Buna da ayri kizfim ama kuzeni cok konusan biri oldugu icin onu nla yaptigi konusmaya fazla dahil olmaz. Sadece dinler. Belki o moda gectigi icin bir sry demedi diyorum.. sonrasinda zaten ben onun soylediklerini onemsemem dediErkek arkadaşınız sizi savunmadı mı öylece kuzenini mi dinledi yani.
E ama hakkınızda dedikodu yapmış tuhaf tuhaf konuşmuş. Öyle konuşmasına izin vermemeliydi. Kendisi önemsemez ama başkasının yanında öyle boş boş konuşsa başkası onemseyebilir. Ben de milletin ne konuştuğunu umursamam ama sizin hassas olduğunuz noktaymis bu erkek arkadaşınız kuzenine böyle konuşma hakkı vermemeliydi. " Ne alakası var böyle konuşma" diye kestirip atmak zor bir şey değil.Buna da ayri kizfim ama kuzeni cok konusan biri oldugu icin onu nla yaptigi konusmaya fazla dahil olmaz. Sadece dinler. Belki o moda gectigi icin bir sry demedi diyorum.. sonrasinda zaten ben onun soylediklerini onemsemem dedi
Bu konuya takilmamin nedeni baskalarini etkilemesinden korkuyorum. Erkek arkadasimin annesi o kizenin soylediklerine hemen inanir. Dusunsenizr annesinin bana o gozle baktigini?Pire içim yorgan yakılır mı? Ailede böyle densiz konuşan 1 veya daha fazla kişi her zaman olacaktır. Evlilikte de öyle. Aile veya akrabalardan, yanlış bişey yapmasanız da sevmeyen kişiler oluyor, olacaktır da.. tamamen o kişinin kendi kompleksimden oluyor böyle olaylar..
30-45Sİz kaç yaşındasınız , sevgiliniz kaç yaşında?
Kendisi otobus ile seyahat edemiyor arabayla gelmesi icin isten izin almasi lazim. yoksa sadece bir haftasonu icin o kadar yol yorgunlugu ona zor olur. 1 yildir sadece 2 defa geldi.Okuduğumda sanki 20 ki yaşlarda falan canlanmıştı gözümde .. 45 yaşındaki bir adam gibi davranmamış , kuzenini susturması lazımdı , hem neden 15 günde bir siz gidiyorsunuz , o da geliyor mu? Ne kadar süredir birliktesiniz ?
Bana cok koydu. Bu benim en dikkat ettigim ve korktugum konuyduiçinizde öyle bir niyet yoksa korkmayın. sizinle tanışmadan düşündükleri hep havada kalır zaten tanıştıktan sonra evlenirseniz vs öyle olmadığınızı görürler.
ayrıca çok abartmışsınız saatlerce ağlamak filan baya büyük drama.
O boyle dusunur diye korkmuyorum ama ailesi etkilenebilir. Biriyle birlikte olunca iliskide ister istemez aile de onemliBu sizin ilk ilişkiniz veya erkek arkadaşınız çok zengin sanırım. Sizin baştan beri böyle bir endişeniz varmış zaten. Basit bir konuşmadan bu kadar etkilenmenize ben anlam veremedim. Siz böyle tepkisel davrandıkça erkek arkadaşınız da neden alındığınızı düşünüp, zamanla o bile acaba diyebilir. Sadece bu konuda mı bu kadar alıngansınız yoksa genelde mi böylesiniz? Kendinizden eminseniz kimseyi ikna etmek için kendinizi sıkmayın, hele daha evli değilsiniz birbirinizi tanıyorsunuz şu an. Bir kişinin lafıyla önyargılı karar verecek adam mı değil mi siz onu gözlemleyin, işte karşınızdakini ve ailesini tanımak için fırsat
Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu ilişki sizin çabalarınızla yürümüş , adamda bir çaba oluşmamış ki , ne demek otobüse binemez ? İncileri mi dökülür ? değer mi kendinizi bu duruma sokmaya , ne hali varsa görsün ? Hem 15 günde bir 200 lira yol parası veriyorsunuz hem de yediğiniz içtiğiniz şeylerin parasını vermenize izin bi veriyor , değerinizin farkına varın bence ve bu adamı şutlayın, zira bence sizin gibi ince düşünceli birini haketmemişKendisi otobus ile seyahat edemiyor arabayla gelmesi icin isten izin almasi lazim. yoksa sadece bir haftasonu icin o kadar yol yorgunlugu ona zor olur. 1 yildir sadece 2 defa geldi.
Bu iliskide fedakar taraf hep ben oldum. Ilk seven, iliskiyi baslatan, yurutmek icin kosturan hep bendim. Bircok hareketini sineye cektim. Gecenlerde bir konu acmistim orada daha detaylari var. Verilen bir cok tavsiye ayrilmamiza yonelikti. Yavas yavas ayrilma dusuncesi de aklima girmeye baslamisti. Teyzesinin hastane durumundan dolayi tatilimizi iptal etme durumumuz vardi ama ben yine de az da olsa birlikte zaman gecirelim diye yine de geldim.
Eski konunuza göre doğum gününüzde hediye alamayacak kadar çulsuz bir adamı kullandığınızı düşünmelerinden neden korktuğunuzu anlamadım. İlk okuduğumda siz 20’lerin başında, o da malı mülkü parası olan bir adam sandım ama 32 yaşındasınız, adam 50’ye merdiven dayamış. Adam ilgilenmiyormuş da, olmayacak ilişki için neden bu kadar drama yaratıyorsunuz? Yolunuza bakın.Bana cok koydu. Bu benim en dikkat ettigim ve korktugum konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?