Haklı Mıyım, Haksız Mı?

Cikolata cantanda miydi, kalemkutusunun onu ayri , cantanin icini karistirmak ayri.

Boyle zorlama ismarlama olmaz.

Onlar tost istemis . Ayranlari ismarliyorum demek yerine , baska zaman o zaman simdi param yok diyebilirdin.

Havada kalan ismarlayacagin sey... Onlar da cuzdanini karistirmakla ayip etmis.

Tek sucu olmayan arada kaynayan cikolata.

En çok çikolata olayına sinirlendim zaten. İsteseler çikolatamı verirdim onlara zaten. Ama böyle olunca kendimi aptal yerinde hissettim.

En çok çikolata olayına sinirlendim zaten. İsteseler çikolatamı verirdim onlara zaten. Ama böyle olunca kendimi aptal yerinde hissettim.
Arkadaslar arasinda cikolatanin lafi olmaz ama goz onunde ise eger. Dedigin gibi kalem kutusunun onunde ise ondan rahat davranmis olabilirler ama cantadan cikolata cikartmak/ cuzdandan para cikartmak apayri konu.

Bir daha ki yardim etme tesebbuslerinde arkadaslar kaca yardim edeceksiniz ona gore bastan anlasalim diyebilirsin.

Neneler parayı neden sütyende saklıyor?
Ortada duran para alınır, helali, haramı kim düşünsün?

Üstünde durma, canın sıkılır.
Ama ders çıkar.

Paranı sadece senin ulaşabileceğin yere koy.
Yetişkin olunca çanta kurcalanmaz da, nedense bazı liseliler telefon kurcalayacak kadar samimiyeti suistimal ediyor.

Öğretmenlik yaptım, benim de telefonumu eline alıp “hocam parmak okutun” diye çırpınan ergenlerim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…