Hayır bakın öyle bi durum değil konuşuyorduk zaten sonra bi olay anlattı bütün kızlar o... dedi bende kızıp öyle dedim sonra savcılığa vercem dedi çağırmaz bi yere gitmem zaten önemli olan yani bnm korktuğum eve savcılıktan kağıt gelmesi dava açılmasa bile böyle bi durumun yaşanması sorun oluree muhtemelen kızımızın yaşı küçük telde oç yazabildiğine göre yarın bir gün bir eve bir otele götürmeye kalkar aman güzelim sakın yem olma bak neler var bir ablan olarak uyarmak görevim daha da mesajlarına cevap verme ararsa açma hatta numarasını engelle emin ol yetişemez sana ..
her gelenle yapıyorsun demek ne demekmesajla ama oda bana o... gibi bişiler ima etti ona kızdım zaten bütün kızlar o... dedi bende mi varım dedim her gelenle yapıyosun o zmn sende ölesin falan dedi olay bu yani o sinirle sende o.ç sun o zmn yazdım
Gözünü korkutmustur benceArkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
bak canım onun yazdığı mesajda sende her şeyden önce,ama sana dava açamaz çocuk oyuncağı değil adli sitemimiz rahat ol..sen artık mesajlaşmayı kes konuşma yeter uzarsa canın yanar amaHayır bakın öyle bi durum değil konuşuyorduk zaten sonra bi olay anlattı bütün kızlar o... dedi bende kızıp öyle dedim sonra savcılığa vercem dedi çağırmaz bi yere gitmem zaten önemli olan yani bnm korktuğum eve savcılıktan kağıt gelmesi dava açılmasa bile böyle bi durumun yaşanması sorun olur
Yok öyle arayıp durmak falan yok hep mesajlaşırız genelde oda atar bende işte dediğim gibi o bana biraz hakaret edici konuştu
Bilmiyorum oda hakaret edici konuştu ben birden böyle bişi demedimHakaretten dava açabilir size sonuçta yazili olarak kullanilan bir hakaret var bu da delil sayilir. İsterse dava açabilir bu hakki var ama seni korkutuyor gibi geldi dava acicam diyerek. Tabi siz daha iyi tanirsiniz o şahsi yaparmi yapmazmi boyle bir şey.
Bilmiyorum oda hakaret edici konuştu ben birden böyle bişi demedim
hayır değilm 22 yaşındayım18 yaşından küçük müsün?
Çok korkuyorum ailem duyarsa öldürür beni yaAyyy canım siyasetçilere,ünlülere falan twitterda günde yüzlerce küfür,hakaret ediliyor bir şey yapamıyorlar. O çulsuz sana ne yapabilir.
mesajla yazdım zaten çıktısını alcam savcılığa vercem diyo sadece o.ç dedim baska bişi demedimYapamaz. Blöf yapmış. Mesajla yazmış olsaydın bile ispat etmesi için savcılık izni gerekir.
Korkutmak için yapmış. Ama buna inandığını düşünüp yakın zamanda çirkinleşebilir hazır ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?