ama şimdi yine aynı.

Hele birde arkadaşlarına hediye alması daha kötü.
Hepsini de tanıyorum biliyorum yani kime ne aldığını.

Kendine aldığı şeylere bakıyorum benim 3 yıllık giyim masrafım çıkar heralde onun son ayda aldıklarında.

Bende sümsük sümsük gezeyim böyle.

Dogumdan sonraya saklıyorum hırsımı.
Zaten kilo almadan tamamlıyorum hamileliklerimi doğumdan sonra hemen normal halime dönüyorum bu defa alacağım en kalitelisinden.

Ama şimdi önceliğim oğlum ve kızım olmalı.
Özellikle de kızım.
Çünkü oğlumun maddi olarak herşeyi var zaten

Evet eşim somuruldukcr değer veriyor sanki insanlara.

Ben belki de onun gözünde ne güzel evde oturuyor maaşı geliyor ama kendine hiç para harcamıyorum şeklinde bi tipim.

Değişmek hemen olmaz zaman alır diyor psikologum ve degisince bunu alışkanlık haline getirmek için ayrı bir zaman gerekli diyor.

Benim zamanım bol. Insallah kendimi toparlarim.

Onun umursamazligi ile benim fedakarligim ne kadar da zıt birbirine

Bosverin ya hemen bugün gidip kendinize yeni yeni hamile kıyafetleri alın. Kuafore gidin manikür pedikür yaptırın. Israf diye dusunmeyin, bebis dogduktan sonra da ihtiyacı olana verirsiniz.

Hatta kendinize stilist tutabilirsiniz ciddiyim. Nasıldır vücut yapınız kilolu mu alımlı mı, hamilelikten sonra kilonuzu verebilir misiniz?

Alımlı olduğumu söyler herkes.
Yani kilolu değilim. Boyum ortalamada. Ama Kasım gözüm vücudum çekici. Bunu bende biliyorum.

Giydiğim yakışır yani. Şimdi bile 7. Ayimdayim 4 kilo aldım sadece karnımda minik bir top var gibi.

Oğlumda da toplam 7 kilo almıştım. Dogumdan 2 gün sonra eski kilomdaydim

Heh bu çok güzel :) siz o zaman doğumdan sonra gercekten kendinizi alısverise kuafore verin. Esiniz de görsün ona muhtac olmayacaginizi ve sadece sizi onun sevmeyeceginizi.

Bakıcı konusunu ihmal etmeyin. Kendinize zaman ayirabilirsiniz bu sekilde.

Esinize muhtac olmadiginizi gösterin gercekten ve bu durumlarda ondan nasil uzaklastiginizi da.. sorarsa da anlatın.

Şimdi oğlumu eğlenmeye götüreceğim.
Belki benimde kafam dağılır biraz.

Yalnız o bu gece de gelmeyecek bence

Şimdi oğlumu eğlenmeye götüreceğim.
Belki benimde kafam dağılır biraz.

Yalnız o bu gece de gelmeyecek bence

Boşverin takmayın. Sizin burnunuz sürtülsün istiyor demekki, siz de firsat vermeyin. Artık onun varlığı için ısrarcı olmadığınızı hissettirin. Bebislerinizle keyfinize bakın. :)

Hem nasıl 7 kilo alabildiniz toplamda yahu, ayy kenafir gözlerimle nazar değdiricem galiba masallah :) cilt bakimi vucut bakimi falan da yaptırın dogumdan sonra. Catlaklar sarkmalar falan varsa yokedin. Bu cabalarınızı esinizin gormemesi imkansız. Ve hol noluyor bu degisiklik de ne diye afallayabilir. esiniz odunluktan vazgecip daha kullanışlı bir ahşap ürüne dönüsürse sizinle olmanın keyfini cıkarabilir bence. :)

Aramız iyiyken kendi de diyor. Sen varken başkasına ihtiyacı olmazki insanın. Bi eşin isteyeceği herşey sende var diyor.

Ama eşref saatimiz değilse tam tersini duyuyorum.

Hamilelikte kilo olayı genetik bizde sanırım. Anneannem annem teyzelerim hep böyleyiz. Hatta bunda şimdiden fazla bile aldım diyorum ben. Gerçi bebeğim 1 buçuk kilo ben 4 kilo aldım. Kalanı da şu ve eş tir sanirim

O zaman hic korkmayın gercekten. Sinirle insanlar neler neler diyor, siz sakinliginizi koruyabiliyorsanz ne mutlu. :) o öfkeyle karşıdakinin canını acıtmak tek amaç. Esiniz sizin farkınızda sadece öfkesine yejik düşüyor.

Bir de etrafına uyum sağlıyor olabilir, etrafındakileri yanında tutmak icin har vurup harman savuruyordur. Ozel sektör biraz da nüfuzlu olmayı gerektiriyor. Cabası ondandır. Dışarıdakilere patlayamayıp size patliyordur.

Ama siz zamani gelince burnundan getirin bu yaptıklarını.

Ve insallah ben de kilo almam

Almazsın inşallah. Zaten şimdi birde fiziksel sıkıntım olsa hiç kaldiramazdim.

Özel sektör ticaret hiç bulasmasaydik diyorum.

Aile hayatımız bitti resmen.
Sürekli çalışıyor çünkü.
Birlikte zaman geçirmeyi ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…