eşiniz haklı maddı ımkanlar elvermıyorsa ıkıncı cocuga gerek yok. 2100 lıra ıkı cocuk ıcın az bır para... yetmez mı yeter bır sekılde ama hayatta herseyı kısıtlı yasarsınız ve evınız de kendınızın degılmıs....Merhaba kizlar
Aslina bakarsaniz derdimiz tasamiz cok buyuk degil sukurler olsun ki.
Eşimle 6 yillik evliyiz bir kizimiz var 5 yasinda( rabbime sukurler olsun).Ben 5 ay kadar oncesine kadar calisiyordum biraktim suan evdeyim ve bir bebek daha istiyorum..Kizim kardeşsiz kalsin istemiyorum ama eşim surekli maddi kaygilar icinde.2 cocuga nasil bakarmişiz bunun okulu universitesi varmiş, ya her istedigine yetişemezseymiş..Surekli bana baski yapiyor tekrar çalişmaya başla diye ama bende yaşim geçmeden bir kez daha anne olmak istiyorumm.Evliligimizin ilk zamanlari cok buyuk sorunlar yasadik sukur artik eskisi gibi degiliz olgunlastik ikimizde..Hangimiz hakliyizz ben bu işin icinden cikamiyorum.Eşim çaliştigi kurumda mudur yardimcisi 2.100 lira aliyor.evimiz kira degil ama mirasli yani belki 3 sene belki 1 sene otururuz daha.Bir tane arabamiz var 2 bin lira borcu kaldi maddi degeri 40.000 lira.
Herkes gibi bizimde ay sonu elimizde para kalmio evet yaa bilmiyorum iste bencilce mi davraniyorum bi cocuk daha isteyerek vee kizima bir kardeş dusuncesi beni o kadar heycanlandiriyorki tarifi yok yani
Bir doktora gidip kaygılarınızı anlatın. Bir takım testlerle menopoza ne kadar süreniz olduğunu takribi belirleyebiliyorlar. Sonuca göre tekrar karar verebilir, yumurtalarınızı dondurtabilirsiniz. Koşullar uygun hale geldiğinde hamile kalırsınız. Her halükarda çocuk olmadan birikim yapmak şart.Evet masrafli biliyorum.Benimde maddi kaygilarim var tabiki ama ailemde erken menapoz sorunu var ve bu durum beni tedirgin ediyor.. Ya maddi kaygilar yuzunden yani soylemek istemiyorum ama iste oylee. 1 sene daha caliş en azindan sonrasinda bakariz diyor. Ama kardeş duygusu cok garip bisey ben harika yasadim kizimda ayni duygulari tatsin istiyorum. Yavrum her gun soruyor kardeşim ne zaman gelecek ne zaman almaya gideceksiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?