- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Bence yüzleşin
Bana 1TL vermediniz, üstüne durumum olmadığı halde benden para istediniz. Şimdi de araba alıyoruz demek için aramıisınız???? Kredi ödemeniz verdiğim paraları geri istiyorum madem araba alacak paranız var.
Bu kadar. Yüzleşmezsen içinde kalır bu iş
Ben olsam birikmiş paramı isterdim. Ve onlara 1tl yardımda bulunmazdım
Cherry çok tartıştık annemle küs kaldık gitmedik gelmedik ama el mecbur bir yerden görüşmek zorunda kalıyorsun.
Söyledim çok söyledim zamanı gelince sana da yapılacak diyorlar.
O zaman ben ölünce gelir.
"keser döner sap döner gün gelir hesap döner..." bu da burada dursun bir gün mutlaka size ihtiyaçları olacak o zaman verirsiniz cevaplarını sıkmayın canınızı dünya malı dünyada kalır şuanki yakınlarınıza, hayatınıza odaklanın olan olmuş düşünmeyin artık
Sizi çok iyi anlıyorum ama inanın bu bir süreç, geçecek. Kazandığınızı yine kazanırsınız ama onlar sizin gibi evladı daha da kazanamayacaklarına yansınlar. Çok canınızı sıktıysa oturup güzelce konuşun ben maddi sıkıntılar çekiyorum hakkımı bırakmayın diye.Keşke düşünmesem.
Kafamı kesip atmak istiyorum
Kredi çekip 140 binlik araba almak akıl kârı değil zaten
Halamin eşi kizini yillarca çalıştırıp parasını aldi.Kiz evlendiginde ona öyle bir çeyiz aldi ki herkes hayran oldu.Üstune düğün hediyesi daireyi de ekledi.Adam meger parayı biriktirip üstüne ekleme yapıyormus.Kizi rahat olmasin diye de düğüne kadar soylememis.Bence mecburi durum hariç alinacaksa evlattan böyle para alinir.Sizinkiler uçmuş.Sizde ses çıkarmadiginiz icin suyunuzu cikarmislarBen 18 yaşından beri çalışıyorum ki
Başka kardeşin var mı kız? Sıra tam olarak kimden, neyden gelecek anlayamadım?
Bence herseyi yüzlerine vur. 140 bine araba almayı biliyorlar. Zaten hakkını yemısler. Pek hayrını göreceklerini sanmıyorumYok ben asla yardım etmiyorum zaten.
Paramı istedim yok dediler ama kendilerine araba almayı biliyorlar
Arayı ne kadar düzelttik desende unutmayacaksın.
Yüzlerine gülsende aklında, içinde hep kalacak. Hakkını helal edip, etmemek sana kalmış o kısmına karışamam.
Dünya malı dünyada kalır kim götürmüş yanında malını, parasını. Allah var o her şeyi görür.
Elbet hatalarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak, sana yaptıklarının telafisi olur mu bilmiyorum.
Paranı geri alsan bile hiçbir şey unutulmaz.
Sizi çok iyi anlıyorum ama inanın bu bir süreç, geçecek. Kazandığınızı yine kazanırsınız ama onlar sizin gibi evladı daha da kazanamayacaklarına yansınlar. Çok canınızı sıktıysa oturup güzelce konuşun ben maddi sıkıntılar çekiyorum hakkımı bırakmayın diye.
Halamin eşi kizini yillarca çalıştırıp parasını aldi.Kiz evlendiginde ona öyle bir çeyiz aldi ki herkes hayran oldu.Üstune düğün hediyesi daireyi de ekledi.Adam meger parayı biriktirip üstüne ekleme yapıyormus.Kizi rahat olmasin diye de düğüne kadar soylememis.Bence mecburi durum hariç alinacaksa evlattan böyle para alinir.Sizinkiler uçmuş.Sizde ses çıkarmadiginiz icin suyunuzu cikarmislar
Bence herseyi yüzlerine vur. 140 bine araba almayı biliyorlar. Zaten hakkını yemısler. Pek hayrını göreceklerini sanmıyorum
Çok haklısın. Pahalı bir ders oldu sana da. Artık Allah korusun, ölüm kalım olmadıkça vermemen gerektiğini biliyorsun. Ben unut demiyorum, unutma ama kavga da etme. Olan oldu zaten.Hem de en zor zamanımda aldı ve geri vermedi.
Şuan o kadar pişmanım ki
Ama sonra gelip her şeye burunlarını sokmak istiyorlar :/
Yapmayin boyle sonucta anne babaniz hakki uzerinizde elbetteki size yardimci olmalari gerektiŞuan o kadar üzgünüm ki.
İş yerinde ağlamamak için açıyorum bu konuyu.
Bilenler bilir beni maddiyat konusunda sıkıntılarım var.
Bu güne kadar hep tasarruflu olmak zorunda kaldım, hala daha öyleyim.
Ben gelin olurken yardım edeceğini söyleyip, elimdeki birikmiş paramı alan ve daha sonra bana kredi çektirip zorla ödeten bir annem babam var.
Evlenirken 1 liraları geçmedi.
Ben onlar yüzünden evliliğimin ilk zamanları hep maddi sıkıntıyla geçti.
Derken durumlar bir şekilde düzeldi ama bu konu benim içimde hep yara.
Kabuk bağlamıyor bir türlü.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelecek olursam;
Annem aradı az önce babana kredi çıkmış 140 bin tl lik araba alıyoruz dedi ( Daha önce mevzusu geçmişti aramızda )
İyi hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın dedim kapattım
Boğazıma bir yumruk indi ama.
Bana zamanında 1 tl yi çok gören insanlar şuan 0 140 bin tl lik arabaya binecekler.
Hak mı bu ?
Ben zamanında onlara neler yaptım.
Babamın ne kadar borcunu ödedim.
Şuan kendimden de nefret ediyorum.
Beni eşime karşı bile ne kadar zor duruma sokuyorlar
Hakkımı helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?