Haklı mı? Nasıl konuşmalı?

Bu konuda sucun yarısı erkekte yarısı kadında.
Kadınların bir kısmı ev isleri ve cocuk kadınındır durumunu benimsemiş.
Az ye de bir usak tut dese mevzu cozulecek zaten. Anamnez yukarıda arkadasını anlatmıs o konuda tek suclu adam mı sence mesela okudun mu?

İyi ve hakkaniyetli adamlara denk gelmek lazım ki hızmetcı olmayalım.
Ama nerdee:))
Benim arkadaşımın eşi aslında tam olarak eşinde annesinin alışkanlıklarını, davranışlarıni arıyordu.Bunu pek çok erkekte (kendi eşimde de dahil) gözlemledim.Erkeklerin çoğu ev yaşamında annelerinin yemeklerini, annelerinin utusunu ,annelerinin onlara sürekli hizmet etmesini arıyor. Evde yapılan yemeğin lezzeti elbette ki farklıdır...yapan arkadaslari çok taktir ediyorum .Ama ayın 15 i "hayat müşterek" 16 sondan itibaren ise evinde -arabasinda bir arıza olduğunda tamirci çağıran ,musluğu değiştiremeyen adamın " kadın dediğin evin mantisini,sarmasini kendi yapmalı" düşünce sistemi bana çok ters geliyor.

Son düzenleme:
Deseydin ki beyimiz emrediyorsa bir haftasonumu ayırıp tabiki de yaparım efendim. İşim ne? Hayır gelmez kaç kurtul.

Sevgilim bana böyle bir ima yapsa direk buz gibi soğurum.Boğazına çok düşkünse totosunu kaldırıp yapsın.Herşeyi hallettik elin oğlunun karnını doyurmak kaldı :kahve:

Kadindan calissa bile manti borek bekleyen zihniyetlerden. Zihniyetini begenmedim ben

Merhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.

Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.

Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.

Kim haklı sizce?
Cok saçma.

Daha baştan kendini seçen kişi olarak görüp, kızı sorularıyla bakalım nikah kıyabileceğim derecede bana hizmet edebilecek misin sınavlarına sokan erkekten sana hayır gelmez...Son derece kro ve cahil kalmış...Annesinin fikirleriyle yaşıyor ama bu istediği şeylerin kendisi için gerçekten önemli olup olmadığını sorgulamıyor....Aslında kendisinin istediği şey güzel bi sex olmalı bu konuda yoklamalı veya ne bileyim arkadaşlarıyla haftada 1 çıkarım isteği olmalı....

Mantı açar mısın su böreği yapar mısın peh...Annesinin konuşmalarını kopyalamış salak...Annesi muhtemelen koca bir sac üzerinde hamur pişirip komsularıyla mantı erişte kesiyordur...Merak etmesin o ev hanımları da tek başına değil imece ile yapıyorlar artı alet edevat ve mekanları bunlara uygun oluyor...Apartman dairesinin küçük mutfak tezgahında zor bu işler

Anneci bi tipe benziyor koşarak uzaklaş

Bi de ideal eş CV si isteseydi sizden. Mantık evliliği istiyorsanız bilemem de 6 haftalık ilişkide aşık insanın gözü değil karşıdakinin yapacağı mantı tabağındaki mantıyı bile görmez

Zihniyeti biraz rahatsız edici. Birinden çok şey beklemekte, beklememete sıkıntılı. Bu tarz konulardan biraz sık açıp deneyin bence. Evlenince böyle bir durumlâ karşılaşmak çok can sıkıcı olur diye düşünüyorum.

siz haklisiniz. Özellikle calisan kadinlarin evin tüm sorumlulugunu esleri ile paylasmalari taraftariyim( yardim degil esit paylasim, biri yemek yapiyorsa öbürü bulasiklari yikar gibi). Ayrica 15 yillik ev hanimiyim bi kere manti yaptim. Haziri var ohhh missss. yine ayrica erkek arkadasinizin tavri hic hos olmamis.

yası 12 falan degılse eger ınanılmaz komık bır dıyalog olmus
sahsen ben olsam cok heveslıysen yaparsın yerız derdım yanı :D hayır ıcınızden gelse zaten yapar yersınız de kadının yerı gorevı bu dercesıne tuhaf cıkıs yapması zıhnıyetını gostermıs. burdan bakınca mantı bıle sevgılınızden daha faydalı duruyor o kadar geregı yok kendısının

Back
X