hakkariye tayin

Bence eşin bi süre oraya alışmaya çalışsın lojmanı falan ayarlasın sende 3 4 ay çalışmış olursun hiç değilse kredi kartlarını ödersin. Daha sonra gidersin çocuğunla. Pat diye doğuya alışman imkansz heleki istanbuldan gidiyosan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bu boşanma konusuna açıkcası aklıma bile getirmek istemiyorum eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğine inanıyorum ama tabi erkek sonuçta kadınlar konusunda ne kadar güvenilir bilemiyorum

Güzelim ben güvenilrliği kastetmedim.Mesafe uzak,arada illaki sorunlar çıkar.Birbirinize sitemler,özlemin getirdiği gerginlikler,ihtiyaçlarda yalnız kalmalar,özel anlarda bi başınalıklar.Ve daha nicesi.Tabi dediğin etken de olabilir bilemiyorum.Her neyse zor olur.

bende tam olarak bunu düşünüyorum aslında kurbandan sonra giderim diyorum ama bakalım

evınızı nekdr kıraya verebılırsınız? bence bırakmayın eşinizi dogu soguk zor hasta olsa kım bakıcak hasret var bırde ben çok karşıyım ayrı kalmaya bızde ev almayı cok ıstıyoruz ama nerde olucagmz bellı degıl dıye almadk

bende memur olcam çok korkuyorum o taraflara atanmaktan hele ki hakkarı şirnak beni korkutuyo orda ben otobüsle giderken bile korkudan ölürüm heran mayın mı patlar teroritsmi çıkar belli değil... ben gitmezdim kesin Allah yardımcınız olsun:18:

Yasemincim benimde kardeşim ve eşide polis onlarda istanbuldan ev almışlardı ve bir yıllık evliler,evlerinin 1 senesini ödediler şimdi evi kiraya verecekler ,
Seni çok iyi anlıyorum bir polis eşi olara bizde 12 yıl önce mardinde yapmıştık mardin hakkariye göre daha güzel,size yazdığınızın dışındamı çıktı onlara öyle olmuş
Eğer orda çalışma imkanın yoksa 2 yılçabuk geçer,bence istanbulda kal ve çalışmaya devam etsen sıkıntı çektiğinde evin 1 taksitini ödeyemediğinde burdaki arkadaşlarmı yardım edecek sana,eşin orda karı kız düşünmüyecek bile emin ol kafanı böyle şeylerle yorma,

valla canım doğuda da çok yere gittim Diyarbakıra vana mardine batmana şırnaka ama her yer insan insan yani orada yaşayanda insan zaten doğu batı diye ayrılmasınada karşıyım hemde çok karşıyım

her görevin zorlukları var hiç bir görev kolay değil ama karanlıktan kaçarak kurtulamazsınız....

siz evinizde oturun klavye başında vatan millet sakarya deyin lütfen çünkü sizin dediğiniz gibi yok öyle bir yaşammmm

mardını çok sevıyorm ya eşim askerlıgını mardnde yapmış teymen olarak ınsallah bızede mardın çıkar

canım ben her yerde yapabilirim fakat şu kredi işi elimi ayağımı bağladı gerçekten 2 seneliğine gidiyor

Eviniz iyi sayılacak bir muhitte mi? Öyleyse 1300-1500 kira getirisi olabilir. Kredinin büyük kısmını kirası öder.

Bence de eşinizi tek bırakmayın; tabii ki siz yalnız kaldığınız da güvenlik sorunu olmayacaksa.

.

van,mardin,batman ,diyarbakır doğunun saten güzel yerleri,en korkulan kimsenn gitmek istemediği şehir hakkari

ne görünüyormuş merak ettim ...

her yerde yaşam zor lütfen bu ülke Ankara İstanbul İzmirden ibaret değil lütfen bütün olarak düşünün...

Arkadaşlar doğudan korkuyalar falan demeyin lütfen. Ölüm saatini kim belirleyebiliyo ki. Öleceği varsa ayağı taşa takılır yine ölür. Batıda araç devrilmişti içinde asker vardı ölmüşlerdi. Hayırlısını isteyin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…