- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
- Konu Sahibi amazing girl
-
Hem niye en mutlu olacağım zamanları ağlayarak geçiriyorum diyorsunki sevdiceğin yanında olunca samanlok bile seyran olmazmıarkadaşlar merhaba. iki ay sonra düğünüm var ve nişanlımın tayini hakkariye cıktı. evler çok kötü. lüks beklemiyorum ama biraz iyi olsa. gelin olacağım evi fotoğraflardan bakıp beğenmeye çalışıyorum. cok mutsuzum. en güzel geçmesi gereken zamanlarım ağlayarak geçiyor. bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı
ilk sene merkez de lojman yokmuşHakkari'de lojmanda kalınıyo asker ya da polisse, mecburi diye biliyorum güvenlik gerekçesi ile
nişanlım sen istersen gelme diyor. beni zorlamıyor ama oyle nasıl olacak. zaten tanıştığımızdan beri bursa-izmir arası bi ilişki yürütmeye calıştık, şimdi de böyle bişi ilişkiyi nasıl etkiler kestiremiyorum kafayı yicem artıkCanım hakkariye çıktığına çok üzüldüm gitmesen diycem ama yeni evleneceksin ayrı kalmak istemezsiniz doğal olara lojman var diye biliyorum çok eskiymiş ama en azından güvenli size düşermi onu bilmiyorum dışardanda eşinin tanıdığı aynı yere çıkan birileri varsa beraber aynı taraflardan tutun bir birinize destek çıkarsınız
olur elbet ama insan heves ediyor işte hiç bişey iyi gitmiyor. eşya falan almıcaz zaten ama bari ev birazcık iyi olsunHem niye en mutlu olacağım zamanları ağlayarak geçiriyorum diyorsunki sevdiceğin yanında olunca samanlok bile seyran olmazmı
nişanlım sen istersen gelme diyor. beni zorlamıyor ama oyle nasıl olacak. zaten tanıştığımızdan beri bursa-izmir arası bi ilişki yürütmeye calıştık, şimdi de böyle bişi ilişkiyi nasıl etkiler kestiremiyorum kafayı yicem artık
Canım güvenli bir yer bulursanız git eşinin yanında ol eğer çocuğun falan olsaydı okula giden asla gitme derdim çünki doğru dürüst okul yok orda ama bu durumda git eşine destek ol baktın olmuyor yapamıyorsun geri memleketine dönersinnişanlım sen istersen gelme diyor. beni zorlamıyor ama oyle nasıl olacak. zaten tanıştığımızdan beri bursa-izmir arası bi ilişki yürütmeye calıştık, şimdi de böyle bişi ilişkiyi nasıl etkiler kestiremiyorum kafayı yicem artık
bende adliye de calışıyorum tayin olayı olduğu için bi an önce karar vermem gerekiyor herşey cok karışık. ev içime bi sinse dert etmiycem hiç bişeyi ama evler hem çok kötü hemde cok pahalı kiraları. siz yasadınız mı hakkari deCanım güvenli bir yer bulursanız git eşinin yanında ol eğer çocuğun falan olsaydı okula giden asla gitme derdim çünki doğru dürüst okul yok orda ama bu durumda git eşine destek ol baktın olmuyor yapamıyorsun geri memleketine dönersin
açıklık getirmek istedim benim kastetiğim böyle bişey değil. orda ki şartların bu hale gelmesinden de sorumlu olan bizler değiliz. vatan ayrımı yada insan ayrımı yaparak acmadım bu konuyu.Bu vatanın toprağı değil mi Hakkari? Hani onbinlerce insanın uğrunda öldüğü?
Lafa gelince onlar bizim kardeşimiz, vatanın aziz, uğrunda ölmeye ve öldürmeye değer toprakları,
cart curt. Is başa düşünce "ama HAKKARİ yaa"
Belki sen böyle dusunmuyorsundur arkadaşım. Sözüm zaten sırf sana değil , MHP yüzünden dün bütün gün midem ağrıdı.
Hayır yaşamadım ama arkadaşlardan biliyorum bizde bu işin içindeyiz.eşinle hakkariye git bi bak bakalım belki iyi olmasa bile normal bir ev bulursunuzbende adliye de calışıyorum tayin olayı olduğu için bi an önce karar vermem gerekiyor herşey cok karışık. ev içime bi sinse dert etmiycem hiç bişeyi ama evler hem çok kötü hemde cok pahalı kiraları. siz yasadınız mı hakkari de
Canım bide faceden jandarma uzman eşleri diye bir sayfa var onu beğen orda daha iyi bilgiler edine bilirsin o sayfada sor orda hakkariyi bilenler çok[/
tesekkür ederim hemen bakıyorum
görev süresi iki yıl. evler genellikle esyaları ile kiraya veriliyor. ama eşyaları da pahalıya satıyorlar. modalifetan falan paket almayı düşündük ama ev bulamiyoruz kiKaç yıl kalmanız gerekiyor? Az ve geçici bir süreyse eşya falan alma. lojmanda kal, ilk sene kiraladığın eve idareten eşya al. Gelince asıl yaşayacağın şehirde dizersin evini. O eşyaları alsan gelsen evine olacağı bile meçhul. Bir de taşımada rezil olacak. Merkez'de falan illa vardır daha eli yüzü düzgün evler. İnternet dışında araştırmak laızm belki de. İnternetten kiraya verme oranı nedir o ilde, önden bir iki günlüğüne gidip bakmayı deneyin.
2 yıl için pahalı, iyi ya da çok eşya alma bence. Yatak, dolap, yemek masası, koltuk yeter..görev süresi iki yıl. evler genellikle esyaları ile kiraya veriliyor. ama eşyaları da pahalıya satıyorlar. modalifetan falan paket almayı düşündük ama ev bulamiyoruz kinişanlımın arkadaşalrı var arastırıyolar ama şimdiye kadar denk gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?