hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Sen arkadasım dediğin insanın eski sevgilisiyle nasıl buluşuyorsun bu hangi seviye o halde

Bidaha benim hakkimda ufacik bsy duyarsam seni herkeze rezil ederim dikkat et diyebilirsin

Hani bi söz vardır armut dibine düşer diye. O hesap işte. Ailesinin zihniyeti neyse arkadaşınızınki de o haliyle.

O baskıcı zihniyetten sürekli şikayet eden arkadaşlarınız var ya, hah işte onların büyük bi kısmı ergenlikle beraber bi yandan bu durumdan şikayet ederken bi yandan da gizli gizli ailelerine benzeyip çarpık bi ahlak anlayışı geliştiriyorlar.

Yaşadıkları hayata, yapmaya zorlandıkları fedakarlıklara kutsallık atfedip kendi halinde ergenliğini yaşayan arkadaşlarını küçük görmeye başlıyorlar. Sizden daha namuslu, daha ahlaklı, daha halktan insanlar olduklarına inanıyorlar. Siz de namussuz, özenti, ailesi gevşek yaftası yiyorsunuz.

Siz dediğime de bakmayın, benzer durumlar başımdan geçti de ona göre konuşuyorum.

Keşke ben de ailemle her şeyi konuşabilsem senin yaptığın gibi diyen insanlar senin arkandan ailene dil uzatabiliyolar mesela.

O yüzden hayatınıza sıçratmayın şöyle insanları, bırakın kendi pisliklerinde bogulsunlar.

Bence göz korkutmaya ya da intikam almaya gerek yok. Kızgınsanız kızı arayın ağzınıza ne geliyorsa sayın ve hayatınızdan çıkarın. Ben olsam öyle yapardım ama ağır konuşurum biraz

Peki neden göz korkutmami istemiyosunuz?

Çok büyük bi mevzu olduğunu düşünmüyorum. Hani benim için kalbini kırsam yeter. Söylediği hoş değil tabi ki kesinlikle normal falan demiyorum yanlış anlamayın ama olay çıkartacak kadar büyük değil. Mesela daha dün bi tehdit mesajı aldım eski oda arkadaşımın abisi tarafından bak onları korkuttum polisi falan karıştırıyordum olaya özür falan diledi kız kapandı konu. Çünkü tehdit falan normal değil. Ama ben de daha önce arkadaşımla küstüm yakın arkadaşımdı çok kalbini kırdım, ağlattım rahatladım. Kısacası ben çok büyük bir olay değilse korkutma yoluna gitmem ya da bak ben de sırların var açık ederim falan bana göre değil. Bu nedenle korkutma dedim :)

Namusla ilgisi Yok erkek arkadaşının yanında öyle olmanızı kıskanmış ve sizi kötülemiş muhattap olmayın ne tehdit edin ne görüşün bidaha

Sizin hakkinizda soyledigi bir tek buysa buyuk ihtimal sevgilisinden kiskandi. Sizin daha guzel alimli oldugunuzu dusunerek sevgilisine sizi kendinsinden daha dusuk gostermek icin soylemistir...

Bence salla gitsin öyle dediyse dedi sende anlamışsın İşte düşüncesini bir daha bakma yüzüne ne hali varsa görsün
İnsanlarla itişmek laf sokmak zor duruma düşürmek tarzım olmadı hiç bir zaman baktım içi kof orda bırakır hayatıma devam ederim

Vefa diye bir değer var. Ne söylediği, ne yaptığı çok önemli değil. Çok gücendiysem konuşmam, görüşmem bir daha. Ama canını yakmak, sana güvenerek anlattıklarını en özellerini ailesine anlatmak çok büyük bir iradesizlik bence. O kadar öfkenize yenilmeyin sakın.

Güzel bir kazık yediğim, canım kadar sevdiğim bir arkadaşım var. Arkadaşım diyorum, çünkü; hala onu düşündükçe gözlerim dolar. Özlerim. Hiçbir karşılık vermedim. En azından ben ihanet etmemiş oldum.

Böyle ufak tefek söylenmiş yapılmış şeyler için gidip ailene söylerim diye göz dağı vermek çok çocukça ve saçma olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…