hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Arkadaşın kıyafetin hakkında öyle düşünüyosa sende onun cinsel hayatı hakkında kötü düşünüyosun ne farkınız var! Güvenip senle paylaşmış ailesina anlatsam mı ima etsem mi demeler falan...
10 yaş tripleri
Arkadasımın eski sevgilisi de benim hiçbir şeyim olmaz arkadaşımın dedikodusunu yapmam onunla oturup da hoşt yani ona
Sana bunları anlatan diğer tarafta da seninle ilgili konusur.
Ama ailesine söylemeyi nasıl düşündün bu nasıl bi arkadan vurmak ya yazık...
Öldürebilirler diyosun bide utanmadan!

Arkadaşın kıyafetin hakkında öyle düşünüyosa sende onun cinsel hayatı hakkında kötü düşünüyosun ne farkınız var! Güvenip senle paylaşmış ailesina anlatsam mı ima etsem mi demeler falan...
10 yaş tripleri
Arkadasımın eski sevgilisi de benim hiçbir şeyim olmaz arkadaşımın dedikodusunu yapmam onunla oturup da hoşt yani ona
Sana bunları anlatan diğer tarafta da seninle ilgili konusur.
Ama ailesine söylemeyi nasıl düşündün bu nasıl bi arkadan vurmak ya yazık...
Öldürebilirler diyosun bide utanmadan!
Aşkım biz bu konuları gectik.sen çok geç kaldin ya:))

o mevzu cok baska, sen ustune hic alinma :KK53: o arkadas sana alkis tutuyor ayrıca, anlamadan hemen kavgaya tutusmana gerek yok :KK53:
Üye kışkırtıp üstüne karşı yorumu beğeneni üşenmeyip etiketleme,kışkırtma... Ela'ya boşuna kızmışız.

boyundan bağlamalı elbisede genelde sırt dekoltesi olur ve çok dikkat çeker. dizüstü bir eteğe topukly giydiyseniz daha da dikkat çekiç olmuştur. ama yine de hakkınızda böyle şelyer söylemeye asla hakkı yok. ona ne yani. ben olsam bidaha muattap olmam görüşmezdim ona buna söylemeye gerek yok..bunun için niye bir gecede 9 sigara içtiniz? görüşmeyin olsun bitsin sanki kocanız yani.

boyundan bağlamalı elbisede genelde sırt dekoltesi olur ve çok dikkat çeker. dizüstü bir eteğe topukly giydiyseniz daha da dikkat çekiç olmuştur. ama yine de hakkınızda böyle şelyer söylemeye asla hakkı yok. ona ne yani. ben olsam bidaha muattap olmam görüşmezdim ona buna söylemeye gerek yok..bunun için niye bir gecede 9 sigara içtiniz? görüşmeyin olsun bitsin sanki kocanız yani.
Ya ne diyorlar bolero mu onu takmistim yanik olmasin diye, öyle inanın çok dikkat çekici bi elbise değildi. Zaten oldukca zayıf bir kızım öyle seksi bi bakınca bi daha bakılacak cinsten falan değilim. Gerçi bunlar onemsiz. Sadece değer verdiğim bir insan olduğu için bu vakte kadar onun hakkında kotu bir şey komusmadigim için üzüldüm. Başkası olsa tabii ki simirlenmezdim bu kadar.

Ya ne diyorlar bolero mu onu takmistim yanik olmasin diye, öyle inanın çok dikkat çekici bi elbise değildi. Zaten oldukca zayıf bir kızım öyle seksi bi bakınca bi daha bakılacak cinsten falan değilim. Gerçi bunlar onemsiz. Sadece değer verdiğim bir insan olduğu için bu vakte kadar onun hakkında kotu bir şey komusmadigim için üzüldüm. Başkası olsa tabii ki simirlenmezdim bu kadar.

bolero varsa baya kapatmıştır. gerçi olmasa da öyle konuşması çok çirkin. boşverin değmeyen biriymiş demek ki. benim namusun sana kalmadı senden beklemezdim böyle bişey derdim ben olsam. kabul etmemiş gerçi ama. görüşmeyin bir daha..

Üye kışkırtıp üstüne karşı yorumu beğeneni üşenmeyip etiketleme,kışkırtma... Ela'ya boşuna kızmışız.

Konuyu okumadan direkt begendim. Bazilarinin yaptigi gibi :) Oysaki onlar(siz) bana karsi hakaret mesajlarini pat pat begenirdi . Herkes pitircik rolunde zaten, o role giriyorsaniz tam uygulayin. Boyle yarim uygulayinca sacmasapan bir durum ortaya cikiyor.

Demek ki neymis, hosunuza gitmeyen seyleri baskalarina da yapmayacakmissiniz.

Konuyu okumadan direkt begendim. Bazilarinin yaptigi gibi :) Oysaki onlar(siz) bana karsi hakaret mesajlarini pat pat begenirdi . Herkes pitircik rolunde zaten, o role giriyorsaniz tam uygulayin. Boyle yarim uygulayinca sacmasapan bir durum ortaya cikiyor.

Demek ki neymis, hosunuza gitmeyen seyleri baskalarina da yapmayacakmissiniz.
Neler duyuyorum sen de az degilmissin ya cool girl :d

Çok hırslısınız, bir şeyleri ispatlama çabası sizin karakterinizdeki eksiklikleri ve boşlukları gösterir.

Sabah beri yaptığım açıklamaları anlamayıp "anlama kıtlığı" tabirini kullanmanız da ayrı bir ironi, güldürdünüz, teşekkürler :-)

Bu arada hakaret etmeyin, saygılı olun. Bildirdim yorumunuzu. Seviyenizi koruyabiliyor musunuz bilemem ama burada korumalısınız. Sizin de dediğiniz gibi anonim bir ortam ve kuralları var. Herkesin kafasına göre, sinirlenip, hakaret edeceği bir platform değil. Saygı çerçevesinde konuşamıyorsanız, eleştiriye gelemiyorsanız konu açmayın olur mu? Burada kimse papağan olmak zorunda değil. Saygılı olun.
Dedikodu mevzusuna takildim ben, biz ne diyoruz, ne anlaşılıyor, gercekten hayret..
Kv, gorumce, es veya bu konudaki kizin yaptıkları anlatılır, dertlesilir veya bi cozum aranır, bu forumun amaci bu zaten.. Ama "zaten şöyleydi, zaten şu yönü de kotuydu, gizli gizli şu haltlari da yiyordu" nedir? Madem oyle idi, neden mesai harcadin da cok samimi arkadas oldun yillarca? Veya senle ilgili konusunca mi rahatsiz etti tum bu saydigin seyler seni? Biz de "farkiniz ne?" diyoruz iste..
"Bana oyle diyor ama kendisi aslinda cok rezil bi insan bla bla.."
Derdimizi anlatamadigimiz gibi bir de hakaret yiyoruz ustune, banlanirsam bu kez cidden uzulurum, bi sey yaziyorsun, karsiliginda "tahrik, alay, polemik, hakaret" ne ararsan var..

Dedikodu mevzusuna takildim ben, biz ne diyoruz, ne anlaşılıyor, gercekten hayret..
Kv, gorumce, es veya bu konudaki kizin yaptıkları anlatılır, dertlesilir veya bi cozum aranır, bu forumun amaci bu zaten.. Ama "zaten şöyleydi, zaten şu yönü de kotuydu, gizli gizli şu haltlari da yiyordu" nedir? Madem oyle idi, neden mesai harcadin da cok samimi arkadas oldun yillarca? Veya senle ilgili konusunca mi rahatsiz etti tum bu saydigin seyler seni? Biz de "farkiniz ne?" diyoruz iste..
Derdimizi anlatamadigimiz gibi bir de hakaret yiyoruz ustune, banlanirsam bu kez cidden uzulurum, bi sey yaziyorsun, karsiliginda "tahrik, alay, polemik, hakaret" ne ararsan var..
Sanmıyorum ya banlanacak bir şey yapmadık. Zaten uzun süredir girmiyordum bugün girdim.

Ben de aynı şeyleri anlatmaya çalıştım iştez gayet açıklayıcı anlatmışsın.

O değil de kizilayda bi kafe keşfettim ev yapımı reçel satıyorlar. Normalde sevmezdim ama bu kadar güzel reçel bulunca yememezlik yapamazdim. Yakinlardaysaniz gelin kızlar

Back
X