Eski sevgilisinin iyi ya da kotu niyeti umrumda değil, arkadaşım o lafları söylediğini inkar etmedi diyorum, hala ne malum diyosunuz.Madem ... yaşında ve istediği gibi yaşayamıyor, ... yaşındaki kızı ailesiyle tehdit imaları yapmak ne kadar seviyesiz olurdu, ki gerçek bile değil.
O kadar iyi arkadaşsınız ki, arkadaşınızın konuşmadığı eski sevgilisi ile sohbetiniz var. Ki benim arkadaşlarımın sevgilileri ile sohbetim olmaz, arkadaşımın hayatından çıkınca benim için de bitmiştir. Ve siz tutup o çocuğa inanacak kadar arkadaşınızı tanıyorsunuz. O çocuk ne kadar iyi niyetli ki, eski sevgilisinin arkasından atıyor, siz de dinleyip izin verip inanıyorsunuz. Ben olsam sizinle görüşmezdim.
Kıyafet tepkisine gelince, haklısınız o laflar olmamış. Ama giyememenin, yapamamanın verdiği tepki ile bunu söylemiş olabilir. Sevgilisinin yanında o şekilde kendisi giymek istemiş olabilir (Ne olursa olsun, söylememesi lazımdı.)
Ki şahsen ben bu durumda arkadaşımın yanına giderken, arkadaşımın giyemediğini bilerek dikkatli davranırdım. Ön plana da çıkmak istemezdim. Hani olur ya, bazı şeylerin nispeti gereksizdir. Olmayanların halinden anlamak gerekir, gibi.
O lafları duyan eski sevgili madem çok içerledi, zamanında size söyleseydi, ayrılınca değil. Baştan sona karaktersiz.
Eski sevgilisiyle ben görüşüp bulismadim bana kendisi mesaj attı. Konusmuyorum ben zaten. Neden bu sitede kadınlar her zaman konu sahibini suçlamaya çalışıyor ya