hakkariye tayin

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı

istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım

ne yapıcam bilmiyorum

ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık

Tayin yeri hakkari olmasaydi direk git esini yanliz birakma derdim. Ama hakkari olunca is degisiyor. Istanbuldan sonra orda yapabilirmisiniz bilmiyorum. Hem kredinizi nasil odeyeceksiniz siz calismadan. Her acidan dusunmelisiniz..kac seneligine gisiyor hakkariye

Ben esimle gitmek isterim ama esim kabul etmiyor mesela.hele de cocukla.ama cocuk oldugu icin isler karisik.orda 2yil neyapcaksiniz hastaneye gitmesi gerek asilari var vs esiniz hep sizinle kalamaz.ailenizle kalip borcu bitirin esiniz 2yil sonra geldignde insallah duzeninizi tam olarak kurarsiniz borcunuz biter yada hafifler..ama yine de zor bir karar istek disi mi geldi siz mi tercih ettiniz

niye orada hastane doktor hemşire yok mu oradaki çocuklara aşı vurulmuyor mu?

Ben eşlerin birinin bir yerde birinin başka bir yerde olmasına karşıyım.
O zaman evli olmanın ne anlamı var ki.
Ben kendi adıma eşimle birlikte giderdim.
Kredi borcu bekleyebilir.

sartlar batidaki gibi degil cunku.lojman cok zor cikiyor.sivil yerde zor yasar.lojmandan kafaya estikce cikamaz.her giden es cocuk getirmeyin diyorlar cunku.mesele ordaki cocuklara asi vurumamasi degil yani.kafasina gore batidaki gibi hareket edemez kendi basina.ee acil bisey olsa neyapcak

sartlar batidaki gibi degil cunku.lojman cok zor cikiyor.sivil yerde zor yasar.lojmandan kafaya estikce cikamaz.her giden es cocuk getirmeyin diyorlar cunku.mesele ordaki cocuklara asi vurumamasi degil yani.kafasina gore batidaki gibi hareket edemez kendi basina.ee acil bisey olsa neyapcak

Bence gitmelisin.
Bu evlilik sonuçta, nerede olursa olsun onun yanında olacağınıza söz verdiniz.
Hemen Şarkınızı bitirip gelirsiniz İnşallah.

öyle mi çok mu zor yaşam orada ben öyle olduğunu düşünmüyorum dışarı karakolda değilse şehir merkezindeyse öyle batıdaki gibi rahatça çıkar evinden kendi başına.

acil bir şey olsa peki İstanbulda ne yapacak? ailesi var diyeceksiniz hemen her an yanında mı olacak?

valla bundan 3 sene önce İstanbula gittim. kaldığımız yer bir misafir hane idi. akşam karanlık yeni çöküyor 8 gibi çıktık görevli durdurdu abla çıkmayın diye niye dedim yasak mı yok abla tehlikeli bu saatte dedi kardeş yapma daha hava kararmadı alışveriş yapacağız ekmek vs alacağız dedim abla açık yer bile bulamazsın dedi yapma kardeş marketler var bir sürü gündüz gördüm dedim yok şimdi hepsi kapalılar dedi. bir şey olmaz bize dedik çıktık Allahım oda ne her yer kapalı çok uzakta kapatmaya çalışan minik bir bakkaldan ekmek aldık döndük....

oysa siz göre ben Güneydoğuda yaşıyorum gece gündüz her açık benim apt altında bir bakkalım var gece 3 kadar açık olduğuna bile şahit oldum toplu taşıma hep çalışır hadi onuda geçtik gece 10-11 her yere tek başıma yürüyerek gidip gelirim.

insanın başına bir şey gelecek ise ist dada gelir soma dada gelir hakkaride de gelir viyana da da gelir.....

Allah herkesin yardımcısı olsun....

tatlım borç ödenir gider allahın izniyle .bu arada benim ilk görev yerim hakkari çukurcaydı kız başıma gittim geldim. işiniz polis galiba orada eşinizin size daha çok ihtiyacı olacak aynı zamanda kızınızın da. ya harcamaları kısarsınız bir şekilde olur gider.bu benim fikrim yine siz bilirsiniz.

tabiki orasi oyle olacak olan heryerde olur.ama bu cok zor bir karar.bizde karar veremedigimiz icin tayini erteliyoruz cunku.bir yanin kocan diyor gitmelisin diyor.diger taraftan cocukla irda yasam nasil olur diyor ki giden orda yasayan arkadaslarimiz aile getirmeyin gorundugu gibi degil diyorlar ve merkez mi yoksa ilce mi oldugu suan belli degil.allah yardimcisi olsun herkesin stresli bir durum

Orası güneydoğu ama ben doğunun çok küçük bir ilçesinde çalıştım kışın akşam dörtte bir Allah'ın kulu olmuyor sokaklarda okul çıkışı korka korka eve koşuyordum doğunun her yerinde şartlar dediğin gibi kolay değil kaldı ki Hakkari'nin de kolay bi yer olduğunu düşünmüyorum.
Evet İStanbul da muhitine göre çok tehlikeli olabiliyor
Ama sizin yaşadığınız yer rahat diye Doğu'da ki her yer böyle olacak diye bişey yok

Doğu şartlarını bilen yaşayan ve hala yaşamakta olan biri olarak sizi zor bir 2 yıl bekliyor ama gitmelisiniz
Eşinizi yalnız bırakmayın ben olsam bırakamam daha çok evde zaman geçireceksiniz ama güzel de arkadaşlıklarınız olur Doğu'da şartlar olmayınca insanlar birbirine tutunur

canım ben her yerde yapabilirim fakat şu kredi işi elimi ayağımı bağladı gerçekten 2 seneliğine gidiyor

aşılar falan bitti tatlım onların sorun olucağını sanmıyorum pek şuan tek sorunum maddiyat ve ev

kocanı bırakma.böyle ayrı düşen çiftlerin büyük bir kısmı sonradan boşanıyor.evet zor olacaktır ama aileni sakın dağıtma.ben olsam kocamla giderdim arkadaşım.bu arada hayırlı olsun.

ya bu boşanma konusuna açıkcası aklıma bile getirmek istemiyorum eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğine inanıyorum ama tabi erkek sonuçta kadınlar konusunda ne kadar güvenilir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…