Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Evet bunlar var ve artı ben nereye gidicem.buraya memleketten geldim.benzer olay yasaďim.ki samsun çok güzeldi.orayi bırakıp geldim.simdi kusura bakma da ikinci kez hiç bilmediğim bir şehirde tekrar başlama travmasını ne kendime ne çocuğuma yaşatırım.korkuyorum.bambaska şehir.zor.buraya biraz alıştım.sonra çocuğumun ortamı.buraya herşeye yeniden başlamaya geldim.dedikodu yaptılar huzurum kalmadı.buradan gidersem memlekete giderim tekrar.orada da benzer insanlar var.yani ilcede dedikodu mekanizmaları çalışıyor.bu ilin hicbir şubesinde rahat bırakmazlar.dedikodu olacak en yakın ılçede bile.seneye en kötü.samsuna geri dönecem balıkesirden.dur bakalım.bunlar ha diyince alınabilecek kararlar değil.Sabirla beklemem lazım.bir yıldır mudur yok.bu yasananlara bunun etkisi çok büyük.simdi bir mudur bir mudur yardımcısı bir de yeni personel geliyor.olay sadece gitmek değil.sadece para da degil anlayacagin

Reactions: Cac
Delil olarak resmen aleyhinize bi rapor varmış bence de son kez sizi düşündükleri için ısrarla sizin seçtiğiniz yere göndermek istiyorlar yoksa kafalarına göre rapora dayanarak gönderecekler gibi bence fazla şansınızı zorlamayın diğer üyelere katılıyorum

Pişmanım ki oyuna getirdiler beni ama Allaha havale ediyorum.

Göndersinler.gidicem ve oradan da mahkemeye verecem.rapor dediğin altı tane mobingcinin yalan ifadesi.

Göndersinler.gidicem ve oradan da mahkemeye verecem.rapor dediğin altı tane mobingcinin yalan ifadesi.
Rapor dedigin diyip geçemezsiniz ki koskoca müffettişler var işin içinde hiç bir mahkeme de bu kadar şahitlerle dolu onaylı raporun yalan olduğunu kaale almaz yine boşa uğraşan siz olursunuz neyse siz kafanıza koymuşsunuz bizler ne desek boş yakın zamanda anlarsınız demek istenenleri

Haksizlik karşısında boyun mu eğmem gerekiyor?yukarıya da dedim ben gidemem.duzenimi bozamam.bu kadar kolay değil.onlar da farkındalar hakli olduğumun.basimdaki adam sürekli kotuluyo resmi yazı yazıyor ben sesimi birkaç kez yüksektim.bunlari koz olarak kullanıyorlar.

Hayatımda hep korktum.hakli olsam da sindim.su an haklıyım.zulme uğruyorum.tamam bana ikinci kez beni göndererek silmedin demeyeceğim.artik ne olursa olsun diyorum ama uyuşamıyorum.yukarsi işine bak çalış göndermeyeceğiz seni dedi.guvenemiyorim.her gün aklımda bu var.en uzuldugumde görevde yükselmede elerler artık beni bu geri zekali olay yuzunden

Rapor var diyorlar aleyhime imiş görüş ama ben rapor gormedim.cep telefonumdan aranıp söylendim.eger varsa öyle bir sonuç resmi yazı ile göndersinler.avukata danıştım.hepsi yalan.sikayetciye ceza verilemez.savunma almadan ceza verilemez.ki ben sözel olarak bölge müdürünü aradım.yazili şikayetim yok.kurumda mudur yok zaten.kisacasi adamlar beni benim isteğimle göndermek istiyor.ben de gitmem diyorum.olay budur

Bakın yüksek makamdaki kişilerden bahsediyoruz insanlar ifadeleri alınırken sizden hepsi şikayetçi olmuş belli ki bu durumda tek şikayetçi siz değilsiniz ki böyle yalanla dolanla uğraşacak insanlar mı müffettişler başka işleri yok keyfe keder sizi mi arayacaklarını sanıyorsunuz çok yanlış düşünüyorsunuz

Sendikamı aradım.yazili olarak tebliğ isteyin dedi.yazili bisi yok.rapordaki suç ne diyorum.onu bile soyleyemiyorlar.ben nisana kadar bakacam durumlara yeni gelen mudur de sıkıntılı ise yazarın memleketimi tayin döneminde öyle gideri m.bu raporla gitmeye kesinlikle itiraz edecem.

Yalniz müfettiş benim ifademi almadı.benim şikayetine istinaden soruşturma başlatıldı.onlarin ifadeleri alındı.sikayetci benim.ve ben müfettişle görüşmedim.savunma alinmadi

Müfettişin gelme sebebi benim başka iddialarımın da olması.onlari yazmak istemiyorum.

Kimse uğraşmaz çünkü size açıklama yapmaktan başka işi yok mu bu insanların zaten durumlar ortadaymış müffettişler talimatı verir yakında gerekli yerlere nisana kalmadan yeni yerinize gönderilince bu sefer siz mahkeme filan boşa uğraşırsınız neyse yeternce açıkladım siz bekleye durun

Müfettişin gelme sebebi benim başka iddialarımın da olması.onlari yazmak istemiyorum.
Tamam işte gelip olayı çözüp tutanaklarını tutup gitmişler adamlar boşa gelmedi dmi sonuçta ortada olduguna göre yine iyi niyetle siZe sormuşlar ama kötü haberi almanız yakındır bu düşüncelerle

Yer değişikliği cezası için ifademin alınması lazimmis.ifadem alınmadı.savunmam alınmadı.bu şekilde ceza vermiyormuş.bu şekilde zaten mahkeme direkt esastan iptal eder.

Bilemeyeceğim.bekliyorum.ne saçma hem magdurum hem de suçlu gibi gidecek miyim diye endişelerim var.

Yer değişikliği cezası için ifademin alınması lazimmis.ifadem alınmadı.savunmam alınmadı.bu şekilde ceza vermiyormuş.bu şekilde zaten mahkeme direkt esastan iptal eder.
Zaten herkesin de işi yok keyfiye sizi arayıp duruyorlar siz kendi kendinize hakim yerine bile geçip esastan iptal eder vs diyorsunuz :) müffettişler raporunu tutmuş ve nerdeyse herkes hakkınızda olumsuz görüş vermiş ispatlı biçimde ne olmasını bekliyorsunuz ki adamlar oraya evcilik oynamaya gelmedi sizi arayıp kandırsınlar dediğim gibi siz bekleye durun işin ciddiyetini bile anlamamışsınz

Ne olacaksa olsun diyorum bazen.bu beklemek berbat bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…