- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Ben esimle gitmek isterim ama esim kabul etmiyor mesela.hele de cocukla.ama cocuk oldugu icin isler karisik.orda 2yil neyapcaksiniz hastaneye gitmesi gerek asilari var vs esiniz hep sizinle kalamaz.ailenizle kalip borcu bitirin esiniz 2yil sonra geldignde insallah duzeninizi tam olarak kurarsiniz borcunuz biter yada hafifler..ama yine de zor bir kararistek disi mi geldi siz mi tercih ettiniz
niye orada hastane doktor hemşire yok mu oradaki çocuklara aşı vurulmuyor mu?
sartlar batidaki gibi degil cunku.lojman cok zor cikiyor.sivil yerde zor yasar.lojmandan kafaya estikce cikamaz.her giden es cocuk getirmeyin diyorlar cunku.mesele ordaki cocuklara asi vurumamasi degil yani.kafasina gore batidaki gibi hareket edemez kendi basina.ee acil bisey olsa neyapcak
kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı
istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım
ne yapıcam bilmiyorum
ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık
öyle mi çok mu zor yaşam orada ben öyle olduğunu düşünmüyorum dışarı karakolda değilse şehir merkezindeyse öyle batıdaki gibi rahatça çıkar evinden kendi başına.
acil bir şey olsa peki İstanbulda ne yapacak? ailesi var diyeceksiniz hemen her an yanında mı olacak?
valla bundan 3 sene önce İstanbula gittim. kaldığımız yer bir misafir hane idi. akşam karanlık yeni çöküyor 8 gibi çıktık görevli durdurdu abla çıkmayın diye niye dedim yasak mı yok abla tehlikeli bu saatte dedi kardeş yapma daha hava kararmadı alışveriş yapacağız ekmek vs alacağız dedim abla açık yer bile bulamazsın dedi yapma kardeş marketler var bir sürü gündüz gördüm dedim yok şimdi hepsi kapalılar dedi. bir şey olmaz bize dedik çıktık Allahım oda ne her yer kapalı çok uzakta kapatmaya çalışan minik bir bakkaldan ekmek aldık döndük....
oysa siz göre ben Güneydoğuda yaşıyorum gece gündüz her açık benim apt altında bir bakkalım var gece 3 kadar açık olduğuna bile şahit oldum toplu taşıma hep çalışır hadi onuda geçtik gece 10-11 her yere tek başıma yürüyerek gidip gelirim.
insanın başına bir şey gelecek ise ist dada gelir soma dada gelir hakkaride de gelir viyana da da gelir.....
Allah herkesin yardımcısı olsun....
Orası güneydoğu ama ben doğunun çok küçük bir ilçesinde çalıştım kışın akşam dörtte bir Allah'ın kulu olmuyor sokaklarda okul çıkışı korka korka eve koşuyordum doğunun her yerinde şartlar dediğin gibi kolay değil kaldı ki Hakkari'nin de kolay bi yer olduğunu düşünmüyorum.öyle mi çok mu zor yaşam orada ben öyle olduğunu düşünmüyorum dışarı karakolda değilse şehir merkezindeyse öyle batıdaki gibi rahatça çıkar evinden kendi başına.
acil bir şey olsa peki İstanbulda ne yapacak? ailesi var diyeceksiniz hemen her an yanında mı olacak?
valla bundan 3 sene önce İstanbula gittim. kaldığımız yer bir misafir hane idi. akşam karanlık yeni çöküyor 8 gibi çıktık görevli durdurdu abla çıkmayın diye niye dedim yasak mı yok abla tehlikeli bu saatte dedi kardeş yapma daha hava kararmadı alışveriş yapacağız ekmek vs alacağız dedim abla açık yer bile bulamazsın dedi yapma kardeş marketler var bir sürü gündüz gördüm dedim yok şimdi hepsi kapalılar dedi. bir şey olmaz bize dedik çıktık Allahım oda ne her yer kapalı çok uzakta kapatmaya çalışan minik bir bakkaldan ekmek aldık döndük....
oysa siz göre ben Güneydoğuda yaşıyorum gece gündüz her açık benim apt altında bir bakkalım var gece 3 kadar açık olduğuna bile şahit oldum toplu taşıma hep çalışır hadi onuda geçtik gece 10-11 her yere tek başıma yürüyerek gidip gelirim.
insanın başına bir şey gelecek ise ist dada gelir soma dada gelir hakkaride de gelir viyana da da gelir.....
Allah herkesin yardımcısı olsun....
kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı
istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım
ne yapıcam bilmiyorum
ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık
Yani gitmeliyim bende biliyorum evliliğin tek başına olmadığını ama evimin borcu var nasıl ödüycem gittim diyelim ne yiyip ne içcem cok zor bir karar
tayin yeri hakkari olmasaydi direk git esini yanliz birakma derdim. Ama hakkari olunca is degisiyor. ıstanbuldan sonra orda yapabilirmisiniz bilmiyorum. Hem kredinizi nasil odeyeceksiniz siz calismadan. Her acidan dusunmelisiniz..kac seneligine gisiyor hakkariye
ben esimle gitmek isterim ama esim kabul etmiyor mesela.hele de cocukla.ama cocuk oldugu icin isler karisik.orda 2yil neyapcaksiniz hastaneye gitmesi gerek asilari var vs esiniz hep sizinle kalamaz.ailenizle kalip borcu bitirin esiniz 2yil sonra geldignde insallah duzeninizi tam olarak kurarsiniz borcunuz biter yada hafifler..ama yine de zor bir kararistek disi mi geldi siz mi tercih ettiniz
kocanı bırakma.böyle ayrı düşen çiftlerin büyük bir kısmı sonradan boşanıyor.evet zor olacaktır ama aileni sakın dağıtma.ben olsam kocamla giderdim arkadaşım.bu arada hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?