hayır yapamaz ayar çekiyor sana yakında pis pis talepleri olabilir korkup da yem olmaya kalkarsan,bi daha ararsa seninle konuştuğum her şey artık kayıt altında hadi geçmiş olsun de
Yok öyle arayıp durmak falan yok hep mesajlaşırız genelde oda atar bende işte dediğim gibi o bana biraz hakaret edici konuştuŞifayen mi yazılı mı onu anlamadım ?
Korkutmak için demiştir
Ses kaydı olsa bile mahkemede geçersiz
Anca sürekli arayıp taciz edersen ozaman sonuç alır savcılıkta bikereden bişi olmaz
ee muhtemelen kızımızın yaşı küçük telde oç yazabildiğine göre yarın bir gün bir eve bir otele götürmeye kalkar aman güzelim sakın yem olma bak neler var bir ablan olarak uyarmak görevim daha da mesajlarına cevap verme ararsa açma hatta numarasını engelle emin ol yetişemez sana ..katılıyorum bu adam bu kıza şantaj yapıp isteklerde bulunacak.
Yok öyle arayıp durmak falan yok hep mesajlaşırız genelde oda atar bende işte dediğim gibi o bana biraz hakaret edici konuştu
Sadece o.ç dedim baska bişi demedim oda bütün kızlar o... falan dedi gerçekten dava açabilir mi yamsajla dava acar ve sen ceza alirsin
nerden buldun sen bu elemanı yanlış numara ile mi arkadaş oldun yaşın kaç senin ?Yok öyle arayıp durmak falan yok hep mesajlaşırız genelde oda atar bende işte dediğim gibi o bana biraz hakaret edici konuştu
Açarsa açsın ortada tahrik ve taciz var anladığım kadarıyla, karşı tarafın gideri getirisinden çok olurArkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Mesajla yazdiysan is degisir. Sen onun butun kizlar o... yazisini sakliyor musun?mesajla ama oda bana o... gibi bişiler ima etti ona kızdım zaten bütün kızlar o... dedi bende mi varım dedim her gelenle yapıyosun o zmn sende ölesin falan dedi olay bu yani o sinirle sende o.ç sun o zmn yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?