hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Evet ben de zaten bu yüzden anlatmayı düşünmüyorum. Tek amacım korkutmak. Zaten o istese de söylemem. Sonu kotu olabilir.

ortada muhabbet olmasa böyle anlatma ilginc
biz ne bilelim durduk yere mesaj attıgını
bulusup görüşmüş gibi lanse etmişsin konu içeriğinde
Ne alaka ya? İlla buluşmak mi lazim bir şeyler söylemek için. Telefon diye bir şey icat edildi yillar önce, internet var facebook whatsapp twitter vs. İnsanlar birbirlerine kolaylıkla ulaşıyor. Ama akil illa fesatliga yorulmak isterse işler değişir tabi :)

Belli ki erkek arkadaşından kıskanmış bunun için intikama ne gerek var zaten kendi ipini kendisi çekmiş erkek arkadaşıda sizde kıskandığını anlamış olmalısınız uzatmayın bence... birde bazı insanlar malesef kendi kirli kalplerini ve kişiliklerini başkalarını karalayarak kapatmaya çalışır ama sonunda maskesi düşer o nedenle bence uğraşmama değmez...

namusuna pek düşkün arkadaşım 12 yasindan beri sevgilisiz kalmadı sürekli birilerine aşık olur burda açiklamayacağim ama anladığniz seyleri gizli gizli yapar, ama etek ile namusu karıştırır.
Ehehe evet kadınlar kulübü sitesindeyiz ve bazı hemcinslerimden utanıyorum

Hiç ayrıldığı sevgilisinin size yalan söylemiş olabileceğini düşündünüz mü? Ayrıldığı sevgilisi sizin önceden arkadaşınız mıydı? Sizinle neden böyle bir muhabbete girme ihtiyacı hissetti?

Ailesiyle tehdit etmek cocukca ve gereksiz olur. Belliki siz hoş olmuşsunuz onun icinde ukte kalan hayati yasiyorsunuz ve kiskanmiş.. İrtibatinizi kesin olsun bitsin

Ehehe evet kadınlar kulübü sitesindeyiz ve bazı hemcinslerimden utanıyorum
Neden utaniyorsun? Hepimiz burda bir şeyler anlatıyoruz. O zaman hepimiz dedikoducuyuz. Madem öyle siz de dedikodu dinlemeye gelen teyzesiniz. O kadar utaniyosan git yani sensiz olamayız demiyor herhalde mune ya da kazen. Hepsini geçtim durduk yere dedikodumu yapan açık açık beni kötüleyen kazik atan oydu tabii ki onun tavrıyla çelişen hareketlerini soyluycem övgûyle mi bahsedicem. Hanginiz taniyosunuz sanki? Anlaşıldı kendi hayatında etkisiz ve tepkisiz olup buralarda acayip erdemli davranmaya çalışan kadınlar kulübü linç team üyesisin ve hic inandırıcı değilsin :)

Düşündüm, sevgilisi daha once benim arkadaşım falan değildi. Arkadaşım tanıştırmıştı. Ama arkadaşıma sorduğumda bu dediklerini inkar etmedi. "Şaka amaçlı dedim, bizim aramizi bozmaya çalışıyor" falan diyerek geçiştirdi. Aradığım zaman da açmadı zaten. İftira olsa bu kadar sessiz kalmazdı.

Ailesiyle tehdit etmek cocukca ve gereksiz olur. Belliki siz hoş olmuşsunuz onun icinde ukte kalan hayati yasiyorsunuz ve kiskanmiş.. İrtibatinizi kesin olsun bitsin
Ya hepimiz birilerine imreniyoruz ama bunu içimizde yasamaliyiz. Tutup birilerinin namusuna b.k atmaya çalışarak değil. Bilmiyorum ne yapacağımi.

Anlaşıldı kendi hayatında etkisiz ve tepkisiz olup
Siz hayatınızda etkili ve tepkilisiniz bunun için sizi kutluyorum ancak bir problem var yanlış yerde tepkinizi gösteriyorsunuz Doğru yer neresi diye soracak olursanız biraz önce alıntıladığım mesajı arkanızdan konuşan ve sizin de onun arkasından konuştuğunuz arkadaşınıza söylemekle başlayın. Haydi göreyim sizi yapabilirsiniz Klavye delikanlıları sizi

O senin arkandan ne kadar seviyesiz laflarcettiyse sen de onuvtehdit ederek o seviyeye ineceksin. Gorusme tak diye cikar at hayatindan

U nasil bi afkadaslik anlayisi anlayamadim.cocugun dogru soyledigi ne malum.ki soylemis olsun diyelim.sen bu dediklerini yapinca ne olacak.o diger tarafin kusuru.sen yaparsan sende kusurlu olursun.bence siz gercekten birbirinizden uzak durun arkadasliginiz boyleyse dusmanliginizi tahmin bile edemiyorum.insan en samimi arkadasinada bisey anlatamaz olucak ilk firsatta ama sende bunu bunu yapiyosun diye yuzune vuruyosunuz.arkadaslik acik kapatmaktir aciklari ortaliga sacmak degildir.bunu yapmicak olsaniz bile dusunmeniz bile kotu bence.

Yalniz sendekide akilmis arkadas gecen sene yazin ne giydigini hatirliyorsun anlattığın kadar masum degilsin..nispet olarak giymissin sanki elbiseyi
Ve kizin ailesine soylemek ne ya ergenmisin

Yaslar kac??

Çirkin bir eyleme çirkin bir eylemle karşılık vermeyin bence. Asil bir şekilde dönün arkanızı gidin, istediğini atıp tutsun konuşsun, onun üzülmesini istemenize bile değmez.

Bence yasina gore davran liseli ergenler gibi deil bu ne yahu babana soylerim anana soylerim yedigi nanelerden kendi sorumlu madem rahatsz etti seni 2 dk dahi olsa hayatina dahil etme yok saymak göz dagi vermekten daha koyar insana sen ona oyle drsen karsindaki ezilip buzulecekmi ? Belki ama sonrasinda oda hincinj almak isticek kisir dongu gibi birbirinizi tehdit edip durin ne kafa kalir ne huzur bu sefer deil 9 tane 19 tane sigara yaktirir ettigi laflarla birak ne hali varsa gorsun

Madem ... yaşında ve istediği gibi yaşayamıyor, ... yaşındaki kızı ailesiyle tehdit imaları yapmak ne kadar seviyesiz olurdu, ki gerçek bile değil.

O kadar iyi arkadaşsınız ki, arkadaşınızın konuşmadığı eski sevgilisi ile sohbetiniz var. Ki benim arkadaşlarımın sevgilileri ile sohbetim olmaz, arkadaşımın hayatından çıkınca benim için de bitmiştir. Ve siz tutup o çocuğa inanacak kadar arkadaşınızı tanıyorsunuz. O çocuk ne kadar iyi niyetli ki, eski sevgilisinin arkasından atıyor, siz de dinleyip izin verip inanıyorsunuz. Ben olsam sizinle görüşmezdim.

Kıyafet tepkisine gelince, haklısınız o laflar olmamış. Ama giyememenin, yapamamanın verdiği tepki ile bunu söylemiş olabilir. Sevgilisinin yanında o şekilde kendisi giymek istemiş olabilir (Ne olursa olsun, söylememesi lazımdı.)

Ki şahsen ben bu durumda arkadaşımın yanına giderken, arkadaşımın giyemediğini bilerek dikkatli davranırdım. Ön plana da çıkmak istemezdim. Hani olur ya, bazı şeylerin nispeti gereksizdir. Olmayanların halinden anlamak gerekir, gibi.
O lafları duyan eski sevgili madem çok içerledi, zamanında size söyleseydi, ayrılınca değil. Baştan sona karaktersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…