- Konu Sahibi kelebek088
O zaman öğretmenlerden de mükemmellik bekleyemeyiz değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic bı ınsan mukemmel degıldır..O zaman öğretmenlerden de mükemmellik bekleyemeyiz değil mi?
bakın genel konusmayın derım sıze..O zaman Şartlar İyİ deİl dİye kİmse gÖrevİnİ yapmasın bÖyle bİr sonuÇ Çıkaramıyorum ben aÇıkÇası.
Kızlar belki hatırlayanlar oluyordur. Atandım ama hakkari yüksekovaya diye başlık açmıştım. Şuan o kadar kötüyüm ki. BUraya sözleşmeli atandım. Aralıkta atama vardı. Nişanlım antepte görev yaptığı için onun yanına atama istedim. Ama gelmedi. Tüm umutlarımı şubata saklayıp aralıkta kadrolu daha kötü yerleri tercih etmemiştim. Ve şimdi nimet çubukçu şubatta atama yok diyor.
Bir yandan sözleşmeli olduğum için doğu görevim sayılmıyor.
Bir yandan adaylığımız kalkmıyor. Bir yandan sözleşmelilerin eş durumu ataması çok çok az ve evlensem de eşimin yanına gitme olsaılığım %5
Bir yandan burada öğretmen öğrenci ve veli karşısında o kadar değersiz ki. Düşünün milli eğitim burada veli ve öğrenciyi öğretmenden çok haklı görüyor ve kayırıyor. İstifa da edemiyorum. İlk yılım olduğu için mesleğe geri dönemem. Burada çakılı kaldım. Ne evlenebiliyorum. Ne buradan çıkabiliyorum. Ne doğru dürüst bir haktan yararlanabiliyoruz. Hakikaten mesele atanmakta değilmiş onu anladım.
Şimdi çoğu arkadaşım bana kızacak en azından işin gücün var diyecek ama inanın şimdi evimde olsam galiba daha iyiydi. Tekrar kpssye hazırlanmam lazım. Ama okul bir yandan öğrenicler bir yandan nasıl olcak bilmiyorum. Buranın en kalabalık okullarından birini okutuyorum. Öğretmen miyim hademe mi belli değil. Ve 2 ve 3 .sınıfları bir arada okutuyorum. Daha aynı dili bile konuşmuyoruz. Hele ki okula yaptığımız harcamaların haddi hesabı yok. Her gün biri birini döver onun annesi babası gelir. Öğretmenin üstüne yürür. Biri okulun camını kırar biri kilidini çalar. Gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum.:gitme:
kusura bakmayında oraya eğitim vermeye gitmişsiniz yani siz bir öğretmensiniz. kendi şartlarınız iyi olsun diye kötü şartlarda yaşayanları aşağılayamazsınız. eğitimciyseniz eğitim vererek çözün olumsuz buldugunuz, gördüğünüz şeyleri. orada eğitim eksik insanların ihtiyacı var buna. neden bunu işkenceymiş gibi anlatıyorsunuz. orada yaşayan çocuklarda bizim insanlarımız bunu unutmayalım. bir eğitimci olarak önce kendinizi düşünmeyin bu şekilde nasıl yetiştirir bir insan gelecegin umutları olan çocukları yakıştıramadım bir öğretmenin bu yazdıklarını yazık çok yazık.....