- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
İki üç defa haftada bir gidin ,daha sonra o aralıkları uzatırsınız bi bahaneler bulupiyi geceler arkadaşlar. Buraya konu açıp fikir alıp rahatlıyorum.
Eşim genellikle iyi biridir. Aileme karşı saygılıdır, kardeşlerime önem verir. Ailemde onu el üstünde tutar. Maddi manevi çok destek olurlar sağolsunlar. Eşim giyim gezme vs konularında kısıtlamaz. Genelde istediğimi yapar.
Dün bi konuşma geçti. 4 ay oldu evleneli anneme 3 kez gittin dedi. Ben benim hatırıma Arada bir gidip ziyaret etmeni istiyorum dedi. Annem yaşlı ve kalp hastası bugunü varsa yarını yok dedi. Ailesinin birkaç hatası oldu oda farkında. Beni haklı buluyor eşim. ( eltimle kıyas etmek gibi. ) artık yapmıyor o davranışları. Genel olarak annesi iyi birisi kendi halinde ama yapı olarak soğuk. Ben gittiğimde çok daralıyorum sürekli eskilerden bahsediyor. Bir dediğini on kez anlatıyor. Her seferinde sanki ilk kez dinlemiş gibi yapıyorum ama bir müddet sonra bayıyor.
Sizce eşim haklı mı ? Daha öncede konu açmıştım oraya giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Onun hatrına haftada bir kez olsun ziyaret edip yaptıklarını hoş göreyim mi? Eminim eşim bu şekilde çok hoşnut olucak.
Daha yeni evlisiniz,üçüncü sahıslar yüzünden gerilmeye gerek yok bence
Ayrıca gidince sürekli kvnizin yanında oturmayın,ne bilim mutfaga gidip cay kahve falan yapın zaman daha cabuk gecer