Ozunde iyi biri diyorsunuz ya belki ozunu bulur da gelir size.[/QUOTE
keske oyle bi umit olsaydi.. ama karakteri bu.. degismez.. en acisi bu
sevgi mi yoksa aliskanlik mi bilemiyorum.. ama duygularimla karar veremem su noktadan sonra
Hayirlisi diyelim o halde. Mutluluklar...keske oyle bi umit olsaydi..
Dua et canım bol bol,Allah seninle beraber olsun..sevgi mi durumun acikliligi mi bilemiyorum..
zaten bakinca herkesin ilk dedigi, ihanet yok dayak yok icki kumar yok, sebep ne? kararimdan eminim evet ama boyle seyler duyunca sanki basit bsyden ayriliyorm gbi hissediyorum.. ruh halim tam bi karmasa yaniBence de canım... Boşanma karşıtı üyelerden biriyim (aldatma ve şiddet hariç) ama senin konunu okuduğumda kurtar kendini demiştim. Sorun sadece eşin değil, ailesi de sırf zarar.
zaten bakinca herkesin ilk dedigi, ihanet yok dayak yok icki kumar yok, sebep ne? kararimdan eminim evet ama boyle seyler duyunca sanki basit bsyden ayriliyorm gbi hissediyorum.. ruh halim tam bi karmasa yani
teaekkur ederim.. katipten hakime avukatlara kadar herkes cok etkilendi uzuld.. beklemiyordum boyle bi durum.. bir de orda guclu olablmek cok zormus.. insaallah hayirlisi olsun ne diyeyim bilemiyorumHaftaya boşar, hakimlerin en hassas davrandıgı konudur bu, ben eşimi seviyorum, bizimki cozulebilicek seyler dediyse eşiniz o yuzden size biraz sure vermek istemis, bir yuva kolay kurulmadıgı gibi kolay da yıkılmıyor malesef. Bir avukat olarak size tavsiyem, bir sonraki duruşmada biraz yuzunuze renk gelmesi amaclı makyaj yapmanız, ve kendine ozguveni sonsuz bir bayan olmanız. Bu tip seylerde goruntu giyim gercekten onemli. Eger gercekten kararlıysanız tabi.
Karı koca tartışmalarına fazla yorum yapmak istemem, eski konunuzu hızlıca bir okudum gozden gecirdim, kendinizi lutfen ezdirmeyin, tek tavsiyem budur, ailenizi ve kendinizi haksızlıga ugratmayın, ezilmeyin. O duruşmaya dimdik çıkın ve ona onsuzda ne kadar guclu oldugunuzu gosterin.
İyi aksamlar.
hakli olablrsn canim.. yuzyuze gelmek bu kadar uzmus olabilir.. sen konuyu okuyup kurtul dedin, orda yazanlar ozetin de ozetidir inan.. bugune beklemiyodum bi de davayi, 1saat oncesinde duydum, ani ounca hazirliksiz yakalandim ruhenSadece bugün görmüş olduğun manzara (eşinin ağlaması, duruşma salonu, vs.) karşısında sinirlerin bozulmuş, hepsi o... Bekle bakalım 3 gün sonra tekrar yaz duygularını.
canim konular karisti galiba.. o benim konu degil :) cocuk yok zaten benimSen kaynanayı çocuğa bakmak için ayağına çağırıyorsun bizimki evimde bakarım dedi ve her cadılığı yaptı şimdi iyice yaşlanınca diyor ki ben yaşlandığımda herkes gelecek beni evimde bakacak hep sorun çıkartacaklar bunlar ,ölünceye denk
teaekkur ederim.. katipten hakime avukatlara kadar herkes cok etkilendi uzuld.. beklemiyordum boyle bi durum.. bir de orda guclu olablmek cok zormus.. insaallah hayirlisi olsun ne diyeyim bilemiyorum
amin amin amin insaallah..cok tesekkurler.. yasayan nasil da biliyorHayat çok acımasız.
Herşeyini paylaştığın insan hiçbir şeyin oluveriyor bir anda.
Duruşma vaktine kadar şaka gibi ama o an yok mu???
Başa gelene kadar filmlerde izlediğiniz bu sahnenin
başrol oyuncusu olacağınız hiç aklınıza gelmezdi.
Bundan böyle o sahneler çok farklı izlenecek.
Hakim bile kıyamazken kıyabiliyor işte en sevenler.
Ne yapılabilir ki? Her şeyi kontrol edebilmek elimizde olmuyor.
Dilerim Allah en hayırlı en doğru olanı nasip etsin.
Ben seni hatırladım, sanırım yorum da yazmıstım ben, nickten cıkaramamısım. Hani su seni cami avlusuna bebek bırakır gibi, paket gibi baba evine bırakan adam...Hem de evlilik yıldönümünde. Bosanmakta cok kararlı idin, ama simdi görüyorum ki sende bir seyler bitmemis. O yüzden içinden geliyorsa bir sans daha diyecegim...Kıyamıyorsun da belli. Tabi, aileleri komple evinizin dısında tutacaksanız. Bir süre ailelerle görüsmeyin ikiniz de. Gelip gitmesinler de evinize, ne seninkiler ne onunkiler. Aradan cok zaman gectikten sonra olaylar yatısır, o kendi ailesini uyarsın sana tek bir igneleyici bir laf demesinler, sen de babanla onun arasını düzeltmeye calıs ve hep belli bir seviyede tutun ailelerle ilişkiyi. Kendi ailene de söyle, tek kelime etmesinler...Baska türlü gene aynısını yasarsınız. Onda bunları yapabilecek kuvvet, istek görüyorsan tekrar dene, görmüyorsan bir dahaki sefere kararlı ol ve bosan...
Takibe aldım seni merak ettim ne yapacaksınız. Yaz mutlaka.
Bu kadar kötü kalpli olmaları gerekiyor muydu? Yuvayı yıkacak kadar.. Bu kadar kötünün arasında bir iyi olmazdı zaten, doğru karar vermişsiniz. Hakim de gelecek hafta karara varır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?