Hakkimda onu kullandigimi dusunuyorlarsa, simdi ne yapmaliyim?

45 yaşında erkek arkadaş? cidden problem yoksa neden evlenmiyorsunuz. ben de ne karışıyosam

45 yaşında erkek arkadaş? cidden problem yoksa neden evlenmiyorsunuz. ben de ne karışıyosam
Yasadigimiz sehirler farkli. O dogdugu yerden hic ayrilmamis. Ona birak her seyi gel diyemem. Ben de işim dolayisiyla su an baska bir yere gidemiyorum. Evlilik icin sartlarin olgunlasmasi gerekiyor sizin anlayacaginiz

hepsi öyle düşünse de size bunu söyleyeceğini sanmıyorum. onun düşüncelerini öğrenin bence önemli olan o. zamanla ailesi etkileyebilir buna mahal vermemek için minimumda tutun kuzenleriyle vs görüşmenizi.

her haltını da anlatmasın onlara bir zahmet dış kapının dış mandalı onlara ne.

benim eski erkek arkadaşımın vardı öyle bir arkadaşı akraba bile değil 6 7 aydır beraberdik o zamanlar benimle vakit geçiriyor toplu buluşmalara gelmiyor diye 2 günlük kız için bizi mi satıyorsun dedi ve benimki sesini bile çıkarmadı kavga ettik arkadaşına haddini bildirmesi gerekirken bana bildirmeye kalktı akşamına ayrıldım. akıl vermek için demiyorum bunu tabi ki ama basit kalitesiz bir arkadaşına bile benim hakkımda böyle konuştuğunda ses çıkarmıyorsa anası danası yerden yere vursa gıkı çıkmaz diye. iyi de yapmışım diyorum.

için için kendinizi bitireceğinize açık açık anlatın derdinizi o kendini yesin. daha da içiniz soğumazsa arayıp kuzene açın ağzınızı yumun gözünüzü. en kötü bir daha sizin adınız geçtiğinde duymamış gibi yapar haddini bilip oturur boş boş konuşamaz. salak bir kuzenin canınızı sıkmasına izin vermeyin böyle. canınıza yazık.

O boyle dusunur diye korkmuyorum ama ailesi etkilenebilir. Biriyle birlikte olunca iliskide ister istemez aile de onemli
Aile tabi ki çok önemli ve ailesiyle sizi dengede tutabilmesi de çok önemli. İyice tartın biçin bence her şeyiyle bu vesileyle. Ayrıca bu zamana kadar çok mu kullanılmış bu adam da sizi tanımayan birisi ilk bu endişesini dile getiriyor diyip bir ağzını arayın ve üste çıkın bence. Hem kullanmak isteseniz bile sadece maddi olarak kullanırsınız bir adamı. Ama o sizin duygularınızla oynarsa, erkeklere güveninizi yıkarsa vs bu daha çok kullanılmak olmaz mı. Onun bedelini kaç parayla ödeyebilir bir adam. Daha şimdiden bu kadar yıpratmayın kendinizi, üzüntünüzü dile getirdiğiniz halde sizi teselli edemiyor hatta kuzeni için kendi adına özür dilemiyorsa sizi hak ediyor mudur bilemedim

Siz kendinizi biliyorsaniz neden dert ettiniz ki?
Ayrıca 45 yaşında adam kuzenine diyemedi mi x'in hakkında böyle konuşamazsın,diye?
Bilemiyorum bence erkek arkadaşınızı sorgulayın o konuşturmayacak ,konuşan olursa ağzının payını verecek ki devami gelmesin bu tip konuşmaların.

Simdi uyandi. Bu saatlerde filmi var onu izliyor. Ben dun yaptigim kahvaltiyla duruyorum ama umrunda bile degil anlasilan. Bana da pas vermedi. Zar zor gunaydin dedi

O onu der bu sunu der derler yani neden bukadar morelini enerjini aşşağa cekmesine izin veriyorsun.Bak vicdan en ònemli şeydir sen vicdanen rahatsan haksız duruma bile düşsen uğraşma bu tarz insanlarla kendini yıpratırsın su akar yolunu bulur mutluluğuna bak belki birgün o kuzende boyle düşündüğü için pişman olur

böyle yazdığınız için eski konunuza bakayım dedim. evli olduğunuz ve eşinizin ailesinden ayrı oturduğunuz falan yazıyor. neden?

U uzunince buna cevap verecek misiniz acaba? Konularınızda büyük bi tutarsızlık var

Evet, 2 ay kadar önce şöyle yazmış:

Geçen Perşembe de şöyle yazmış:

Yani, sevgilim dediği adamı 1 yıl önce de seviyormuş ve 1 yıl önce ikisi de bekarmış, şimdi sevgililer. Ayrıca, 2 ay önce evliliğiyle ilgili sorunları için konu açmış.

U uzunince buna cevap verecek misiniz acaba? Konularınızda büyük bi tutarsızlık var

Profilinde hesaplarının birleştirildiğine dair mesajı var Kazen’in

Simdi uyandi. Bu saatlerde filmi var onu izliyor. Ben dun yaptigim kahvaltiyla duruyorum ama umrunda bile degil anlasilan. Bana da pas vermedi. Zar zor gunaydin dedi

bırakın Allahaşkına şu adamı. kendinize neden böyle davrandırıyorsunuz. neden hala bu adamın yanındasınız. kalkın gidin mis gibi tatilinizi kendi başınıza yapın. bu adam size değer vermiyor.
üstelik tatilden dönüp de teyzeyi hastaneye götürmeyi anlamadım. taksi yok mu. neden siz tatilinizi buna göre ayarlıyorsunuz.
değer görmüyorsunuz, sevilmiyorsunuz, üzgünüm ama gerçek bu.

Kuzen bu ağzını tutamazsın ,insanlar pat pat konuşur kafalarına göre. Ama o kuzene ağzının payını verecek olan sevgilinizdi. Susması olmamış.

böyle yazdığınız için eski konunuza bakayım dedim. evli olduğunuz ve eşinizin ailesinden ayrı oturduğunuz falan yazıyor. neden?

Cevap bekliyoruz U uzunince

İlk konunuz 2 ay öncesinden evliliğiniz ve kayınbabanızla ilgili bir konu gözüküyor. Geçen günlerde aşk ve sevgiliye dair bir yazınız ve bugün sevgiliniz.

Anlayamadım ben şimdi.

kuzeninin sizin hakkınızda ne düşündüğünün hiçbir önemi yok. Ama bunu sevgilinizin yanında dillendirememesi lazım. Dillendiriyorsa sevgilinizin ağzının payını vermesi lazım yoksa size değer vermiyor demektir. Birisi benim sevgilimin arkasından benim yanımda atamaz parçalarım vallahi. Aynı şeyi sevgilimde yapar, sülalesinden hiç kimsenin bu şekilde konuşmasına müsade etmez.

Siz böyle dikkat ederken bu tavırla karşılaşmanız çok kötü olmuş gerçekten. Hani gerçekten kullananlar el üzerine tutulurken bir de. Kuzeni ön yargılı olabilir ya da belki de kıskanmıştır bilemeyiz. Bence sizin vicdanınız rahatsa bunları kafaya takmamaya çalışın, siz sevgilinizin ne düşündüğüne odaklanın.

Sevgiliniz ile tatile gittiğiniz her durumda başka şeylerde düşünecekler.Mesela nasıl bir ailesi var ki evlenmeden sürekli tatile gidiyorlar diyeceklerdir.Bu durumu bir kez tatile gittiği için tanıdığım biri yaşadı.Oğlanın annesi kız istemede bunları ima etti.Bence siz iyi niyetinizi kullandırtmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…