- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- Konu Sahibi dr_patoloji
Herkese merhabalar. Ben iki buçuk yıllık evliyim şu an altı aylık birde kızım var.eşimle flört,nişanlılıl hatta evliliğin ilk yılı ayrı geçti iş durumundan. Ben işimi bırakamıyorum çünkü eğitim de alıyorum eşimin tayininde yanımıza olmuyor.şu anda ise iki saatlik mesafeyi hergün tepiyor doğumdan sonra. Eşimle bu süreçte çokkk yıprandık. Çok zor günlerimiz oldu. Aynı hayatı,yatağı,sevgiyi paylaşamaz hale geldik. Kısa süre önce herşeye sünger çekip bunu atlatacağız dedik söz verdik kendimize. Ama zamanında çok kırıldım eşime yaptıklarına,bana zorla kendini ve ailesini saydırmaya çalışması....vs. Neyse diğer şeyler belki unuturum belki hakkından geliriz ama eşimin evde yemek yenemedi beni çok üzüyor.evde yapılan yemeği beğenmez ise ben dışarıda biraz hava alayım der çıkar karnını doyurup gelir. Artık onun sevdiği şeyleri yapmaktan bana da gına geldi. Süt,yumurta,kırmızı et tereyağı,sebze yemez. Hadi tamam yesin dışarıda ama neden tek başına,bize neden sormaz neden getirmez bahanesi ise sen dışarıdan gelen yemeği yemem dedin ya o yüzden getirmem der, onu zamanında eve aluştırmamışım beni suçlar(evliliğimizin daha ilk yılında zaten ayda iki ayda bir görüşürdük,çalışıyorum akşama kadar yoruluyorum haklı olarak yemek yapmakla vakit harcamak istemedim) bundan rahatsız olduğumu söyledim bubharılna sürecinde dikkat edeceğini söyledi ama demin bütün gün evde değildim annem rahatsız onun işlerini yaptım,çarşı pazarı hallettim kızımda bakıcısı ile anneanneye gitmişti.evde düzgün yemek yapamadık. Daha önceden hazırladığım biber dolmasını pişirdim. Sen işten gel iştahım yok de çay demleyip peynir ekmek ye mis gibi yemek dururken çıldırdım.tamam uzak yoldan geliyorsun ama nimete yüz çevirmek nedir. Bu adam yüzünden kaç defa yemek döktüm,bayat ekmek yemez diye kaç ekmek ziyan oldu. Ne yapacağımı ne edeceğimi şaşırdım boşanmamak için yanıma tayin olmasını bekleyip,hayatımızın biraz daha yoluna girmesini umuyorum. Yoksa bu psikoloji beni alt üst ediyor artık.