Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Hiçbir şey yapamaz, Savcının işi yok böyle bir şeyle kesinlikle ilgilenmez onların işleri başından aşkın. Sizi korkutmaya çalışmış sadece

Seni korkutup yalvartmak için atmış.Sakın kanıp nolur yapma moduna girme.Bir daha onunla konuşma.Bir şekilde konuşursanız ve tekrar ederse,ne yaparsan yap deyip kestir.Ailem duyarsa ne yaparım filan dersen ağına düşersin.

Hiçbirşey olmaz merak etmeyin.zarf atmış size resmen.ne savcısı ne kağıdı ya.bi halt edemez .korkma boşa

Şifayen mi yazılı mı onu anlamadım ?
Korkutmak için demiştir
Ses kaydı olsa bile mahkemede geçersiz

Anca sürekli arayıp taciz edersen ozaman sonuç alır savcılıkta bikereden bişi olmaz
Yok öyle arayıp durmak falan yok hep mesajlaşırız genelde oda atar bende işte dediğim gibi o bana biraz hakaret edici konuştu

Bisey olmaz arkadasim hic bi mahkeme bununla ilgilenmez bile. Kaldiki anca mahkeme karariyla dinlenmis yada takip edilen mesajlar kanit olarak kullanilabilir.

katılıyorum bu adam bu kıza şantaj yapıp isteklerde bulunacak.
ee muhtemelen kızımızın yaşı küçük telde oç yazabildiğine göre yarın bir gün bir eve bir otele götürmeye kalkar aman güzelim sakın yem olma bak neler var bir ablan olarak uyarmak görevim daha da mesajlarına cevap verme ararsa açma hatta numarasını engelle emin ol yetişemez sana ..

Açarsa açsın ortada tahrik ve taciz var anladığım kadarıyla, karşı tarafın gideri getirisinden çok olur

mesajla ama oda bana o... gibi bişiler ima etti ona kızdım zaten bütün kızlar o... dedi bende mi varım dedim her gelenle yapıyosun o zmn sende ölesin falan dedi olay bu yani o sinirle sende o.ç sun o zmn yazdım
Mesajla yazdiysan is degisir. Sen onun butun kizlar o... yazisini sakliyor musun?

pucca kitabuında o. çocuğu nun bi küfür olmadığıyla ilgili çok güzel bir savunma yapmıştı o geldi aklıma :))) en kötü onu savunma yaparsın :) bence de bir şey olmaz korkma.

sizi tedirgin etmek kölesi haline getirmek istemiş, sizde buna fırsat veriyorsunuz...
yem olmayın rica ediyorum böyle tiplere...

Hiç güleceğim yoktu ya. :) Geçen sene oda arkadaşıma biri mesaj attı, arkadaşım da şikayet etti. Şikayet etmek için para bile vermiyorsun hemen dava açılıyor. Mahkeme günü belirlendi, çocuk mahkemede "beni kışkırttı" dedi, sonuç olarak da 2500 küsür bir para cezası aldı. Yani savcı uğraşmaz, o vermezlerle iş olmuyor bir şikayet varsa savcı onunla uğraşmak zorunda. Adresine de tebliğ edilir, kağıt gelir. Umarım çocuk uğraşmak istemez de başına bela almazsın.

o.ç yi oğlum çevirimdışımısın anlamında kullandım de
yani belli olmaz bir askere komutanı salak demiş, asker dava açmıştı ve kazanmıştı

Niye hiç bi hakim, mahkeme bununla ilgilenmesin ki anlamadım?

TCK'ya göre hakaret suç değil mi?

Suçun küçüğü, büyüğü mü olur?

İyi o zaman her önüne gelen de Size o.. Desin, sizde yiyip, oturun..

Telefon konuşması olsa savcı muhtemelen takipsizlik verirdi ama delilli, kayıtlı hakaret etmişsin adama, ailesine.

Konu Sahibi, umarım uğraşmaz ama hakikaten dava açmışsa işin zor bence.

Hakaretten dava açabilir size sonuçta yazili olarak kullanilan bir hakaret var bu da delil sayilir. İsterse dava açabilir bu hakki var ama seni korkutuyor gibi geldi dava acicam diyerek. Tabi siz daha iyi tanirsiniz o şahsi yaparmi yapmazmi boyle bir şey.

Korkma yaa korkupta isteklerine boyun eğme hiçbir şey olmaz..

Bu adam ya seninle dalga geçiyor yada birşey yaptırmaya kalkacak

bu kadarcık şey için dava açılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…