hakkımı helal etmeyesim var

benim annem de küçük bi ilçede memur emeklisi. işini çok iyi yapardı. biliyorum. çünkü yolda yürürken bile görenler ''siz emekli olduktan sonra, bi işi halledemez olduk'' diyolar hep. illaki düzgün çalışan da vardır.

biz onu hergun yaşıyoruz canım adliyede çalışan memurların bir çoğu "gunaydın,kolay gelsin,iyi akşamlar" sözlerini duymamazlıktan geliyolar. ne kadar insanca değil mi?

benimki böyle bişey değil canım, dilekçeme üst yazı yazacaktı, imza olayı falan daha sonra, daha kendi yazacağı yazıyı yazmamış eline alıp. ama ben öyle olay çıkarak tipte bi insan değilim. en fazla ''mağdurum ben mağdurumm'' diye şarkı söylerim

evlerinde çözsünler bulmacaları ne münasebet... benim vergimle maaş alıyorlarsa benim işimi yapmak zorunda... kamunun yararına değilmidir o daireler... vatandaşın işleri kolay yürüsün diye alınmıyor mu o kadar personel...

hiç bir şey yapmadıktan sonra burada kadının dedikodusunu yapmaktan ileriye gidemedik..

netten bir şikayet formu doldurup beklemek çok zor olmasa gerek...

boyle kısılerı yetkılı kısıye sıkayet etsen de bırsey olmaz .
cunku oturmus bır oterıter yok ortada .
gereklı oterıter amırlerı tarafından saglanmıs olsa ıdı ,
emın olun o sahıs masasın da bulmaca cozemezdı .
benım calıstıgım fırmada bızım sefımız cok kuralcıydı .
ısımız bıtmıs olsa bıle bos bos oturmazdı bızı .
yaptıgımız ısı bozdurur tekrar yaptırırdı .
buda katı bırsey ama ,bu sekıl de aslın da tembellıge alısmıyor ınsan .
her daım pratık ve hızlı ısıne odaklı olmamıza da yardımcı oluyordu .
bızım calıstıgımız sırkette yazın ıs acısından yogunluk olurdu
cıddı anlamla kosturur oturak bılmezdık ,kısın ısler yogun olmuyordu .
yogunluk olmamasına ragmen rahat takılmamıza asla ızın vermezdı .
basımıza olmadık ıs cıkarır mesgul ederdı bızı .
boyle olmasa kısın rahatlıga alısır ,yazın ıs yogunluguna adapte olamazdık zaten .
oterıter sart .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…