- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
sesinizi çıkarırsanız sizin evrak 5 dakikada hazır olur malesef bu işler boyle. madem bulmaca çözerken gördünüz niye birşey demediniz?
''hakkını helal etmeyesın'' varsa, lütfen ''hakkını helal edesin gelsin''...
olur böyle şeyler, dışarıdan konuşmak basit... belki hakıkaten yoğundu ve dinlenmek istedi azıcık olsun, o da size rast geldi.?
haklısınız sizin de aciliyetiniz olabilir ama bir de onun tarafından düşünün. sizin gibi çokça insanlarla uğraşılıyor, belki unuttu ama belli etmek istemedi, belki yoğunluktan yapamadı. çok görmeyin, hallolur.
hallolacağını nerden bildiniz? onun geciktirmesi yüzünden benim işim yatarsa, benim hakkımla birlikte bulmaca çözerek dinlenmeye devam eder artık.
ben kucağımda bebekle kaç saatlik yola gittim bu iş için, yollarda perişan oldum.
ama eğer ki haklı bi sebebi varsa ve benim hakkım geçmediyse zaten hakkımı helal edip etmememin de bi hükmü kalmaz.
eninde sonunda hallolacak,hallolmasına engel teşkil edecek herhangi bir şahsi sıkıntısı yoksa o an için... (bu da çok zor bır ıhtımal,zira o bayanın dışında da işinizi görecek dolu personel var). ola ki işiniz yattı gidin o zaman amirine söyleyin veyahut hakkınızı helal etmeyin ama şuan burada bayanın arkasından konuşup gıybete girmeyelim. öğlen aradığınızda şuan burada söylediğiniz ''kucağımda bebeğimle geldim kaç saatlik yolu bu iş için perişan oldum'' deyin. baktınız hala mı duyarsız, o zaman tamam haklısınız..... umarım halolur bır an evvel... kolay gelsin.
amirine şikayet etseydiniz keşke... gerçi amirlerinden yüz bulmasalar böyle yapamazlar... bir dairede işini 3 kişi düzgün yapıyordur diğerleri lay lay... benim gözlemim böyle yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?