- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
siz evinizde oturun klavye başında vatan millet sakarya deyin lütfen çünkü sizin dediğiniz gibi yok öyle bir yaşammmm
benim yaptıgım yorumla ne alaka !! oralarda terorist dolu neyi yalanlamaya çalışıyorsunuz anlamadım onların yaşam alanı onlar besliyorlar orada teroristleri merkezde yoktur belki oda
yorumsuz bırakıyorum yorumunuzu
benim yaptıgım yorumla ne alaka !! oralarda terorist dolu neyi yalanlamaya çalışıyorsunuz anlamadım onların yaşam alanı onlar besliyorlar orada teroristleri merkezde yoktur belki oda
canım ben her yerde yapabilirim fakat şu kredi işi elimi ayağımı bağladı gerçekten 2 seneliğine gidiyor
işte insanı zorla konuşturacaklar ama neyse artık
kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı
istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım
ne yapıcam bilmiyorum
ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık
Aldığınız ev oturulabilecek durumdaysa kiraya verin.Kredinin bir kısmını karşılar.
Belki kariyerinizden fedakarlık etmiş olacaksınız ama öncelik eş ve çocuk olmalı.. Kaldı ki 2 ay değil 2 sene çok zor. 1 yıl olsa yine bir nebze olabilirdi ayrı durmak ama böyle çok çok zor.
Bu ülkede asgari ücretle ev geçindiren insanlar var biraz tutum ile atlatırsınız herşeyi.
siz herhalde iyi günde diye söz verdiniz sadece kötü günde eşini yanlız bırakmayı düşünüyorsun?
asgari ücretle ev geçindiren kişiler hepimiz çevresinde lakin
eşimin maaşı 2400
eve ödenen kredi 2100
asgari ücret bile kalmıyoki
bugüne kadar 2 şark görevi yaşadık son günleri eşimin şarkta bizde büyük bir şehirden ev aldık kredi ile ve ödüyoruz daha koskoca bir 8 yıl var ... kızımla 2 senedir bir başımıza herkesten uzak yaşıyorum..kolay mı peki? hiç kolay değil ama bu durumda doğuya eşimle gitsem daha farklı zorluklar olucaktı..eşim bizi yanında çok istediği halde götürmeye kıyamıyordu,orayı görmeyin yaşamayın dedi bana hep..ilk görev yeri tuncelinin bir ilçesi 2. si ise van ın bir ilçesinin dağında bir karakol..dolayısyla sadece fikir sahibiyim ilk ağızlardan ama yaşamadım,batıdan dışarı henüz çıkmadım.önceliğim kızım ve eğitimi oldu ve pişman değilim her seferinde eşimin yanında olmayı dilesemde ,gitmediğimiz iyi oldu diye düşünüyorum..evliliğimizde ve sevgmizde hiç bir sorun yaşamadık özlem ve korku dışında daha da kenetlendik daha da büyüdük her ikimizde ayrı ayrı yaşadığı zorluklar bağımızı güçlendirdi,arada gelgitler bıkkınlıklar oldu ama bir şekilde bertaraf edebildik..
gidersem bu bu eksiler bu artılar olacak,gitmezsemler artıları bu eksileri bu diyerek düşünün..sonuçta artılar hangi yönde çoğunlukta ise karar verin .. yada bir müddet kendinizi sınayın misafir olarak gidin birkaç gün ve koşullara bakın,insanlarla konuşun oradaki diğer polis eşleri ile vs bunlar da çok etkili ..giderseniz maddi zorluklar,yaşam koşullarınızda bugüne kıyasla büyük eksikler hissedeceksiniz buna hazır olun.. gitmez iseniz büyük bir özlem , gerek duygusal gerek bedensel ve hep bir yoksunluk hissi yarım kalmışlık... ama 2 yıl ben güçlü olurum borcumu öderim,düzenimi korurum, çalışıyorum zamanı geçiyorum atlatırım derseniz bence hiç gitmeyin. maalesef ki ,bizlerin kaderi bu hep zor kararlar almak zorunda kalmak ve ve bunları hayata geçirmek zorunda olmamız bu yüzden de bir asker yada polis eşi olmak zordur,bir şekilde bize sunulan bu düzene uymak zorundayız ve mecburan çok güçlü kadınlar olmamız şart...Allah yardımcınız olsun arkadaşım,hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun dilerim..
İstanbul'da ev kiraları yüksek diye biliyorum evinizi kiraya verip kredinin bir kısmını karşılama şansınız var mı peki ve Hakkari'ye gidince lojman kesin çıkar mı?
eşimin maaşı 2400
eve ödenen kredi 2100
eşimin maaşı 2400
eve ödenen kredi 2100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?