- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Evet bak Hasike olabilir . Eğer öyleyse gerçekten çok haklı .Yaaa yanlış tahmin etmiş olabilirim ama küfür gibi de demişsin hasike olabilir mi? Bu kulaklar yosma, ördek v.s. isimleri de duydu ama bunu daha önce hiç duymamıştım. Ya gelenek olabilir ama bir isminde anlamı olmalı. İnsan hayatı boyunca taşıyor o ismi. Eğer ismin Hasike'yse 2.isim konusunda haklısın. Kararından dönme bence
Yaaa yanlış tahmin etmiş olabilirim ama küfür gibi de demişsin hasike olabilir mi? Bu kulaklar yosma, ördek v.s. isimleri de duydu ama bunu daha önce hiç duymamıştım. Ya gelenek olabilir ama bir isminde anlamı olmalı. İnsan hayatı boyunca taşıyor o ismi. Eğer ismin Hasike'yse 2.isim konusunda haklısın. Kararından dönme bence
Ordek nedir yahu pessYaaa yanlış tahmin etmiş olabilirim ama küfür gibi de demişsin hasike olabilir mi? Bu kulaklar yosma, ördek v.s. isimleri de duydu ama bunu daha önce hiç duymamıştım. Ya gelenek olabilir ama bir isminde anlamı olmalı. İnsan hayatı boyunca taşıyor o ismi. Eğer ismin Hasike'yse 2.isim konusunda haklısın. Kararından dönme bence
bu issim hangi küfre benziyor ki, bide 1 harf fark ne ola ki. hasibe dicem, ama hamsiye falan mı?
konuna gelince tamam diyeceğini demişsin. iyi de yapmışsın.sorun ne?
annem 2.ismimi nisa istiyormuş bende yıllardır bunu istedim ve ona karar verdim
siz şanslıymışsınızHİÇÇÇÇ takma kafana çok istiyorsa o halan olacak kadın kendi çocugunun adını değiştirsin anasının adını koysun ,
benimde ablama babannemın kardeşime annenemın adını koymuşlar bende aradayım ve benim adımda çok güzel bir isim
bu benzetmenizi mahkemede delil olarak kullancamHasike mi kız isminHaseki yada. Haseki sultan mısın sen Ay söyle ismini çatladım valla
Hiç takma değiştirmek istiyorsan değiştir tabi en doğal hakkın.
Ha bide beterin beteri var diye şükretmen için bir örnek vereyim.
Erkek kuzenimin adı merveydi:):):)
Onsekizine basar basmaz emre oldu. Unuttuk bile merve hallerini.
bende o yüzden istemiyorum birdeYa bir de anlamini gectim babaannemin ismini tasimak beni de cok rahatsiz ederdi , anneme etmedigini birakmamis bir de onun isminde ben, aferin kaynana iyi ki cektirmissin bana , daha da cok cektirebilirsin cok memnun oldum o nedenle kizimin da adini senin adindan koydum der gibi
aslında geç değil sizde deneyebilirsiniz ekletme için falanŞu mesajına o kadar cok güldüm ki anlatamam .
Bende ismimi hiç sevmiyorum . İsmimle çağrılmaktan , tanışırken ismimi söylemekten rahatsız oluyorum . Çocukluğumdan beri böyle . Keşke sen yaşlardayken cesaretli davranıp değiştirseydim bende .
Kimseyi ilgilendirmez bu konu . Ailende sorun çıkarmıyor ne güzel , gerisini umursama . Zamanla herkes alışır yeni ismine .
ya böle bi durumda hakim onunkini kabul ettiyse benimkini hayli kabul eder heraldeBenim bir tanıdığım gayet güzel bir ismi olmasına rağmen sırf o isimden çok var diye üniversiteye giderken ikinci bir isim daha aldı. Üstelik adı Ayşeydi ki benim çok sevdiğim ailemde hiç olmamasına rağmen kızıma verdiğim bir isimdir. Kimsede ona hiç bir laf etmedi. Sizin çok daha geçerli bir nedeniniz varken bir iki hadsizin lafına bakmayın boşverin siz haklısınız.
o zaman 2.isim ekletirsin canımYa bende bi hamilelik düşünüyorum erkek olursa kayınbaba adı olabilşrmiş ki hiç istemiyorum (Hamdi)
Bu konuda eşime de güvenemiyorum ailesine düşkün malesef ilk oğuldan ilk torun diye öyle yakışık alır diye bi iki laf çıktı ağzından umarım yapmaz
Ben kadını komşumuz da gördüm orta okula falan gidiyorum. Dedilerki öp elini buda bizim yosma teyzem iz. Yosma mııı ayıp ya demeyin öyle dedim bide. Ne biliyim dalga geçiyor lar lakap sandım. Kadın sonra gidene kadar sinirli sinirli baktı banaevet bizim mahalle de de vardı yosma diye bir kadınanlamı güzel kadın demek ama gel de anlat her duyduğumda bozuluyordum o kadın ne yapıyordu kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?