hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Hakaret nerde? Haa tabi siz kiskirtmaya tahrik etmeye çalışıp "ergen, dedikoducu" falan deyip alttan alttan laf sokarken çok iyi, simdi mi aklıniza geldi site kuralları? Siz de düzgün bir dille kırmaya çalışmadan ifade etseydiniz. Valla otuz defadir dedikodunun ne demek olduğunu, bu tarz sitelerde anonim hesaplarla yapılan şeyin dedikodu olmadığını, arkadaşımın söylediği şeyleri inkar etmediğini, ayrıca eski sevgilisiyle bulusmadigimi o çocuğun bana mesaj attığını anlatıyorum. Hala yok sen de onun arkasından konusuyorsun, onu kotulemissin, eski sevgilisiyle bulusmussun falan diye yorumlar geliyor. E bi zahmet sinirleneyim. Papağan gibi ayni şeyleri anlatan ben varım ama yapacak bir şey yok. Bu sitedeki bazı kadınlar ne olursa olsun bi açık yakalaeak da konu sahibini gomsek diye uğraşıyor. Bunu sadece sizin için söylemiyorum. Bence psikolojik desteğe ihtiyacı olan onlar.
Mesajlarımı tekrar tekrar okumanızı öneririm, kışkırtma yok. Dedikoducu lafını ilk siz attınız ortaya.

Ha bu kadar çabuk kışkırtıldığınıza göre zayıf noktalarınız var ve çabuk gaza geliyorsunuz. Yorumları okumadım, sandığınız gibi gün boyu sitede değilim, o kadar boş vaktim yok maalesef.

Diyelim ki yorumlar böyle, bu yorumları benim üzerimde genelleyip bana yıkmanız da saçma. Benim yorumlarım ortada. Hakaret kışkırtma vs yok. Sakin, relaks, derin derin nefes alıp yavaş yavaş sevdiğiniz meyveleri sayın...

Normalde arkadaş kazığı yiyen bir insan değilimdir,çünkü az ve öz arkadaş edinirim. Herkesle samimi olmam. Olduklarım da yıllarca görüştüğüm kişilerdir.

Bir tanesi de ortaokuldan bu yana görüştüğüm en yakın arkadaşım diyebileceğim biri. Yani birbirimiz için bu vakte kadar çok fedakarlık yaptık daha önce arkasından ne tek kelime kötü laf ettim, ne de söylettim. Her zaman savundum ama meğer kendisi benim arkamdan atıp tutarmış.

Geçen yaz görüştük, son gorusmemizden sonra kendisi istanbula çalışmaya gitti. Baskıcı bir ailede yetişti 24 yasında olmasına rağmen ne ailesine sevgilisi olduğunu aciklauabildi ne de bu vakte kadar istediği gibi giyinebildi. Bunu aciklamamin sebebini birazdan söyleyeceğim.

Yazın, o ben ve sevgilisi bulusmustuk. Benim üzerimde boyundan bağlamali bir elbise vardı eteği çok kısa olmamakla beraber uzun da değildi. Yani dizüstü diyelim. Bir de topuklu ayakkabı giymistim. Yani yazın herkesin rahatlıkla giydiği kıyafetler işte. Kizilayda dolaşmıştık. O gün benim arkamdan "ya ben utandım resmen, milletin namusunu da biz mi dusunecegiz o nasıl bir giyim öyle " demiş. Bunu da ayrıldığı sevgilisi bana anlattı. Ona çok güvenme senin hakkinda cok atıp tutuyor dedi. İsin garip tarafi bu namusuna pek düşkün arkadaşım 12 yasindan beri sevgilisiz kalmadı sürekli birilerine aşık olur burda açiklamayacağim ama anladığniz seyleri gizli gizli yapar, ama etek ile namusu karıştırır. (Ben sevgilisi olmasını ya da sevgilileriyle gizli gizli öpüşüp yatmasını namussuzluk olarak görmüyorum, ama bir etek için olayı namusa bağlayan kizin özel hayatında boyle şeylerin hic olmaması gerekir o zaman)

Cidden hic beklemezdim. Sevildigimi onun da beni koruduğunu savunduğunu falan zannederdim. Kendisine bu olayı sordum dün, ya ona mi inaniyosun ben o lafı şaka olarak söyledim dedi. Ben de "o kiyafetten ben utandım, insan namusunu düşünmeli " gibi lafları şaka olarak mi soyledin yani? Dedim. O da "bizim aramizi bozmaya çalışıyor Anlasana" falan dedi. Tabii ki aptal olmadığım için inanmadim. Bilmeyen de bikiniyle sokağa çıktım zanneder. Sinirden bir gecede 9 sigara yaktim. Ne yapayım sizce? Yaptığı bazı şeyleri ailesine çıtlatsam töre cinayeti çıkar. Korkutma maksatlı ailene anlatacağım falan imaları etsem mi? Tabi ki söylemem ama yine de korkutayim biraz, ders alsın. Zaten hayatimdan cikaricam ama bu kadar kolay kurtulmasini istemiyorum.
Ben üzüldüm o da üzülsun hoş degil. Niye ugrasasin ki cikar hayatindan sil gitsin. Zaten o bu sekilde gel zaman git zaman daha cok üzülür.

Dedikodu olayini anlamadim. Kv elti gorumce konusu olunca dedikodu olmuyor mu? Onlarin yaptiklarini anlatınca arkalarindan konuşulmuyor mu?
Bosverin sakin olun siz. Hic bir sey yapmamak bazen en büyük cezadir.

Mesajlarımı tekrar tekrar okumanızı öneririm, kışkırtma yok. Dedikoducu lafını ilk siz attınız ortaya.

Ha bu kadar çabuk kışkırtıldığınıza göre zayıf noktalarınız var ve çabuk gaza geliyorsunuz. Yorumları okumadım, sandığınız gibi gün boyu sitede değilim, o kadar boş vaktim yok maalesef.

Diyelim ki yorumlar böyle, bu yorumları benim üzerimde genelleyip bana yıkmanız da saçma. Benim yorumlarım ortada. Hakaret kışkırtma vs yok. Sakin, relaks, derin derin nefes alıp yavaş yavaş sevdiğiniz meyveleri sayın...
Ya akilli bıdık kiskirtmadim deyip hala sinirlendirme laf sokma pesindesin. Bir de cool cool artist artist yorumlar süslü cümleler. Sevdiğim meyvelerin adini siralayacakmisim hala laf sokup aşağılama pesindesin. tamam ben siralarim sen de yersin vitamine ihtiyacın olacak çünkü. Sana o kadar laf saydim kavga ettik iddia ettiğin gibi çok mesgulsen tek isin bu site değilse atom parcaliyosan kibler çıkarsın madem begenmedin ne diye laf yetistiriyosun?

Ben üzüldüm o da üzülsun hoş degil. Niye ugrasasin ki cikar hayatindan sil gitsin. Zaten o bu sekilde gel zaman git zaman daha cok üzülür.

Dedikodu olayini anlamadim. Kv elti gorumce konusu olunca dedikodu olmuyor mu? Onlarin yaptiklarini anlatınca arkalarindan konuşulmuyor mu?
Bosverin sakin olun siz. Hic bir sey yapmamak bazen en büyük cezadir.
Teşekkürler. Boyle saygıyla yorum yapanları her zaman dinlerim.

Dedikodu meselesine gelince, boşver artistlik olsun da kadınlar kulübünde bile dedikodu yapma diyen olacak:d

Ya hepimiz birilerine imreniyoruz ama bunu içimizde yasamaliyiz. Tutup birilerinin namusuna b.k atmaya çalışarak değil. Bilmiyorum ne yapacağımi.
Bunu siz mi söylüyorsunuz? Konunuzda arkadaşına tenhalarda kırıştırıyor diyen sizsiniz? Bu ne yapmak oluyor? Algı ayrımı mı yok sizde hanımefendi?

Ya akilli bıdık kiskirtmadim deyip hala sinirlendirme laf sokma pesindesin. Bir de cool cool artist artist yorumlar süslü cümleler. Sevdiğim meyvelerin adini siralayacakmisim hala laf sokup aşağılama pesindesin. tamam ben siralarim sen de yersin vitamine ihtiyacın olacak çünkü. Sana o kadar laf saydim kavga ettik iddia ettiğin gibi çok mesgulsen tek isin bu site değilse atom parcaliyosan kibler çıkarsın madem begenmedin ne diye laf yetistiriyosun?
Kibliyorum merak etmeyin.

Evet meşgulüm sürekli sitede değilim. Mesajları kibleyip geçebilirim. Ama hoş bir konu. Konunun içindeki boşluklar hoşuma gitti.

Sinirlenince daha tatlı oluyorsunuz, devam edin.
Vitamin ile zekayı kıyaslama da baya anlamlıymış. Yalnız vitamin eksikliği genelde bebeklik döneminde zekaya etken olabilir.

Laf sokmuyorum, kendi halimde takılıyorum. Özgür ve anonim bir platformda konuyla alakalı düşüncelerimi paylaşıyorum. Buradaki her üye gibi benim de buna hakkım var nacizane. Ama siz neden bu kadar gerilip, mahalle kavgası ağzına giriyorsunuz. Sizi kışkırtmıyorum oysa... Arkadaşınızın konuşmalarını da böyle bu yargılarla anladıysanız, bu kadar kin ve öfke normaldir. Çünkü çok kolay hüküm veriyorsunuz.

Yok sizin için, bünyeye zarar.

Bunu siz mi söylüyorsunuz? Konunuzda arkadaşına tenhalarda kırıştırıyor diyen sizsiniz? Bu ne yapmak oluyor? Algı ayrımı mı yok sizde hanımefendi?
Harika bir tanı, tam oturmuş gerçekten kaç sayfadır fark olmadığını anlatıyorum ama olmuyor.

Kibliyorum merak etmeyin.

Evet meşgulümz sürekli sitede değilim. Mesajları kibleyip geçebilirim. Ama hoş bir konu. Konunun içindeki boşluklar hoşuma gitti.

Sinirlenince daha tatlı oluyorsunuz, devam edin.
Vitamin ile zekayı kıyaslama da baya anlamlıymış. Yalnız vitamin eksikliği genelde bebeklik döneminde zekaya etken olabilir.

Laf sokmuyorum, kendi halimde takılıyorum. Özgür ve anonim bir platformda konuyla alakalı düşüncelerimi paylaşıyorum. Buradaki her üye gibi benim de buna hakkım var nacizane. Ama siz neden bu kadar gerilip, mahalle kavgası ağzına giriyorsunuz. Sizi kışkırtmıyorum oysa... Arkadaşınızın konuşmalarını da böylez bu yargılarla anladıysanız, bu kadar kin ve öfke normaldir. Çünkü çok kolay hüküm veriyorsunuz.

Yok sizin için, bünyeye zarar.
Vallahi ben vitamini zekaniz eksik vs diye söylemedim. Siz kendinize yakistirdiysaniz mesele yok ama. İyi okuyun zeka vs karistirmadim. Ki bence çok akillisiniz, sadece kotu niyetlisiniz, e olsun o kadar :dd

Sinirlenmem size değil, siz kimsiniz ki, ya da ben kimim ki birbirimizi sinitlendirelim. Benim sinirim dun yaşadığım olaya, ve haksızlığa uğramama rağmen israrla suçlanmaya çalışıyorum. Konuşma tarzim yazış tarzim her zaman boyledir. Hararetli heyecanlı komusurum. Belki yazıma da yansımıştır. Yoksa şu an arkadaşla kahvaltı yapıyoruz mesela cay sigara yapıyoruz. Bir yandan da yorum yaziyorim.İnanın o kadar sinirlenme durumu yok.

Sizle kavga etme sebebim, yine söylüyorum kışkırtma odaklı yapınız var, sakin davranir gibi yapıp laf sokuyosunuz. Bir de hic önemsemiyor gibi davranmaniz da evlere şenlik :d hayır onemsemiyosan yorum yazma, kavga ediyoruz bu mu hoşuna gidiyor ? Konu aslında oldukça üzücü. Zevkli değil, ama tabi siz dedikodu dinlemeye gelmistiniz dimi her ne kadar karşı da olsanız :)

O bana dediği için anlattım bunları. "Sen kendine bak" manasında. Çelişki nerde? Ben anonim ortamda söylüyorum tanıdık birine demiyorum ki.

Vallahi ben vitamini zekaniz eksik vs diye söylemedim. Siz kendinize yakistirdiysaniz mesele yok ama. İyi okuyun zeka vs karistirmadim. Ki bence çok akillisiniz, sadece kotu niyetlisiniz, e olsun o kadar :dd

Sinirlenmem size değil, siz kimsiniz ki, ya da ben kimim ki birbirimizi sinitlendirelim. Benim sinirim dun yaşadığım olaya, ve haksızlığa uğramama rağmen israrla suçlanmaya çalışıyorum. Konuşma tarzim yazış tarzim her zaman boyledir. Hararetli heyecanlı komusurum. Belki yazıma da yansımıştır. Yoksa şu an arkadaşla kahvaltı yapıyoruz mesela cay sigara yapıyoruz. Bir yandan da yorum yaziyorim.İnanın o kadar sinirlenme durumu yok.

Sizle kavga etme sebebim, yine söylüyorum kışkırtma odaklı yapınız var, sakin davranir gibi yapıp laf sokuyosunuz. Bir de hic önemsemiyor gibi davranmaniz da evlere şenlik :d hayır onemsemiyosan yorum yazma, kavga ediyoruz bu mu hoşuna gidiyor ? Konu aslında oldukça üzücü. Zevkli değil, ama tabi siz dedikodu dinlemeye gelmistiniz dimi her ne kadar karşı da olsanız :)
Dedikoduya karşı değilim, yanlış dedikoduya karşıyım ve gereksiz dedikoduya. İkisi arasında fark var.

Zeka meselesine gelince; vitamine ihtiyacınız olacak lafını bir çocuk bile anlayabilir, bunu büyütmeyin yani, abartılacak kadar güzel bir söz oyunu değildi :-)

Alttan alttan laf sokmuyorum. Konu ve gereksizliği hoşuma gitti takılıyorum. Bir bakıma ayıp ediyorum boş vaktimi boşa harcıyorum ama olsun arada olur böyle şeyler.

Laf sokmuyorum, tarzım bu. Düşüncelerim bu. Konuşma tarzım bu. Bir kadını ailesiyle tehdit etmeyi düşünmek olay ilerlerse bu potansiyele sahip olmaktır ki bence bu çok itici bir davranış.

Arkadaşınızı ve sözlerini savunmadım, tersine yanlışlığını belirttim ama ısrarla onu savunmamı istiyorsunuz sanırım :) Mahalle ağzı kavgalarına ve tartışmalarına sığınmak ayrıdır, saygılı bir tartışma ayrıdır. Her tartışma kavga değildir. Siz tartışmayı kavga sandığınız için bu kadar hararetle, hakarete kadar iniyorsunuz. Maalesef, tartışmak ayrıdır kavga ayrıdır.

Siz kavga ediyorsunuz, doğru ama ben en fazka tartışıyorum. İstediğim konuya, istediğim şekilde yorum yapma özgürlüğümü kullanarak.

Dedikoduya karşı değilim, yanlış dedikoduya karşıyım ve gereksiz dedikoduya. İkisi arasında fark var.

Zeka meselesine gelince; vitamine ihtiyacınız olacak lafını bir çocuk bile anlayabilir, bunu büyütmeyin yani, abartılacak kadar güzel bir söz oyunu değildi :-)

Alttan alttan laf sokmuyorum. Konu ve gereksizliği hoşuma gittiz takılıyorum. Bir bakıma ayıp ediyorumz boş vaktimi boşa harcıyorum ama olsun arada olur böyle şeyler.

Laf sokmuyorum, tarzım bu. Düşüncelerim bu. Konuşma tarzım bu. Bir kadını ailesiyle tehdit etmeyi düşünmek olay ilerlerse bu potansiyele sahip olmaktır ki bence bu çok itici bir davranış.

Arkadaşınızı ve sözlerini savunmadım, tersine yanlışlığını belirttim ama ısrarla onu savunmamı istiyorsunuz sanırım :) Mahalle ağzı kavgalarına ve tartışmalarına sığınmak ayrıdır, saygılı bir tartışma ayrıdır. Her tartışma kavga değildir. Siz tartışmayı kavga sandığınız için bu kadar hararetle, hakarete kadar iniyorsunuz. Maalesef, tartışmak ayrıdır kavga ayrıdır.

Siz kavga ediyorsunuz, doğru ama ben en fazka tartışıyorum. İstediğim konuya, istediğim şekilde yorum yapma özgürlüğümü kullanarak.
Ok kib bye. Sıkıldım git artik nolur :d

Alttan alttan laf sokmuyorum. Konu ve gereksizliği hoşuma gitti takılıyorum. Bir bakıma ayıp ediyorum boş vaktimi boşa harcıyorum ama olsun arada olur böyle şeyler.

O değil de bana o kadar sert içerikli yorum geldi birini bile şikayet etmedim ya bebek kalpliyim yemin ederim.

Back
X