Hakkın kötüye kullanılması

Herkes baya iyi niyetliymiş ben olsam bu kadar iyi niyetli olmazdım arkadaşın fikirleri çok güzel medyayı evet kullanın hatta çağırın evli olduğumu bildiği halde asıldı tacizde bulundu bende reddedince ya benle olursun ya seni burada geçindirmem ekmek yedirmem yuvanı bozarım dedi şimdi de bunu yapıyor derim o bulunduğu ilçede adını tacizciye çıkarırım acımam önüme gelene de bu şekilde anlatırım zaten yayılır.

Çok sinir bozucu ama belli ki belediye mi zabıta mi her neyse orda tanıdıkları var ordan akıl almış bişey olmaz diye
Uğraşın sonuna kadar
Fotoları çekip sosyal medyada belediyeyi ve bakanlığı etiketleyin mutlaka İlgilenmediklerini belirterek

Herkes baya iyi niyetliymiş ben olsam bu kadar iyi niyetli olmazdım arkadaşın fikirleri çok güzel medyayı evet kullanın hatta çağırın evli olduğumu bildiği halde asıldı tacizde bulundu bende reddedince ya benle olursun ya seni burada geçindirmem ekmek yedirmem yuvanı bozarım dedi şimdi de bunu yapıyor derim o bulunduğu ilçede adını tacizciye çıkarırım acımam önüme gelene de bu şekilde anlatırım zaten yayılır.
Pislikle böyle pislik olacaksın başka yolu yok. Tuttum bunu.

Resmen haraç kesen ayının yanına kâr kalıyor. Kimse yardimci olmuyor. Adalet bu değil ya çok üzücü bir durum. Bas kesenlik yapıyor kimse bir şey demiyor sonra senn yapsan sen suclusun.
Aynen öyle saçma bir durumda kaldım . Onlar gübre dökerken polis çağırdım polis bana diyorki
‘’eeee ne olmuş ‘’
Fiziki eylem yokmuş onlarla alakalı bir durum söz konusu değilmiş 🙄

Bunun gibi pislikler hukuktan yargıdan anlamaz hoş ülkemiz de adalet de yok kendinizi yormayın bu anlamda en fazla ifade verir çıkar
Anlayacağı dilden konuşmanız lazım ki buda başınızı belaya sokar

Yapmayın.
Su söylediğiniz yüzünden gercek magdurlara inanmıyorlar.
Kadinin beyani esastir, diyip bunu savunan biriyim, ama bu ve benzeri tavsiyeleri gordugumde yıkılıyorum.

Bir insana kafaniza gore iftira atamazsiniz.
O insan kotuyse de atamazsiniz.
O insan hirsizsa hirsiz, katilse katil, eskiyaysa eskiya diyebilirsiniz.
Ama yapmadığı seyi soylemek suctur.

Yapmayın.
Su söylediğiniz yüzünden gercek magdurlara inanmıyorlar.
Kadinin beyani esastir, diyip bunu savunan biriyim, ama bu ve benzeri tavsiyeleri gordugumde yıkılıyorum.

Bir insana kafaniza gore iftira atamazsiniz.
O insan kotuyse de atamazsiniz.
O insan hirsizsa hirsiz, katilse katil, eskiyaysa eskiya diyebilirsiniz.
Ama yapmadığı seyi soylemek suctur.
Size katılıyorum yanlışa yanlışla karşılık vermeyi asla savunmuyorum ama ben dişimi tırnağıma takıp iş kuracağım devam ettireceğim geçim kapım bu olacak adam haraçcı gelecek işimi ekmeğimi bozacak devletin polisi zabıtası hiçbir şey yapmayacak buna bu olayda çirkinleşirim yaparım gerçekten insanlar o işlerlerini nasıl kuruyorlar o emeği düşünün o serseri gelsin taş koysun diye değil ben adalet ararken biz bişi yapamayız deniyorsa adaletsizlik yapmakta ben de sakınca görmem çoluğumun çocuğunun hakkını e tamam madem diyip yedirmem

Hanımlar lütfen siyasi yorumlar olmasın ve suç teşkil edecek, iftiraya girecek tavsiyeler vermeyin.
bjcaksontr bjcaksontr yaşadığınız mağduriyeti ortaya koyacak bir video çekip haber kanallarının whatsapp ihbar hatlarına yollayın, illa ki bir tanesi yayınlayacaktır.

En etkili sesinizi haberler ile duyurursunuz. Haber kanalına başvurun hatta görüntü çekip delil alın yayınlasınlar da rezil rüsva olsun..

Tarimla uğraşan gübreye ihtiyacı olan birilerini bulsanız, onlar da gelip düzenli olarak gübreyi alsa hem hayra girersiniz hem kokudan kurtulursunuz .belki ufakta olsa bir kazanç bile sağlayabilirsiniz gübreyi satıp:KK48:
Kayserili olacakmışım ben:olamaz:

Gübre konusunu bilmem ama bu adam sizi tehdit etmiş, haraç istemiş. Bu konu üstünden ilerleyip polise şikayet edebilirsiniz. Bi defa ifadeye bile çağırsalar etkisi olur diye düşünüyorum.

Haraç isteyip sizi tehdit ettiği için ayrı suçlu,artık sizin satın aldığınız bir mülkte hak iddia ettiği için ayrı suçlu,kendisine ait olmayan bir yeri kendine ait gösterip yıllarca kira aldığı için ayrı suçlu.Eğer doğru anladıysam,yıllarca yok yere kira aldığı için o kira bedelini geri ödemeli.Tabi kaç sene oldu,zaman aşımına uğramış olabilir ona özel bakmak lazım.Bir avukat aracılığıyla dava açmanızı tavsiye ederim.Polis zabıta şuan mahkeme kararı olmadan bir şey yapmaz,sanmıyorum.

Konuya belediyenin çevre ile ilgilenen daire başkanlığı bakar konu onların konusu.

Gübre dökülen arsa şahıs mı hazine mi , kime ait bunlar çok önemli. Çok dağınık anlatmışsınız

Yapmayı çok isterdim emin olun ancak gübre kendi bahçe sınırlarımda olmadığı için müdahale etmem beni suçlu duruma düşürür
Onu gece kimse yokken kepçeyle değil çuvallara doldurup şehir çöplüğüne atarak yapacaksınız. Ama orası şahıs malı ise sakın dokunmayın. Belediye ya da hazine arazisi ise hiç bakmayın atın gitsin

Ben videoya ceker whatsapp ihbar hatlarinin her birine ve yerel medyaya gonderirdim. Bu arada harac istedigi zaman da cekim yapar polise ihbar ederdim.

Back
X