- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Hayatguzelmis
-
Bilemedim!Cocugun burnundan et alıncak onun kontrolu yapılcak.ayrıca cocugu cok sakin.
O zaman bu meseleyi onunla tekrar konuşup, çekincelerini anlattıktan sonra istediğin saatte işine gitEgerki ben erken ise gitmedim diye arkadasım randevuya gidemicek olsa gercekten kızmaya hakkı var dıye dusunuyorum.ama her sekil yetisiiyor hastaneye.
Mesaj yolladım cvp yazmadı.tum cekıncelerimi yazdım iiyi yada kötü bisey yazmasını beklerdim.O zaman bu meseleyi onunla tekrar konuşup, çekincelerini anlattıktan sonra istediğin saatte işine git
Senden çıkmış artık boşverMesaj yolladım cvp yazmadı.tum cekıncelerimi yazdım iiyi yada kötü bisey yazmasını beklerdim.
HaklisinArkadasım benım normal sekılde ıse gelmemle randevusuna gidememis olmuyor onun randevusu 11.30da ben 10.30da ıste oluyorum ayrıca ona sabah 8.30da gelemecegımı ama 10.30dan önce gelebilecegimide söyledim yani 10da biile gidebilirim onun için ama 8.30 olmaz.cunku benim isyerim öyle bir yer ki 1 kere fedakarlık yap her zaman istiyorlar.arkadasımın evi 2 adım otede hastanede cok yakın 11.30 a kadar 10kere gıder gelir hastaneye.o sabahtan calısmayı dusunmedıgı ıcın bozuldu.ayrıca esımde ıstemıyor.yukardaki yazımda nedenlerımı yazdım.
Evet onun uyanıklıgınıın bedelini niye ben ödeyim.hem esimle aram bozulcak hem isde devamlı erken gelnem beklenıcek.Haklisin
10 da gitsen bile arkadasin yetisir hastaneye
Onun amaci 1 saatlik izin almak degil yarim gun izin almak
Uyaniklik yapiyor yani
Isin ucunda uyaniklik varsa ben yokumdur sahsen
BosverMesaj yolladım cvp yazmadı.tum cekıncelerimi yazdım iiyi yada kötü bisey yazmasını beklerdim.
Genede ben onu zor durumda bırakmamak için arkadasımın hosuna gıtmesede carsamba 10 da gitcem randevusuna yetıssın dıye.Senden çıkmış artık boşver
Genede ben onu zor durumda bırakmamak için arkadasımın hosuna gıtmesede carsamba 10 da gitcem randevusuna yetıssın dıye.
Onun beni idare etcek durumu yok ben herzaman 10.30da ise baslıyorum o ise 8.30da haftada 6 gun calısıyoruz beraber.beni idare edebilecegi bir durum olması imkansız.Bende kabul ederdim ama ertesi gunde o seni idare edecek. Olmasi gereken o
Eşlere, işyerinde olan biten her şeyi anlatmak bu nedenle yanlış işte.Egerki ben erken ise gitmedim diye arkadasım randevuya gidemicek olsa gercekten kızmaya hakkı var dıye dusunuyorum.ama her sekil yetisiiyor hastaneye.sımdı ben boyle fedakarlık yapsam herseyde hayat guzelmıs erken gelirmısın diyecek patronum okadar elamanı var ama hep benden fedakarlık ıstedıler yıllardır.esimde yıllardır fedakarlık yapıp karsılıgını alamadıgı gordu.bırkac ay once fazla saat calıstım patromum farkınıda ödemedi esimde gordu bu durumu ekstraa bisey yapmamı yasakladı eger yaparsam esimle aram bozulcak.
Eşimden gizli iş yapmayı sevmiyorum.o yuzden herseyı anlatıyorum.Eşlere, işyerinde olan biten her şeyi anlatmak bu nedenle yanlış işte.
O iş yerinde çalışan sizsiniz,nerde,ne zaman,ne yapmanız gerektiğine de siz karar verebilirsiniz, eşinizin size yasak koymasını bir ben tuhaf buldum sanırım.
Çocuk gibi 'onu yapma,böyle davranma, yasak, yaparsan aramız bozulur ona göre'
tavrı çok itici geldi bana.
Niyeti mutlaka sizi korumaktır ama benim hoşuma gitmezdi.
Yakın arkadasımın benıde dusunmesı lazim neler yasadıgımı biliyor .kendısı magdur olmuyor bu sekilde ben magdur olucaktım.patronlada konustum ikna ettim en fazla 30 dk işe erken gelebilecegimi söyledim 2.patronda ben gelene kadar bakabilecegini söyledi.cözümü buldum kimse magdur olmucak arkadasımda tam gün izini aldı.Yakin arkadasim diyorsunuz ama kadin bir gun cocugunu hastaneye goturmek istiyor sorun yapiyorsunuz.
Eger kabul etseydim burda tek magdur ben olucaktım hem fazla mesai yapıcagım ekstra para verilmiyor hemde sabah 8.30da gitmiş olsam her gelmeyen yada izin isteyen oldumu hemen hayat guzelmiş gelsin diyecekti.zaten 30 dkmı veriyorum daha da fazla veremem.Yakın arkadaş için fedakarlık yapılır da patron kendı idare etsin. Mesai vermiyorsa neden erken gideyim ki? Arkadaş için değil de patron için fedakarlık yapılıyor sanki. Patron birine izin veriyor diğerini çağırıyor
Patronun kaybı sıfır. Yani kasa daima kazanır durumu.
Kadın çocuğunu her durumda hastaneye götürecek. Patron izin vermeye mecbur. Burada konu sahibi haklı gelmesine gerek yok bence. İşe erken gelecekse mesai verilmeli.Yakin arkadasim diyorsunuz ama kadin bir gun cocugunu hastaneye goturmek istiyor sorun yapiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?