Ypamaz dimi ya eve savcılıktan kağıt falan gelir mi ki sadece o.ç yazdımBi küfürden dava açılıyosa hakkımızda kaç bin dava açılırdı acaba
Hic korkma birsey cikmaz.Arkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Eve savcılıktan kağıt falan gelir mi ben ondan korkuyorumHic korkma birsey cikmaz.
hayır yapamaz ayar çekiyor sana yakında pis pis talepleri olabilir korkup da yem olmaya kalkarsan,bi daha ararsa seninle konuştuğum her şey artık kayıt altında hadi geçmiş olsun deArkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Bacim savci boyle ufak Islerle ugrasmaz.hic canini sikma.Eve savcılıktan kağıt falan gelir mi ben ondan korkuyorum
gerçekten mi yaBacim savci boyle ufak Islerle ugrasmaz.hic canini sikma.
Eve savcılıktan kağıt falan gelir mi ben ondan korkuyorum
mesajla ama oda bana o... gibi bişiler ima etti ona kızdım zaten bütün kızlar o... dedi bende mi varım dedim her gelenle yapıyosun o zmn sende ölesin falan dedi olay bu yani o sinirle sende o.ç sun o zmn yazdımSözlü olarak mi msj olarakmi kullandiniz o kelimeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?