Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

Yaaa yanlış tahmin etmiş olabilirim ama küfür gibi de demişsin hasike olabilir mi? Bu kulaklar yosma, ördek v.s. isimleri de duydu ama bunu daha önce hiç duymamıştım. Ya gelenek olabilir ama bir isminde anlamı olmalı. İnsan hayatı boyunca taşıyor o ismi. Eğer ismin Hasike'yse 2.isim konusunda haklısın. Kararından dönme bence

Hasime ismi hangi küfre benziyor ki ben anlamadım
Eski bi isim tabi değiştirmeniz iyi olur .
Akrabalar herşeye karışır zaten , kendileri kafalarına göre hareket ederler .

Evet bak Hasike olabilir . Eğer öyleyse gerçekten çok haklı .

haklısın tabi iyi demişsin herkes bilsin haddini.onları ilgilendiren bir konu değil ayrıca.bizim bir akrabamızın kızı vardı benim aklımın erdiği zamanlarda bu kız 20 li yaşlardaydı.hepimiz onu babannesinin koyduğu isimle tanır öyle seslenirdik,annesi o ismi hiç istememiş ve sevmemiş,babanneleri yaşlanıp ailedeki hakimiyetini kaybetmeye başlayınca kadın kızının ismini değiştirttirdi ve üşenmeden kızının sevmediği adıyla hitab eden herkese hayır onun adı o değil şu oldu dedi ,bir kaç sene sonra herkes yeni adını kavradı, eski adının ne olduğunu hatırlamıyoruz bile.

ayy gıcıklar.
benim kv nin 7 çocuğu, 14 torunu var.
hiçbiri kp in adını koymamış. her gebeliğimde kp adını koyun diye ısrar ediyor.
" 14 toruna kimse koymayı istememiş, ben niye o ismi vereyim, illa olacaksa babamın adını koyarım "dedim.
dünyanın en kötü insanıyım gözünde.

Ördek nedir

Ordek nedir yahu pess

bu benzetmenizi mahkemede delil olarak kullancam

bende o yüzden istemiyorum birde

aslında geç değil sizde deneyebilirsiniz ekletme için falan

ya böle bi durumda hakim onunkini kabul ettiyse benimkini hayli kabul eder heralde

o zaman 2.isim ekletirsin canım

evet bizim mahalle de de vardı yosma diye bir kadın anlamı güzel kadın demek ama gel de anlat her duyduğumda bozuluyordum o kadın ne yapıyordu kim bilir
Ben kadını komşumuz da gördüm orta okula falan gidiyorum. Dedilerki öp elini buda bizim yosma teyzem iz. Yosma mııı ayıp ya demeyin öyle dedim bide. Ne biliyim dalga geçiyor lar lakap sandım. Kadın sonra gidene kadar sinirli sinirli baktı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…