• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkımda söylediklerine bakin şu kizin:)

Madem ... yaşında ve istediği gibi yaşayamıyor, ... yaşındaki kızı ailesiyle tehdit imaları yapmak ne kadar seviyesiz olurdu, ki gerçek bile değil.

O kadar iyi arkadaşsınız ki, arkadaşınızın konuşmadığı eski sevgilisi ile sohbetiniz var. Ki benim arkadaşlarımın sevgilileri ile sohbetim olmaz, arkadaşımın hayatından çıkınca benim için de bitmiştir. Ve siz tutup o çocuğa inanacak kadar arkadaşınızı tanıyorsunuz. O çocuk ne kadar iyi niyetli ki, eski sevgilisinin arkasından atıyor, siz de dinleyip izin verip inanıyorsunuz. Ben olsam sizinle görüşmezdim.

Kıyafet tepkisine gelince, haklısınız o laflar olmamış. Ama giyememenin, yapamamanın verdiği tepki ile bunu söylemiş olabilir. Sevgilisinin yanında o şekilde kendisi giymek istemiş olabilir (Ne olursa olsun, söylememesi lazımdı.)

Ki şahsen ben bu durumda arkadaşımın yanına giderken, arkadaşımın giyemediğini bilerek dikkatli davranırdım. Ön plana da çıkmak istemezdim. Hani olur ya, bazı şeylerin nispeti gereksizdir. Olmayanların halinden anlamak gerekir, gibi.
O lafları duyan eski sevgili madem çok içerledi, zamanında size söyleseydi, ayrılınca değil. Baştan sona karaktersiz.
Eski sevgilisinin iyi ya da kotu niyeti umrumda değil, arkadaşım o lafları söylediğini inkar etmedi diyorum, hala ne malum diyosunuz.

Eski sevgilisiyle ben görüşüp bulismadim bana kendisi mesaj attı. Konusmuyorum ben zaten. Neden bu sitede kadınlar her zaman konu sahibini suçlamaya çalışıyor ya :D savunmaya bak nispet yapmisim, benim aklıma bile gelmedi dediğim gibi açık bir kıyafet değildi dizüstü etek beyine nispet yapayım. Oldu o zaman kapalı arkadaşlarınızla bulusmaya giderken siz de sac yapmayın o zaman :D ayrıca arkadaşım kapalı da değil.

U nasil bi afkadaslik anlayisi anlayamadim.cocugun dogru soyledigi ne malum.ki soylemis olsun diyelim.sen bu dediklerini yapinca ne olacak.o diger tarafin kusuru.sen yaparsan sende kusurlu olursun.bence siz gercekten birbirinizden uzak durun arkadasliginiz boyleyse dusmanliginizi tahmin bile edemiyorum.insan en samimi arkadasinada bisey anlatamaz olucak ilk firsatta ama sende bunu bunu yapiyosun diye yuzune vuruyosunuz.arkadaslik acik kapatmaktir aciklari ortaliga sacmak degildir.bunu yapmicak olsaniz bile dusunmeniz bile kotu bence.
Neden anlatamiyorum allahım. Arkadaşım inkar etmedi söylediklerini. Neden konuyu düzgün okumuyorsunuz?

Eski sevgilisinin iyi ya da kotu niyeti umrumda değil, arkadaşım o lafları söylediğini inkar etmedi diyorum, hala ne malum diyosunuz.

Eski sevgilisiyle ben görüşüp bulismadim bana kendisi mesaj attı. Konusmuyorum ben zaten. Neden bu sitede kadınlar her zaman konu sahibini suçlamaya çalışıyor ya :KK70: savunmaya bak nispet yapmisim, benim aklıma bile gelmedi dediğim gibi açık bir kıyafet değildi dizüstü etek beyine nispet yapayım. Oldu o zaman kapalı arkadaşlarınızla bulusmaya giderken siz de sac yapmayın o zaman :KK70: ayrıca arkadaşım kapalı da değil.
Alakası yok, yorumu net okuyup anlamamışsınızdır. Konu sahibini suçlama gibi bir niyet, mesaj yok.
Kaldı ki aklama gibi de yok. Kendi açımdan, kendi yorumum. Arkadaş öyle algılamış olabilir, sevgilisi olduğu için, kendi düzeyinde bir kıyafet beklemiş olabilir dedim. Ayrıca belirttim ne olursa olsun o laflarda haklı değil diye bu bir.

İkincisi ise, kimseyi savunduğum suçladığım olmamakla birlikte; ergence tavırlarla kaç yaşına gelmiş insanı ailesiyle tehdit etmek bir kadına yapılan küçültmedir. Arkadaşınız bu ailevi nedenlerden dolayı küçükse, onu ailesiyle tehdit etmek, özgür bir kadını tutup aile tehdidiyle intikam düşünmek de bir o kadar seviyesizce. Bunu düşünebilen insandan da çok çok normallik bekleyemem. Yapmasa bile olay uzarsa yapabilecek potansiyel vardır. Siz madem böyle sütten çıkmış ak kaşıksınız, gülüp geçecektiniz, kim ne derse desin. Açıkça konuşup yol verecektiniz ki farkınız olsun. Aileye söylemekle tehdit edecek kadar geride mi kaldık anlamıyorum o kadar kadın kendini ezdirirken üstelik.
"Hocam ayşe silgimi aldı..." gibi. Ötesi yok.

İyi günler.

Siz hayatınızda etkili ve tepkilisiniz bunun için sizi kutluyorum ancak bir problem var yanlış yerde tepkinizi gösteriyorsunuz :KK70: Doğru yer neresi diye soracak olursanız biraz önce alıntıladığım mesajı arkanızdan konuşan ve sizin de onun arkasından konuştuğunuz arkadaşınıza söylemekle başlayın. Haydi göreyim sizi yapabilirsiniz :KK70: Klavye delikanlıları sizi
Neeeee :D ben mi klavye delikanlisiyim. Değerli vaktinden biraz ayır da oku yorumları bunları söylemek için aradım ve açmadı, ayrıca attigim mesajlarda çok daha agir şeyler söyledim. Sen nasıl bir tatliliksin öyle ya :D

Alakası yok, yorumu net okuyup anlamamışsınızdır. Konu sahibini suçlama gibi bir niyet, mesaj yok.
Kaldı ki aklama gibi de yok. Kendi açımdan, kendi yorumum. Arkadaş öyle algılamış olabilir, sevgilisi olduğu için, kendi düzeyinde bir kıyafet beklemiş olabilir dedim. Ayrıca belirttim ne olursa olsun o laflarda haklı değil diye bu bir.

İkincisi ise, kimseyi savunduğum suçladığım olmamakla birlikte; ergence tavırlarla kaç yaşına gelmiş insanı ailesiyle tehdit etmek bir kadına yapılan küçültmedir. Arkadaşınız bu ailevi nedenlerden dolayı küçükse, onu ailesiyle tehdit etmek, özgür bir kadını tutup aile tehdidiyle intikam düşünmek de bir o kadar seviyesizce. Bunu düşünebilen insandan da çok çok normallik bekleyemem. Yapmasa bile olay uzarsa yapabilecek potansiyel vardır. Siz madem böyle sütten çıkmış ak kaşıksınız, gülüp geçecektiniz, kim ne derse desin. Açıkça konuşup yol verecektiniz ki farkınız olsun. Aileye söylemekle tehdit edecek kadar geride mi kaldık anlamıyorum o kadar kadın kendini ezdirirken üstelik.
"Hocam ayşe silgimi aldı..." gibi. Ötesi yok.

İyi günler.
Olabilir, durumu yanlış bulabilirsiniz ama birazcık saygılı olun. Hakaret etmeden yazın. Ergen nedir ya? Karışımdaki insan olgun mu davranmış ki ben de olgunlukla cevap vereyim. Hem ne demek onun ölçüsünde giyinmek? Yok ya? Ben neden peki insanların benim ölçümde giyinmesini beklemiyorum? Mesela tesetturlu bir arkadaşıma bulusucam. Onun arkasından "hic bana uygun bi kıyafet degil yiaaa keşke benim olculerime gore giyinseydi " mi diycem. Muhalefet olucam diye ne diyeceginizi sasirdiniz.

Yalniz sendekide akilmis arkadas gecen sene yazin ne giydigini hatirliyorsun anlattığın kadar masum degilsin..nispet olarak giymissin sanki elbiseyi
Ve kizin ailesine soylemek ne ya ergenmisin

Yaslar kac??
Neyse sen kendi kendini banlatmişsin deli. Şu sitedeki fesatlığı ben hayatımda görmedim ya. Kadın nasip fesat nasıl kotu niyetliyse kendi hayatında her halti nasıl hava atmak için yapıyorsa herkesi öyle zannediyor. Diz ustu eteği nispet olarak giydik aynen aynen. Çildirmissiniz resmen

Erkek arkadaşının yanına ondan daha süslü ve onun giyemeyeceği bir kıyafetle gittiyseniz ki bence bu düğünde beyaz elbise giymek gibi bir şey kıskanmış kendince erkek arkadaşının gözünden düşürmek istemiştir abartolıcak bir durum yok..kaldiki böyle tehlikesiz bir durum için görüşmeyi kesmek yerine psikolojik şidet uygulamayı düşünen biri olarak bence birbirinize pek uygun arkadaşlarsınız derim

Olabilir, durumu yanlış bulabilirsiniz ama birazcık saygılı olun. Hakaret etmeden yazın. Ergen nedir ya? Karışımdaki insan olgun mu davranmış ki ben de olgunlukla cevap vereyim. Hem ne demek onun ölçüsünde giyinmek? Yok ya? Ben neden peki insanların benim ölçümde giyinmesini beklemiyorum? Mesela tesetturlu bir arkadaşıma bulusucam. Onun arkasından "hic bana uygun bi kıyafet degil yiaaa keşke benim olculerime gore giyinseydi " mi diycem. Muhalefet olucam diye ne diyeceginizi sasirdiniz.
Yorumlardan belli aslında kimin neyi şaşırdığı, kimin neyi neresinden anladığı. "Empati" kavramından yoksunluk sadece. Normal şartlarda tabi ki karışamaz, laf söyleyemez. 3. kere belirttiğim gibi " ne olursa olsun haklı değil, sözlerinde, haklı olamaz, söylenmemeliydi.'' ama diyerek ekliyorum, sevgilisinin yanında sizin giydiğinizi giyememek canını sıkmıştır, bu açıdan anlamak gerek.

Neyin hırçınlığı, neyin öfkesi. Siz olgunsanız, farkınız budur. Onun gibi değilseniz o öyle yaptı diye onun kalıbına girip, onun yaptığını yapmanız gerekmez. Kendi tavrınızı kendinize yakışır şekilde koyar, bu kadar hırs yapmazdınız. Kime neyin ispatı? Sizi bilen bilir, tanıyan tanır. Kendinize bu durumu yakıştırdığınıza göre, vurun parçalayın, inin seviyesine madem. Farkınız kalmasın...

Son olarak, ergenlik hakaret değildir. Gelişme çağının bir evresidir. Genel olarak gelişimi normal seyirinde geçiren bireyler bu evreden geçerler. (Gelişim psikolojisi)

Tekrar iyi günler.

Mune Mune konumun kapatılmasını istiyorum. Çünkü akli başında insanlar yerine kadınlar kulübü linç bizden sorulur timi damladi.
Sen de arkadasini linc ettin burda, zamaninda sır diye paylastiginiz seyleri saymissin bir bir, soyleydi de böyleydi de..
O kadar yakin arkadastiniz madem, once bi uzulme ve kabullenememe evresini atlatsaydin, intikam planlari kuracagina..

Yorumlardan belli aslında kimin neyi şaşırdığı, kimin neyi neresinden anladığı. "Empati" kavramından yoksunluk sadece. Normal şartlarda tabi ki karışamaz, laf söyleyemez. 3. kere belirttiğim gibi " ne olursa olsun haklı değil, sözlerinde, haklı olamaz, söylenmemeliydi.'' ama diyerek ekliyorum, sevgilisinin yanında sizin giydiğinizi giyememek canını sıkmıştır, bu açıdan anlamak gerek.

Neyin hırçınlığı, neyin öfkesi. Siz olgunsanız, farkınız budur. Onun gibi değilseniz o öyle yaptı diye onun kalıbına girip, onun yaptığını yapmanız gerekmez. Kendi tavrınızı kendinize yakışır şekilde koyar, bu kadar hırs yapmazdınız. Kime neyin ispatı? Sizi bilen bilir, tanıyan tanır. Kendinize bu durumu yakıştırdığınıza göre, vurun parçalayın, inin seviyesine madem. Farkınız kalmasın...

Son olarak, ergenlik hakaret değildir. Gelişme çağının bir evresidir. Genel olarak gelişimi normal seyirinde geçiren bireyler bu evreden geçerler. (Gelişim psikolojisi)

Tekrar iyi günler.
O zaman ben burda tek bi ergen görüyorum. O da muhalefet etmek için arkadan konuşan üstelik kiskançligini namus bekçiliği ile kamufle etmeye çalışan birini aklamaya çalışan sizsiniz. Henüz gelişim tamamlanamamış. (Gelişim psikolojisi) diye belirtmenize bayıldım merak etmeyin zaten 10 kişiden 13 ü öğretmenlik okuduğu için biliyorlardır. Ben kimseye gore giyinmek zorunda değilim, cani sıkılmış olabilir diyorsunuz ve her cani sıkılan da tutup birinin namusuna ahlakına kendi yediği haltlari unutup b.k atamaz. Arkadaşım da olsa atamaz. Ben bunu "tamam arkamdan konusmasi yanlış ama...." diye geçiştiremem. Önemli bir konu ve o yüzden arkadaşlığımi bitirdim zaten. Tehdit meselesine gelince o tartışılır zaten daha bir şey yapmadım. Mesajlarima cevap bekliyorum. Hala bir şey demedi çünkü.

Sen de arkadasini linc ettin burda, zamaninda sır diye paylastiginiz seyleri saymissin bir bir, soyleydi de böyleydi de..
O kadar yakin arkadastiniz madem, once bi uzulme ve kabullenememe evresini atlatsaydin, intikam planlari kuracagina..
Linç ederim, çünkü hak etmediğim şeyleri yaptı. Aramız iyiyken hakkında konusmadim. Artik arkadaşım da değil. Bir de sir diyosun allah aşkına ha gelip burda sana anlatmisim ha denize anlatmisim hepimiz anonimiz ya :D burda yatak odası maceralarını anlatanlara ya da eltisini çekistirenlere dedin mi özel hayatini ifşa etme diye. Deme de zaten çünkü zaten amaç bu, anonim bir ortamda iç dökmek. Ay valla çocuğa dert anlatıyorum resmen niye arkadaşını kotuluyorsun diyo kadın, övgüyle mi bahsedeydim acaba?

Erkek arkadaşının yanına ondan daha süslü ve onun giyemeyeceği bir kıyafetle gittiyseniz ki bence bu düğünde beyaz elbise giymek gibi bir şey kıskanmış kendince erkek arkadaşının gözünden düşürmek istemiştir abartolıcak bir durum yok..kaldiki böyle tehlikesiz bir durum için görüşmeyi kesmek yerine psikolojik şidet uygulamayı düşünen biri olarak bence birbirinize pek uygun arkadaşlarsınız derim
Demek sizin gibi giyinmeyen, yapamadığınız seyleri yapan kadınların arkasından hep boyle namus ahlak karıştırarak dedikodu yaparsınız siz de. Şaşirmadim . hele ki kocişlerinizin yaninda?? Wowoow. Ulen kadin ne yaptı etti şu durumu da savundu ya gözlerim yaşariyor.......

Linç ederim, çünkü hak etmediğim şeyleri yaptı. Aramız iyiyken hakkında konusmadim. Artik arkadaşım da değil. Bir de sir diyosun allah aşkına ha gelip burda sana anlatmisim ha denize anlatmisim hepimiz anonimiz ya :KK70: burda yatak odası maceralarını anlatanlara ya da eltisini çekistirenlere dedin mi özel hayatini ifşa etme diye. Deme de zaten çünkü zaten amaç bu, anonim bir ortamda iç dökmek. Ay valla çocuğa dert anlatıyorum resmen niye arkadaşını kotuluyorsun diyo kadın, övgüyle mi bahsedeydim acaba?
Cocuga dert anlatan sensin oyle mi :KK51:

O zaman ben burda tek bi ergen görüyorum. O da muhalefet etmek için arkadan konuşan üstelik kiskançligini namus bekçiliği ile kamufle etmeye çalışan birini aklamaya çalışan sizsiniz. Henüz gelişim tamamlanamamış. (Gelişim psikolojisi) diye belirtmenize bayıldım merak etmeyin zaten 10 kişiden 13 ü öğretmenlik okuduğu için biliyorlardır. Ben kimseye gore giyinmek zorunda değilim, cani sıkılmış olabilir diyorsunuz ve her cani sıkılan da tutup birinin namusuna ahlakına kendi yediği haltlari unutup b.k atamaz. Arkadaşım da olsa atamaz. Ben bunu "tamam arkamdan konusmasi yanlış ama...." diye geçiştiremem. Önemli bir konu ve o yüzden arkadaşlığımi bitirdim zaten. Tehdit meselesine gelince o tartışılır zaten daha bir şey yapmadım. Mesajlarima cevap bekliyorum. Hala bir şey demedi çünkü.
Çol gerilmişsiniz ya, kıyamam.
Relaks olun birazcık, stres sağlığa zararlı. Sonra başkalarına da zarar verirsiniz.

Kızı anlatırken bile yaptığı şeylerden bahsediyorsunuz, burada kızı savunmadığımız halde savundu diyorsunuz, en ufak farklı görüşe tahammül yok. Papağan gibi dediklerinizi mi tekrarlayalım?Tanımadığımız kızın "yediği haltlara" mı laf edelim? Sizin tabirinizle?

Kıza sayıp sövüştürüyorsunuz, her şeyini döktünüz, anlattınız. Hem o zaman size ne? İstediği gb yaşar, "her haltı yer" -sizin tabiriniz- ailesine de söylemez, size ne?

Gidin saçını başını yolun, rahatlayın. Çocuk gibi aile tehdidi nedir. Psikolojik şiddet yasaktır. Ben kızın yerinde olsam aileyle tehdit ettiğiniz an sizi dava eder, haddinizi bildirirdim :-) Namus bekçiliğini o kız yaptı mı bilemem ama onun "yediği haltlar" ın sancısı size oturmuş gibi, vesselam.

Demek sizin gibi giyinmeyen, yapamadığınız seyleri yapan kadınların arkasından hep boyle namus ahlak karıştırarak dedikodu yaparsınız siz de. Şaşirmadim . hele ki kocişlerinizin yaninda?? Wowoow. Ulen kadin ne yaptı etti şu durumu da savundu ya gözlerim yaşariyor.......
E siz de sizin gb yapmayan, "her haltı yiyen" -sizin tabiriniz- kişinin dedikodusunu yapıyorsunuz. Namus ahlak karıştırıyorsunuz. O ne olacak?

Back
X