o yazının yazılması hiç bir sıkıntı değil emin olun, marifet onu imzalatabilmekte, kaç kişinin payı var bilmiyorum bir çok kişi mi imzalayacak bir kişinin sözlü onayı bekleniyor olabilir bu kdr sıkıntı yapmayın bir dahaki gittiğinizde net bir açıklama bekleyin.
Geçen hafta perşembe sabah bırakılan bir evrakın ögleden sonra çıkması istenmiş, fakat sözlü onaydan cıkıp imzaya hazırlanıp imzaya sunulmamış. Bazı süreçlerden sonra benim elime geliyor kadını direk bana yönlendirmişler. Bana söz verildi düştük bir sahtekarın eline yatmayın burada diye birsürü hakaret etti. O gün sözlü onay ile yönlendirecek amirimiz cok önemli bir toplantıdaydı.Cuma günü için işlem yapalım yardımcı olalım dedik, başkanımızla görüştük bütün öğleden sonra bu konu ile ilgilendik, başkanımız imzaladı 4 kişiye daha gitmesi gerekiyor haftaya haberleşelim demişler kadını göndermişler. Salı sabahı imza atacak 4 kişiden birinin babası vefat etti. Sabah 8:35 te oglu dikildi kapımıza ne hakaretler.. Adamın cenazesi evinden cıkmadan gittik kagıt imzalattık koskoca adam aglaya aglaya imza attı. Ayrıca şunu da belirteyim cuma günü karar cıkması için ben fikir verdim yoksa daha perşembe gününü bekliyordu ..