- Konu Sahibi bjcaksontr
Medya işe yarar da ulaşılması zor. Ben de çok uğraşmıştım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medyaya ulasmaya gerek yok artık telefonla yay yeterMedya işe yarar da ulaşılması zor. Ben de çok uğraşmıştım.
Pislikle böyle pislik olacaksın başka yolu yok. Tuttum bunu.Herkes baya iyi niyetliymiş ben olsam bu kadar iyi niyetli olmazdım arkadaşın fikirleri çok güzel medyayı evet kullanın hatta çağırın evli olduğumu bildiği halde asıldı tacizde bulundu bende reddedince ya benle olursun ya seni burada geçindirmem ekmek yedirmem yuvanı bozarım dedi şimdi de bunu yapıyor derim o bulunduğu ilçede adını tacizciye çıkarırım acımam önüme gelene de bu şekilde anlatırım zaten yayılır.
Aynen öyle saçma bir durumda kaldım . Onlar gübre dökerken polis çağırdım polis bana diyorkiResmen haraç kesen ayının yanına kâr kalıyor. Kimse yardimci olmuyor. Adalet bu değil ya çok üzücü bir durum. Bas kesenlik yapıyor kimse bir şey demiyor sonra senn yapsan sen suclusun.
Herkes baya iyi niyetliymiş ben olsam bu kadar iyi niyetli olmazdım arkadaşın fikirleri çok güzel medyayı evet kullanın hatta çağırın evli olduğumu bildiği halde asıldı tacizde bulundu bende reddedince ya benle olursun ya seni burada geçindirmem ekmek yedirmem yuvanı bozarım dedi şimdi de bunu yapıyor derim o bulunduğu ilçede adını tacizciye çıkarırım acımam önüme gelene de bu şekilde anlatırım zaten yayılır.
Size katılıyorum yanlışa yanlışla karşılık vermeyi asla savunmuyorum ama ben dişimi tırnağıma takıp iş kuracağım devam ettireceğim geçim kapım bu olacak adam haraçcı gelecek işimi ekmeğimi bozacak devletin polisi zabıtası hiçbir şey yapmayacak buna bu olayda çirkinleşirim yaparım gerçekten insanlar o işlerlerini nasıl kuruyorlar o emeği düşünün o serseri gelsin taş koysun diye değil ben adalet ararken biz bişi yapamayız deniyorsa adaletsizlik yapmakta ben de sakınca görmem çoluğumun çocuğunun hakkını e tamam madem diyip yedirmemYapmayın.
Su söylediğiniz yüzünden gercek magdurlara inanmıyorlar.
Kadinin beyani esastir, diyip bunu savunan biriyim, ama bu ve benzeri tavsiyeleri gordugumde yıkılıyorum.
Bir insana kafaniza gore iftira atamazsiniz.
O insan kotuyse de atamazsiniz.
O insan hirsizsa hirsiz, katilse katil, eskiyaysa eskiya diyebilirsiniz.
Ama yapmadığı seyi soylemek suctur.
Bnm de aklıma yattıYeminle kaç gündür aynı fikrin hayalindeyim![]()
Onu gece kimse yokken kepçeyle değil çuvallara doldurup şehir çöplüğüne atarak yapacaksınız. Ama orası şahıs malı ise sakın dokunmayın. Belediye ya da hazine arazisi ise hiç bakmayın atın gitsinYapmayı çok isterdim emin olun ancak gübre kendi bahçe sınırlarımda olmadığı için müdahale etmem beni suçlu duruma düşürür