Hakkımı helal etmiyorum.

Cherry çok tartıştık annemle küs kaldık gitmedik gelmedik ama el mecbur bir yerden görüşmek zorunda kalıyorsun.
Söyledim çok söyledim zamanı gelince sana da yapılacak diyorlar.
O zaman ben ölünce gelir.

Başka kardeşin var mı kız? Sıra tam olarak kimden, neyden gelecek anlayamadım?

Keşke düşünmesem.
Kafamı kesip atmak istiyorum

Keşke düşünmesem.
Kafamı kesip atmak istiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum ama inanın bu bir süreç, geçecek. Kazandığınızı yine kazanırsınız ama onlar sizin gibi evladı daha da kazanamayacaklarına yansınlar. Çok canınızı sıktıysa oturup güzelce konuşun ben maddi sıkıntılar çekiyorum hakkımı bırakmayın diye.

Arayı ne kadar düzelttik desende unutmayacaksın.
Yüzlerine gülsende aklında, içinde hep kalacak. Hakkını helal edip, etmemek sana kalmış o kısmına karışamam.
Dünya malı dünyada kalır kim götürmüş yanında malını, parasını. Allah var o her şeyi görür.
Elbet hatalarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak, sana yaptıklarının telafisi olur mu bilmiyorum.
Paranı geri alsan bile hiçbir şey unutulmaz.

Ben 18 yaşından beri çalışıyorum ki
Halamin eşi kizini yillarca çalıştırıp parasını aldi.Kiz evlendiginde ona öyle bir çeyiz aldi ki herkes hayran oldu.Üstune düğün hediyesi daireyi de ekledi.Adam meger parayı biriktirip üstüne ekleme yapıyormus.Kizi rahat olmasin diye de düğüne kadar soylememis.Bence mecburi durum hariç alinacaksa evlattan böyle para alinir.Sizinkiler uçmuş.Sizde ses çıkarmadiginiz icin suyunuzu cikarmislar

Siz bir evlat olarak elinizden geleni yapmışsınız fakat aileniz karşılığını size tam olarak verememiş sizin şu anki düştüğünüz durum sanki karşılıksız bir şeyler yapmışsınız gibi davranmanız ben sizin yerinizde olsam annemi şimdi tekrar ararım anne az önce müsait değildim çok konuşamadım biliyorsunuz benim de durumumu zaten babam Kredi çeker senin paranı veririm demişti madem kredi çıkıyor Bir zahmet benim de paramı verirse ben de rahatlarım de kapat paranızı istemezseniz ağlamayana meme yok siz üzülüp düşünene kadar onlar beklediğinizi bilsin ve ona göre davransın vermedikleri bir durumda da ben size güvenip paramı vermiştim madem vermiyorsunuz siz bilirsiniz bundan sonra da benden maddi olarak bir şey beklemeyin dersiniz olur biter

Yok ben asla yardım etmiyorum zaten.
Paramı istedim yok dediler ama kendilerine araba almayı biliyorlar
Bence herseyi yüzlerine vur. 140 bine araba almayı biliyorlar. Zaten hakkını yemısler. Pek hayrını göreceklerini sanmıyorum

Evet çünkü koluma bir tane bilezik takmadan gelin ettiler.
Parasında değilim inan manevi değer olan bir şeyi bile yapmadılar.
Çok canım yanıyor

Ne evlatlar var çalışmadan okumadan gelin olan.
Ben yıllardır zaten kazanıyorum ama böyle olmaması gerekiyordu.
Ben bir günden bir güne saygısızlık bile etmedim ama yapmak gerekiyormuş daha kıymetli olurdum :/

Benimki de hep eve gitti borca gitti.
Ses çıkarsam ne fayda o dönem de evimize icra bile geldi.
Ben ödemesem kim ödeyecekti.

Hem de en zor zamanımda aldı ve geri vermedi.
Şuan o kadar pişmanım ki
Çok haklısın. Pahalı bir ders oldu sana da. Artık Allah korusun, ölüm kalım olmadıkça vermemen gerektiğini biliyorsun. Ben unut demiyorum, unutma ama kavga da etme. Olan oldu zaten.

Yapmayin boyle sonucta anne babaniz hakki uzerinizde elbetteki size yardimci olmalari gerekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…