Evet ben de zaten bu yüzden anlatmayı düşünmüyorum. Tek amacım korkutmak. Zaten o istese de söylemem. Sonu kotu olabilir.Vefa diye bir değer var. Ne söylediği, ne yaptığı çok önemli değil. Çok gücendiysem konuşmam, görüşmem bir daha. Ama canını yakmak, sana güvenerek anlattıklarını en özellerini ailesine anlatmak çok büyük bir iradesizlik bence. O kadar öfkenize yenilmeyin sakın.
Güzel bir kazık yediğim, canım kadar sevdiğim bir arkadaşım var. Arkadaşım diyorum, çünkü; hala onu düşündükçe gözlerim dolar. Özlerim. Hiçbir karşılık vermedim. En azından ben ihanet etmemiş oldum.
Ne alaka ya? İlla buluşmak mi lazim bir şeyler söylemek için. Telefon diye bir şey icat edildi yillar önce, internet var facebook whatsapp twitter vs. İnsanlar birbirlerine kolaylıkla ulaşıyor. Ama akil illa fesatliga yorulmak isterse işler değişir tabi :)ortada muhabbet olmasa böyle anlatma ilginc
biz ne bilelim durduk yere mesaj attıgını
bulusup görüşmüş gibi lanse etmişsin konu içeriğinde
Belli ki erkek arkadaşından kıskanmış bunun için intikama ne gerek var zaten kendi ipini kendisi çekmiş erkek arkadaşıda sizde kıskandığını anlamış olmalısınız uzatmayın bence... birde bazı insanlar malesef kendi kirli kalplerini ve kişiliklerini başkalarını karalayarak kapatmaya çalışır ama sonunda maskesi düşer o nedenle bence uğraşmama değmez...Normalde arkadaş kazığı yiyen bir insan değilimdir,çünkü az ve öz arkadaş edinirim. Herkesle samimi olmam. Olduklarım da yıllarca görüştüğüm kişilerdir.
Bir tanesi de ortaokuldan bu yana görüştüğüm en yakın arkadaşım diyebileceğim biri. Yani birbirimiz için bu vakte kadar çok fedakarlık yaptık daha önce arkasından ne tek kelime kötü laf ettim, ne de söylettim. Her zaman savundum ama meğer kendisi benim arkamdan atıp tutarmış.
Geçen yaz görüştük, son gorusmemizden sonra kendisi istanbula çalışmaya gitti. Baskıcı bir ailede yetişti 24 yasında olmasına rağmen ne ailesine sevgilisi olduğunu aciklauabildi ne de bu vakte kadar istediği gibi giyinebildi. Bunu aciklamamin sebebini birazdan söyleyeceğim.
Yazın, o ben ve sevgilisi bulusmustuk. Benim üzerimde boyundan bağlamali bir elbise vardı eteği çok kısa olmamakla beraber uzun da değildi. Yani dizüstü diyelim. Bir de topuklu ayakkabı giymistim. Yani yazın herkesin rahatlıkla giydiği kıyafetler işte. Kizilayda dolaşmıştık. O gün benim arkamdan "ya ben utandım resmen, milletin namusunu da biz mi dusunecegiz o nasıl bir giyim öyle " demiş. Bunu da ayrıldığı sevgilisi bana anlattı. Ona çok güvenme senin hakkinda cok atıp tutuyor dedi. İsin garip tarafi bu namusuna pek düşkün arkadaşım 12 yasindan beri sevgilisiz kalmadı sürekli birilerine aşık olur burda açiklamayacağim ama anladığniz seyleri gizli gizli yapar, ama etek ile namusu karıştırır. (Ben sevgilisi olmasını ya da sevgilileriyle gizli gizli öpüşüp yatmasını namussuzluk olarak görmüyorum, ama bir etek için olayı namusa bağlayan kizin özel hayatında boyle şeylerin hic olmaması gerekir o zaman)
Cidden hic beklemezdim. Sevildigimi onun da beni koruduğunu savunduğunu falan zannederdim. Kendisine bu olayı sordum dün, ya ona mi inaniyosun ben o lafı şaka olarak söyledim dedi. Ben de "o kiyafetten ben utandım, insan namusunu düşünmeli " gibi lafları şaka olarak mi soyledin yani? Dedim. O da "bizim aramizi bozmaya çalışıyor Anlasana" falan dedi. Tabii ki aptal olmadığım için inanmadim. Bilmeyen de bikiniyle sokağa çıktım zanneder. Sinirden bir gecede 9 sigara yaktim. Ne yapayım sizce? Yaptığı bazı şeyleri ailesine çıtlatsam töre cinayeti çıkar. Korkutma maksatlı ailene anlatacağım falan imaları etsem mi? Tabi ki söylemem ama yine de korkutayim biraz, ders alsın. Zaten hayatimdan cikaricam ama bu kadar kolay kurtulmasini istemiyorum.
Ehehe evet kadınlar kulübü sitesindeyiz ve bazı hemcinslerimden utanıyorumnamusuna pek düşkün arkadaşım 12 yasindan beri sevgilisiz kalmadı sürekli birilerine aşık olur burda açiklamayacağim ama anladığniz seyleri gizli gizli yapar, ama etek ile namusu karıştırır.
Normalde arkadaş kazığı yiyen bir insan değilimdir,çünkü az ve öz arkadaş edinirim. Herkesle samimi olmam. Olduklarım da yıllarca görüştüğüm kişilerdir.
Bir tanesi de ortaokuldan bu yana görüştüğüm en yakın arkadaşım diyebileceğim biri. Yani birbirimiz için bu vakte kadar çok fedakarlık yaptık daha önce arkasından ne tek kelime kötü laf ettim, ne de söylettim. Her zaman savundum ama meğer kendisi benim arkamdan atıp tutarmış.
Geçen yaz görüştük, son gorusmemizden sonra kendisi istanbula çalışmaya gitti. Baskıcı bir ailede yetişti 24 yasında olmasına rağmen ne ailesine sevgilisi olduğunu aciklauabildi ne de bu vakte kadar istediği gibi giyinebildi. Bunu aciklamamin sebebini birazdan söyleyeceğim.
Yazın, o ben ve sevgilisi bulusmustuk. Benim üzerimde boyundan bağlamali bir elbise vardı eteği çok kısa olmamakla beraber uzun da değildi. Yani dizüstü diyelim. Bir de topuklu ayakkabı giymistim. Yani yazın herkesin rahatlıkla giydiği kıyafetler işte. Kizilayda dolaşmıştık. O gün benim arkamdan "ya ben utandım resmen, milletin namusunu da biz mi dusunecegiz o nasıl bir giyim öyle " demiş. Bunu da ayrıldığı sevgilisi bana anlattı. Ona çok güvenme senin hakkinda cok atıp tutuyor dedi. İsin garip tarafi bu namusuna pek düşkün arkadaşım 12 yasindan beri sevgilisiz kalmadı sürekli birilerine aşık olur burda açiklamayacağim ama anladığniz seyleri gizli gizli yapar, ama etek ile namusu karıştırır. (Ben sevgilisi olmasını ya da sevgilileriyle gizli gizli öpüşüp yatmasını namussuzluk olarak görmüyorum, ama bir etek için olayı namusa bağlayan kizin özel hayatında boyle şeylerin hic olmaması gerekir o zaman)
Cidden hic beklemezdim. Sevildigimi onun da beni koruduğunu savunduğunu falan zannederdim. Kendisine bu olayı sordum dün, ya ona mi inaniyosun ben o lafı şaka olarak söyledim dedi. Ben de "o kiyafetten ben utandım, insan namusunu düşünmeli " gibi lafları şaka olarak mi soyledin yani? Dedim. O da "bizim aramizi bozmaya çalışıyor Anlasana" falan dedi. Tabii ki aptal olmadığım için inanmadim. Bilmeyen de bikiniyle sokağa çıktım zanneder. Sinirden bir gecede 9 sigara yaktim. Ne yapayım sizce? Yaptığı bazı şeyleri ailesine çıtlatsam töre cinayeti çıkar. Korkutma maksatlı ailene anlatacağım falan imaları etsem mi? Tabi ki söylemem ama yine de korkutayim biraz, ders alsın. Zaten hayatimdan cikaricam ama bu kadar kolay kurtulmasini istemiyorum.
Neden utaniyorsun? Hepimiz burda bir şeyler anlatıyoruz. O zaman hepimiz dedikoducuyuz. Madem öyle siz de dedikodu dinlemeye gelen teyzesiniz. O kadar utaniyosan git yani sensiz olamayız demiyor herhalde mune ya da kazen. Hepsini geçtim durduk yere dedikodumu yapan açık açık beni kötüleyen kazik atan oydu tabii ki onun tavrıyla çelişen hareketlerini soyluycem övgûyle mi bahsedicem. Hanginiz taniyosunuz sanki? Anlaşıldı kendi hayatında etkisiz ve tepkisiz olup buralarda acayip erdemli davranmaya çalışan kadınlar kulübü linç team üyesisin ve hic inandırıcı değilsin :)Ehehe evet kadınlar kulübü sitesindeyiz ve bazı hemcinslerimden utanıyorum
Düşündüm, sevgilisi daha once benim arkadaşım falan değildi. Arkadaşım tanıştırmıştı. Ama arkadaşıma sorduğumda bu dediklerini inkar etmedi. "Şaka amaçlı dedim, bizim aramizi bozmaya çalışıyor" falan diyerek geçiştirdi. Aradığım zaman da açmadı zaten. İftira olsa bu kadar sessiz kalmazdı.Hiç ayrıldığı sevgilisinin size yalan söylemiş olabileceğini düşündünüz mü? Ayrıldığı sevgilisi sizin önceden arkadaşınız mıydı? Sizinle neden böyle bir muhabbete girme ihtiyacı hissetti?
Ya hepimiz birilerine imreniyoruz ama bunu içimizde yasamaliyiz. Tutup birilerinin namusuna b.k atmaya çalışarak değil. Bilmiyorum ne yapacağımi.Ailesiyle tehdit etmek cocukca ve gereksiz olur. Belliki siz hoş olmuşsunuz onun icinde ukte kalan hayati yasiyorsunuz ve kiskanmiş.. İrtibatinizi kesin olsun bitsin
Siz hayatınızda etkili ve tepkilisiniz bunun için sizi kutluyorum ancak bir problem var yanlış yerde tepkinizi gösteriyorsunuzAnlaşıldı kendi hayatında etkisiz ve tepkisiz olup
U nasil bi afkadaslik anlayisi anlayamadim.cocugun dogru soyledigi ne malum.ki soylemis olsun diyelim.sen bu dediklerini yapinca ne olacak.o diger tarafin kusuru.sen yaparsan sende kusurlu olursun.bence siz gercekten birbirinizden uzak durun arkadasliginiz boyleyse dusmanliginizi tahmin bile edemiyorum.insan en samimi arkadasinada bisey anlatamaz olucak ilk firsatta ama sende bunu bunu yapiyosun diye yuzune vuruyosunuz.arkadaslik acik kapatmaktir aciklari ortaliga sacmak degildir.bunu yapmicak olsaniz bile dusunmeniz bile kotu bence.Normalde arkadaş kazığı yiyen bir insan değilimdir,çünkü az ve öz arkadaş edinirim. Herkesle samimi olmam. Olduklarım da yıllarca görüştüğüm kişilerdir.
Normalde arkadaş kazığı yiyen bir insan değilimdir,çünkü az ve öz arkadaş edinirim. Herkesle samimi olmam. Olduklarım da yıllarca görüştüğüm kişilerdir.
Ben şöyle yapmayı düşünüyorum. Gidip direkt ailene anlaticam demem tabii ki. Ama alttan alttan kafasında ,"acaba söyler mi" soru işaretlerinin yanmasına sebep olacak şeyler soyluycem. İma edicem kısaca. Çünkü yaptığı çok çirkin. Ve çok üzüldüm. Ben üzüldüm biraz da o üzülsün.
Bence yasina gore davran liseli ergenler gibi deil bu ne yahu babana soylerim anana soylerim yedigi nanelerden kendi sorumlu madem rahatsz etti seni 2 dk dahi olsa hayatina dahil etme yok saymak göz dagi vermekten daha koyar insana sen ona oyle drsen karsindaki ezilip buzulecekmi ? Belki ama sonrasinda oda hincinj almak isticek kisir dongu gibi birbirinizi tehdit edip durin ne kafa kalir ne huzur bu sefer deil 9 tane 19 tane sigara yaktirir ettigi laflarla birak ne hali varsa gorsunBenim ailemden utanacagim veya sakladığı bir sırrım yok. Zaten söyleyecek değilim, sonu evden kovmaya, yaralamaya hatta cinayete kadar bile gider. O kadar da değil. Tek isteğim korkutmak. İçim soğusun istiyorum çünkü çok kizginim.
Arkadaşlar deli konusuyor susun, konuş deli.Yalniz sendekide akilmis arkadas gecen sene yazin ne giydigini hatirliyorsun anlattığın kadar masum degilsin..nispet olarak giymissin sanki elbiseyi
Ve kizin ailesine soylemek ne ya ergenmisin
Yaslar kac??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?