Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Hayır bakın öyle bi durum değil konuşuyorduk zaten sonra bi olay anlattı bütün kızlar o... dedi bende kızıp öyle dedim sonra savcılığa vercem dedi çağırmaz bi yere gitmem zaten önemli olan yani bnm korktuğum eve savcılıktan kağıt gelmesi dava açılmasa bile böyle bi durumun yaşanması sorun olur

Yalnız yazan herkes açamaz demiş,sebeplerini de sıralamışlar..Hala sen her yazdığında açabilirmi ya açabilirmi ya diye diretiyosum...İnşaallah o mesajlaştığın kişiyede böyle bi tavır sergilememişsindir,o'nunda tam istediği şey, bu sanırım..

Iyi yazmissin ona hatta az bile demisdin hic birsey olmaz belge melgede gelmez
Oyle birsey olursa vallahi kendimi burdan asagi atarim

dava açacak adam kalkıpta dava açccam sana demez ya
direk yapar yapacağını , korkutmak istemiş belli ki

Gözünü korkutmustur bence

bak canım onun yazdığı mesajda sende her şeyden önce,ama sana dava açamaz çocuk oyuncağı değil adli sitemimiz rahat ol..sen artık mesajlaşmayı kes konuşma yeter uzarsa canın yanar ama

Yok öyle arayıp durmak falan yok hep mesajlaşırız genelde oda atar bende işte dediğim gibi o bana biraz hakaret edici konuştu

Mesajla ise iş değişir, ifadeye çağırırlar, eve kağıt gelir savcılıktan, 18 yaşından küçüksen anne babanı da devreye girebilir, Savcı mahkemeye sevk etmez ceza almazsın 18 yaşından küçüksen. Ama büyüksen iş değişir.
Sen ondan gelen hakeret ya da hakaret iması olan mesajları sakın silme silmediğini söyle ve eğer şikayet ederse senin de şikayetçi olacağını belirt. Bir daha da görüşme bence. Rahatsız etme beni diye mesajlar at beni arama diye. Ona göre savunma yaparsın şikayetçi olursa.

Bilmiyorum oda hakaret edici konuştu ben birden böyle bişi demedim

eee o sana daha hakaret etmiş
niye demiyorsun açmazsan adam değilsin yazışmaların çıktısını bak nasıl hakime veriyorum diye
boş keseden sallıyor, cidden sinirlendim saçma herif yaa

Yapamaz. Blöf yapmış. Mesajla yazmış olsaydın bile ispat etmesi için savcılık izni gerekir.
Korkutmak için yapmış. Ama buna inandığını düşünüp yakın zamanda çirkinleşebilir hazır ol.

Ayyy canım siyasetçilere,ünlülere falan twitterda günde yüzlerce küfür,hakaret ediliyor bir şey yapamıyorlar. O çulsuz sana ne yapabilir.

mesajla yazdım zaten çıktısını alcam savcılığa vercem diyo sadece o.ç dedim baska bişi demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…