hakim bosamadi..

Haftaya boşar, hakimlerin en hassas davrandıgı konudur bu, ben eşimi seviyorum, bizimki cozulebilicek seyler dediyse eşiniz o yuzden size biraz sure vermek istemis, bir yuva kolay kurulmadıgı gibi kolay da yıkılmıyor malesef. Bir avukat olarak size tavsiyem, bir sonraki duruşmada biraz yuzunuze renk gelmesi amaclı makyaj yapmanız, ve kendine ozguveni sonsuz bir bayan olmanız. Bu tip seylerde goruntu giyim gercekten onemli. Eger gercekten kararlıysanız tabi.
Karı koca tartışmalarına fazla yorum yapmak istemem, eski konunuzu hızlıca bir okudum gozden gecirdim, kendinizi lutfen ezdirmeyin, tek tavsiyem budur, ailenizi ve kendinizi haksızlıga ugratmayın, ezilmeyin. O duruşmaya dimdik çıkın ve ona onsuzda ne kadar guclu oldugunuzu gosterin.
İyi aksamlar.

Bence de canım... Boşanma karşıtı üyelerden biriyim (aldatma ve şiddet hariç) ama senin konunu okuduğumda kurtar kendini demiştim. Sorun sadece eşin değil, ailesi de sırf zarar.
zaten bakinca herkesin ilk dedigi, ihanet yok dayak yok icki kumar yok, sebep ne? kararimdan eminim evet ama boyle seyler duyunca sanki basit bsyden ayriliyorm gbi hissediyorum.. ruh halim tam bi karmasa yani

Soba konusu ve cadı annesi nerden nereye@ufak kıvılcım yetiyor eşlerin ayrılmasına gerçi eski konuyu sonuna kadar okumadım yinr kaynana sorunu

zaten bakinca herkesin ilk dedigi, ihanet yok dayak yok icki kumar yok, sebep ne? kararimdan eminim evet ama boyle seyler duyunca sanki basit bsyden ayriliyorm gbi hissediyorum.. ruh halim tam bi karmasa yani

Sadece bugün görmüş olduğun manzara (eşinin ağlaması, duruşma salonu, vs.) karşısında sinirlerin bozulmuş, hepsi o... Bekle bakalım 3 gün sonra tekrar yaz duygularını.

teaekkur ederim.. katipten hakime avukatlara kadar herkes cok etkilendi uzuld.. beklemiyordum boyle bi durum.. bir de orda guclu olablmek cok zormus.. insaallah hayirlisi olsun ne diyeyim bilemiyorum

Sen kaynanayı çocuğa bakmak için ayağına çağırıyorsun bizimki evimde bakarım dedi ve her cadılığı yaptı şimdi iyice yaşlanınca diyor ki ben yaşlandığımda herkes gelecek beni evimde bakacak hep sorun çıkartacaklar bunlar ,ölünceye denk

Sadece bugün görmüş olduğun manzara (eşinin ağlaması, duruşma salonu, vs.) karşısında sinirlerin bozulmuş, hepsi o... Bekle bakalım 3 gün sonra tekrar yaz duygularını.
hakli olablrsn canim.. yuzyuze gelmek bu kadar uzmus olabilir.. sen konuyu okuyup kurtul dedin, orda yazanlar ozetin de ozetidir inan.. bugune beklemiyodum bi de davayi, 1saat oncesinde duydum, ani ounca hazirliksiz yakalandim ruhen

Hayat çok acımasız.
Herşeyini paylaştığın insan hiçbir şeyin oluveriyor bir anda.
Duruşma vaktine kadar şaka gibi ama o an yok mu???
Başa gelene kadar filmlerde izlediğiniz bu sahnenin
başrol oyuncusu olacağınız hiç aklınıza gelmezdi.
Bundan böyle o sahneler çok farklı izlenecek.
Hakim bile kıyamazken kıyabiliyor işte en sevenler.
Ne yapılabilir ki? Her şeyi kontrol edebilmek elimizde olmuyor.
Dilerim Allah en hayırlı en doğru olanı nasip etsin.

canim konular karisti galiba.. o benim konu degil :) cocuk yok zaten benim

teaekkur ederim.. katipten hakime avukatlara kadar herkes cok etkilendi uzuld.. beklemiyordum boyle bi durum.. bir de orda guclu olablmek cok zormus.. insaallah hayirlisi olsun ne diyeyim bilemiyorum

Kesinlikle çok zor, ben boşanma davası açmak için gelen müvekkiller gittikten sonra bile gözlerim dolu dolu oluyor. Hala meslegimde yeni bir avukatım, hepsine ayrı uzuluyorum, ortam ister istemez insanı geriyor strese bunalıma sokuyor.
Tekrar ediyorum, lutfen guclu gozukun, ve bunu kendiniz icin yapın. Umuyorum ki hersey yolunda gider, ve yeni hayatınızda şimdiden mutluluklar dilerim.

Ben seni hatırladım, sanırım yorum da yazmıstım ben, nickten cıkaramamısım. Hani su seni cami avlusuna bebek bırakır gibi, paket gibi baba evine bırakan adam...Hem de evlilik yıldönümünde. Bosanmakta cok kararlı idin, ama simdi görüyorum ki sende bir seyler bitmemis. O yüzden içinden geliyorsa bir sans daha diyecegim...Kıyamıyorsun da belli. Tabi, aileleri komple evinizin dısında tutacaksanız. Bir süre ailelerle görüsmeyin ikiniz de. Gelip gitmesinler de evinize, ne seninkiler ne onunkiler. Aradan cok zaman gectikten sonra olaylar yatısır, o kendi ailesini uyarsın sana tek bir igneleyici bir laf demesinler, sen de babanla onun arasını düzeltmeye calıs ve hep belli bir seviyede tutun ailelerle ilişkiyi. Kendi ailene de söyle, tek kelime etmesinler...Baska türlü gene aynısını yasarsınız. Onda bunları yapabilecek kuvvet, istek görüyorsan tekrar dene, görmüyorsan bir dahaki sefere kararlı ol ve bosan...

Takibe aldım seni merak ettim ne yapacaksınız. Yaz mutlaka.

amin amin amin insaallah..cok tesekkurler.. yasayan nasil da biliyor Allah yardimcmiz olsun.. bu kadar agir ve aci olacagini dusunmemistim.. avukatlar filan da oyle kotu olunca.. bilmiyorum ne hayirli.. Rabbim hayirli olan karari verdirsin icimize sindirsin..

Bu kadar kötü kalpli olmaları gerekiyor muydu? Yuvayı yıkacak kadar.. Bu kadar kötünün arasında bir iyi olmazdı zaten, doğru karar vermişsiniz. Hakim de gelecek hafta karara varır diye düşünüyorum.

tesekkurler yorum icin.. benm ailemin yaptigi hicbsy yokki zaten.. ilk gunden bugune sevieyesiz kavgalara cekilmeye calisildilar sadece.. mesele artk aileler de degil, bana laf eden de yok direkt.. mesele onun karakteri huzursuzlugu kompleksleri vs vs.. biri bitse digeri basliyo bu yuzden de.. guvenemiyorum.. duygularim bitmemis ols da bazen mantikla davranmak gerekiyo sanirim cunku saygi ve guven olmadikca sevgi de azaliyo.. ilerisinden umudum olsaydi ah.. iki ay gecmeden baslayacak yine biliyorum.. ve bi kac sene sonrasi malum..
sanirim o atmosfer beni uzdu gerdi.. cok fazla duygusalim iste

Bu kadar kötü kalpli olmaları gerekiyor muydu? Yuvayı yıkacak kadar.. Bu kadar kötünün arasında bir iyi olmazdı zaten, doğru karar vermişsiniz. Hakim de gelecek hafta karara varır diye düşünüyorum.

hakim de o kadar huznun icnde karae vermek istemedi bence.. haftaya mecbur netlestirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…