Haklı mıyım haksız mıyım?

Az demişsin bile kv sinir oldum diger torunlarına oğlunun yanına gelen paraları vermesi hiç doğru değil üstüne senden Mevlüt masrafini istemiş torunlarına para verecegine Mevlüte harcasaydin o paraları deseydin ya ...araba kısmı ayrı bir olay önünü kes yoksa arabanin canı çıkar onlarda huy çıkmaz ....

haklısın.
kv klasik cadı kv.
bütün suç eşinde. kardeşlerini kıramıyor ama karısı, hayat arkadaşı, çocuğunun annesi seni çatır çatır kırıyor.
diğerleriyle evi işi kesesi ayrı, seninle ortak. hayır demek zorunda.

annesine yaptığın ödemeleri eşinden tahsil et, madem kv torun mevlidi için para istiyor. ailenin normali bu demek ki.

Ben seni eski konundan da biliyorum. o kadar bencil ve çıkarci insanların arasindasin ki. yazık günah bu kız loğusa , torunumuz var, acil bir şey olsa napacaklar diyen yok.
Ayrıca senin çocuğunun rızkını diğer torunlara vermek nasıl bir ucuzluktur? nefret ediyorum böyle insanlardan. isterse elli kuruş versin. hak, haktır.
Iyi yapmışsın. az bile tepki vermişsin.

Bunca şey konuşulduysa para mevzusunuda söylemelisiniz eşinize. Ki bisüre sonra sen anneme saygısızlık ettine dönmesin mevzu.herşeyi bilsin. Hani böyle böyle oldu miktar mühim değil ama böyle yapması normal gelmiyor bana. 20lirada olsa çocuğumuzun parası o onun masrafları için insanların bize verdiği bir para. Ayrıca istese cepten verilir ama çocuğumun sandığından verilmesi hiç hoş değil demelisiniz bence

buraya takıldım. böyle kocayı eve almamak lazım.
araç sana lazım ama abide. abi taksi tutsun çok lazımsa. keşke eşine taksi tutar giderim emanet araca binmem deseydin.

" Bitanıdığımıza misafirliğe gidecektik. Eşim arkadaşından araba almış gelmiş. Dedim bizim araba nerde ki bunu aldın.Abimde dedi. Ve yine başladık "

hoşgeldiniz kv hanımefendi hazretleri.
:))

Yok canil...KV degilim...
29 yaşinda daha KV olamadim...

Bana fesat ve cimri geldi...
Ben etrafimdaki insanlara konu sahibi gibi davranmiyorum. hatda ben cikarir verirdim kücük cocuklarin eline 20 lirayi...kv'ye firsat kalmazdi...kücük kuzeninizden sizi hediye diye.

Kusura bakmayin...benim sirf birtane ablam var ( annem ve babam cok genc vefaat etdiler) ve benim kocam gelipde ablana araba vermiceksen dese...kapinin kilidini degiştirip totosuna tekmeye basarim.

senin durumun çok farklı.

ben zaten bunlar yüzünden eşimş kaybedeceğim diye korkuyorum son bi aydır çok değişti eşim çünkü. Annem konusunda annemi yollayamıyorm çünkü bebeğim çok zor bi bebek her şeye yetişememekten korkuyorm gerçi artık annemi yollayıp alışmam lazım.

Annem de ayrı mevlüt okutacak. Mevlüt ztn eşime dert oldu eşim annemin okutmasını istemedi. Fena tartıştık. Zor düzeldik. Tutturdu annemde okunacak diye.

On kere bin kere yuz kere haklisin. Hadi anasi yapiyor da o gorumcen nasil bir yuzsuz o altinlari alabiliyor. Cok yuz vermissin.
aldılar işte canım yeni evliyken. Bende bunu yuttum ilk ve son olur sanmıştım. Benim daha yeni düğünüm olmuş ondan bi hafta sonra, düğün takılarından sana iki tane vereyim tatile gidin dedi görümceme. Çok net hatırlıyorm

Benb urda delirdim duyunca sen nasil susmussun.
Bundan sonra direkt soyle bence belli ki arsiz insanlar. Esin ile ailesi birbirinden cok farkli. Ayni benim enistem gibi.

Yuh! Diyorum da eşimin ailesine de çok para gitti. Takı gitti para gitti... Şimdi hiç abartmıyorum ekmeği hesap ederek alıyoruz ama kimsenin umurunda değil. Zor gün bitek onlara zor gün.
Ben boğazımdan kısıp araba alıcam eşimin ailesi kullanacak ben bakıcam öyle mi? Yakarım o arabayı!!! Saygısızlar. Anca kullanılacak kişi olarak görüyorlar gelinleri. Herşey oğullarının sanki el kızının hiç üzerinde hakkı yokmuş gibi bi helal et demezler. Allah sorar günü gelince

Hayir canim...KV degilim.

Sadece saygili bir insanim...

Ve cocuga verilen para gözüme batmiyor...
Ve eger insanlar benim icin birşey yapiyorsa (mevlüt) elimden geldigi kadar yardim etmeye calişiyorum...

Telefonlarda bagirip trip atma huyumda yoktur...

Ben seni aşiri haksiz buldum.
Hem cimri hemde fesatsin.
Wowowow şu an inanamadım :) yok bu kadar da kötü bi insan değilim
Bende ona takıldım grill beni kırıyor ama annesi üzülecek diye ödü kopuyor aşırı saçma. Aile görümce ve kaynıma indeksli. Onlara yardım onlara ev onlara araba...
çok ayıp etti yani beş kuruş bile olsa o sandıktan para almak yanlıştı. Ben böyle düşündm ve acaba yanlış mı düşünüyorm diye bu konuyu açtım.. teşekkür ederim

kv bana dedi ki senin kardeşin alsa vermicek misin, dedim ki benim kardeşim eğlenmeye gezmeye tozmaya giderken 8 aylık hamile insanın arabasını almaz.

Çocuklara kendi cebinden isterse 1 milyar versin ama mevlüt sandığından para vererek kendini küçük düşürdü. Bi de bi gün öncesinde büyük tartışmışız. Bilmiyorum belki de bana inadına yaptı

Kv takmışsınız ama siz de erkek annesi olmuşsunuz artık, bende erkek bebeğine hamileyim. Bizlerde geleceğin kv adaylarıyız ve ne olacağı, Allahın bizi ne şekilde sınayacağı belli değil.

Hepimize kendi annemiz babamız kıymetli. Ne kadar kötü olsalarda eşinize de kıymetlidir mutlaka. Bence ailesi yüzünden eşinize kızmayın. Kendi huzurunuzu ilk başta "siz" bozmayın. Çünkü o da bunların yaşanmasını, arada kalmayı istemezdi emin olun. Kör, sağır, dilsiz olun, arabanızı satın olabildiğince detaylardan uzak, seviyeli yürütün ilişkilerinizi. Eşinizede sımsıkı tutunun.

Yaşadıklarınızı bilmiyorum. Ama annenizi de göndermeye çalışın. Düşünsenize eşiniz duşa rahat giremez, rahatça ayaklarını uzatıp tv izleyemez vs. Size anneniz garip gelmez ama ona gelir. Tekrar karı koca olun çekirdek bir aile olun. Eşinizde kendini evinde rahat hissetsin.

Benb urda delirdim duyunca sen nasil susmussun.
Bundan sonra direkt soyle bence belli ki arsiz insanlar. Esin ile ailesi birbirinden cok farkli. Ayni benim enistem gibi.
bende hep bunu düşünüyorum eşim ve ailesi çok farklılar. Eşim sanki başkasının çocuğu gibi

Belki sizin

Evet farkli. bakiş acimda size belki itici gelmişdir...

Bazi insanlarin bu dünyanin kendi etraflarinda dönmedigini anlamasi lazim.

Konu sahibide bu insanlarin icinde....
Bekar mısınız? Düğününzden gelen altınları kvniz aldı mı hiç? Akşam evde ekmeğinizin kalmadığı oldu mu? Gırtlağınızdan kesip aldığınız bişeyi kullanamadığınız oldu mu? Bana biraz "yaşamamış" geldiniz. Tecrübesizlikten böyle konuşuyorsunuz. Evlat sahibimisiniz? Ben kendi paramı veririmde evladım için verileni kendim açlıktam ağzım koksa kendime bile harcamam.
Ayrıca herşeyi geçtim. Kvlerin gelinlerinin gönlündem geçeni sormadan kafalarına göre hareket etmesi sinir bozucudur. İmşallah yaşamazsınız çünkü gerçekten moral bozucu oluyor.
Evet belki sorulsa müsade istense insan yerine koyulsa anlarım ama kafasına göre al bu senin deyip görümcelere yeğenlere verecek beni saymayanı bende saymazdım. Hayat böyle çünkü birkez taviz verilince ardı arkası kesilmiyor. Evli misiniz bilmiyorum ama siz siz olun böyle tavizler vermeyin çünkü küçük gibi görünse de elinizi verdiniz m i kolunuzda gidiyor.

Saygıysa hepimiz saygılı insanlarız. En az sizin kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…