hakim bosamadi..

amin, sagolun, insaallah..
aynen de oyle 'armut dibine duser..' sozunu dogrudan yasadim.. biz duygularimizin tesiriyle gormuyo degiliz, gormezden geliyoruz..
bosanmak; o insanlara dair verdigim en dogru karardi insaAllah, hic pisman degilim cok sukur.. ama nefretim hic azalip kullenmedi.. bilakis mayalandi icimde.. ama yalnizca Allah a havale ettim, onlar gibi kotuluge girismedim.. girismeyecegim de Allah in izniyle..
evlilik cok onemli, dogru insan olmazsa sadece mutsuz ediyor, dogru kisi ise karsndaki, yuvan cennetten bir kose oluyor..
bundan sonrasi icin dualarinizi bekliyorum, hepimiz icin huzur..

o ortam çok zordu ben babamla o annesiyle gelmişti anlaşmalıydı avukatlarımızda vardı yanımızda.. en yakışan kıyafetimi giydim güzel bi makyaj yaptım. annesi ne hikmetse duruşma boyunca güldü hiç anlam veremedim. hiç göz göze gelmedim ben hep hakime baktım kararlımısın dedi net bi şekilde evet dedim..

adliyeden çıktım tepsi tepsi baklava alıp dağıttım eşe dosta.. yeni hayat ben geldim dedim.. ben geldim dim dik karşında..

duygusallığı bırakın kenara.. yüzünüze gözünüze bi kapatıcı sürün bi allık.. canlı renkler giyin..

bosandim bile ben, 1bucuk aydan fazla oldu :) konu eski

hadi hayırlısı şimdi nasılsın peki hayatını düzene koyabildin mi?
Allah a cok sukur iyiym, icim ve kafam rahat en azindan.. istedigim faydali kurslara gidiyorum ve kendimi gelistirmeye ugrasiyorum, sanki hayatima hic girmemisler gibi.. arada ister istemez kotu hissediyorum ama o evliligin icindeyken hep kotuydum :) her halimize hamdolsun

ot kökü ustune bitermis... ailesi ne ise o da o oluyo, ne bekliyorsak farkli olarak? en buyuk yanilgi da bu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…