- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
ben eşlerin birinin bir yerde birinin başka bir yerde olmasına karşıyım.
O zaman evli olmanın ne anlamı var ki.
Ben kendi adıma eşimle birlikte giderdim.
Kredi borcu bekleyebilir.
siz çalışıyor musunuz hakkari'ye gidince çalışamam ondan maddi zarar diye mi düşünüyorsunuz
ya bu boşanma konusuna açıkcası aklıma bile getirmek istemiyorum eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğine inanıyorum ama tabi erkek sonuçta kadınlar konusunda ne kadar güvenilir bilemiyorum
kredi borcu bekleyebilir derken ben tam olarak anlayamadım canım açabilir misin
bence eşin bi süre oraya alışmaya çalışsın lojmanı falan ayarlasın sende 3 4 ay çalışmış olursun hiç değilse kredi kartlarını ödersin. Daha sonra gidersin çocuğunla. Pat diye doğuya alışman imkansz heleki istanbuldan gidiyosan.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet kesinlikle öyle tatlım özel bir firmada çalışıyoum
Orası güneydoğu ama ben doğunun çok küçük bir ilçesinde çalıştım kışın akşam dörtte bir Allah'ın kulu olmuyor sokaklarda okul çıkışı korka korka eve koşuyordum doğunun her yerinde şartlar dediğin gibi kolay değil kaldı ki Hakkari'nin de kolay bi yer olduğunu düşünmüyorum.
Evet İStanbul da muhitine göre çok tehlikeli olabiliyor
Ama sizin yaşadığınız yer rahat diye Doğu'da ki her yer böyle olacak diye bişey yok
bende memur olcam çok korkuyorum o taraflara atanmaktan hele ki hakkarı şirnak beni korkutuyo orda ben otobüsle giderken bile korkudan ölürüm heran mayın mı patlar teroritsmi çıkar belli değil... ben gitmezdim kesinAllah yardımcınız olsun:18:
Yasemincim benimde kardeşim ve eşide polis onlarda istanbuldan ev almışlardı ve bir yıllık evliler,evlerinin 1 senesini ödediler şimdi evi kiraya verecekler ,
Seni çok iyi anlıyorum bir polis eşi olara bizde 12 yıl önce mardinde yapmıştık mardin hakkariye göre daha güzel,size yazdığınızın dışındamı çıktı onlara öyle olmuş
Eğer orda çalışma imkanın yoksa 2 yılçabuk geçer,bence istanbulda kal ve çalışmaya devam etsen sıkıntı çektiğinde evin 1 taksitini ödeyemediğinde burdaki arkadaşlarmı yardım edecek sana,eşin orda karı kız düşünmüyecek bile emin ol kafanı böyle şeylerle yorma,
canım ben her yerde yapabilirim fakat şu kredi işi elimi ayağımı bağladı gerçekten 2 seneliğine gidiyor
valla canım doğuda da çok yere gittim Diyarbakıra vana mardine batmana şırnaka ama her yer insan insan yani orada yaşayanda insan zaten doğu batı diye ayrılmasınada karşıyım hemde çok karşıyım
her görevin zorlukları var hiç bir görev kolay değil ama karanlıktan kaçarak kurtulamazsınız....
tabiki orasi oyle olacak olan heryerde olur.ama bu cok zor bir karar.bizde karar veremedigimiz icin tayini erteliyoruz cunku.bir yanin kocan diyor gitmelisin diyor.diger taraftan cocukla irda yasam nasil olur diyor ki giden orda yasayan arkadaslarimiz aile getirmeyin gorundugu gibi degil diyorlar ve merkez mi yoksa ilce mi oldugu suan belli degil.allah yardimcisi olsun herkesin stresli bir durum
van,mardin,batman ,diyarbakır doğunun saten güzel yerleri,en korkulan kimsenn gitmek istemediği şehir hakkari
mardını çok sevıyorm ya eşim askerlıgını mardnde yapmış teymen olarak ınsallah bızede mardın çıkar
bende tam olarak bunu düşünüyorum aslında kurbandan sonra giderim diyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?