Canım benim acın çok taze daha,ne kadar boşanmak istesen de seviyorsun çünkümerhabalar
konumu hatirlarsiniz gecen haftadan.. bugun durusma vardi ve hakim bosamadi.. anlasmali oldugu halde.. cunku ben kararli olmama ragmen cok solgun ve uzgundum.. esim de agladi durusma salonunda.. ben istemedigimi soylememe ragmen haftaya ertelendi dava.. ne zormus o surec, yuzyuze gelmek, o atmosfer.. Allah kimseye versin istemem.. yasayanlarin da yardimcisi olsun insaallah Rabbim..
hem de ne agirmisHangi yüzle ağladı acaba... Boşar sizi hakim merak etme canım, çocuk da yok nasılsa. Bu süreç oldukça ağır bazı hassas insanlar için.En hafif şekilde atlatırsın umarım.
Birdahakine makyaj yap baribsolgunluk gozukmesin esinde aglayip gelir birdahakine umarim cok istiyorsan ayrilmak konularini okumadimmerhabalar
konumu hatirlarsiniz gecen haftadan.. bugun durusma vardi ve hakim bosamadi.. anlasmali oldugu halde.. cunku ben kararli olmama ragmen cok solgun ve uzgundum.. esim de agladi durusma salonunda.. ben istemedigimi soylememe ragmen haftaya ertelendi dava.. ne zormus o surec, yuzyuze gelmek, o atmosfer.. Allah kimseye versin istemem.. yasayanlarin da yardimcisi olsun insaallah Rabbim..
o ortamin duygusalligi bu hale getirdiBir seyleri duzeltme durumu yok mu hic? Aglayan bir adam, uzgun solgun bir kadin varken... duzelebilir gibi geldi sanki.
pismanlik onun omzunda zaten.. kotu biri dgldi belki ozunde ama hesaplarinin kurbani olduk ikimiz de.. isin tuhafi da bu, o suclu ama ben ona da uzuluyorumNeden agladi ki o getirdi bu raddeye zaten
Belki bu gunden sonra esiniz bir seyleri daha iyi anlar. Olamaz mi, en azindan ben bunu umuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun.o ortamin duygusalligi bu hale getirdioyle zor ki.. insan sadece o an gordugu halini hatirliyo.. yuzyuze gelmek istemedim bu yuzden.. ama sartmis.. oyle cok yara aldi ki, bosanmak istemesem de caresiz bi iliski artik.. tat veremez
amin Allah razi olsunHaftaya biter o zaman, Allah kolaylik versin
hem de ne agirmisayakta durmak bile zor geldi, ne kadar kararimi vermis olsam da.. bu hassaslik benim sebebim olacak galiba.. evet eninde sonunda bosayacak ama bu kadar aci olacagini dusunmemistim.. merhametim kabardi ona da acidim orda.. hep tanismamiz filan canlandi gozumde.. cok zordu cok
duygusalligim bana da bunu fisildadi hep ama su kosullarda mantikla hareket etmek zorundayim.. ilerisi cok karanlik cunku.. kimse degismezBelki bu gunden sonra esiniz bir seyleri daha iyi anlar. Olamaz mi, en azindan ben bunu umuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun.
sevgi mi durumun acikliligi mi bilemiyorum..Canım benim acın çok taze daha,ne kadar boşanmak istesen de seviyorsun çünkü
Ozunde iyi biri diyorsunuz ya belki ozunu bulur da gelir size.duygusalligim bana da bunu fisildadi hep ama su kosullarda mantikla hareket etmek zorundayim.. ilerisi cok karanlik cunku.. kimse degismez
sevgi mi yoksa aliskanlik mi bilemiyorum.. ama duygularimla karar veremem su noktadan sonraÖzel olacak biraz ama severek mi ayrılıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?