Haklımıyım haksızmıyım bilemedim

Egerki ben erken ise gitmedim diye arkadasım randevuya gidemicek olsa gercekten kızmaya hakkı var dıye dusunuyorum.ama her sekil yetisiiyor hastaneye.sımdı ben boyle fedakarlık yapsam herseyde hayat guzelmıs erken gelirmısın diyecek patronum okadar elamanı var ama hep benden fedakarlık ıstedıler yıllardır.esimde yıllardır fedakarlık yapıp karsılıgını alamadıgı gordu.bırkac ay once fazla saat calıstım patromum farkınıda ödemedi esimde gordu bu durumu ekstraa bisey yapmamı yasakladı eger yaparsam esimle aram bozulcak.

Haklisin
10 da gitsen bile arkadasin yetisir hastaneye
Onun amaci 1 saatlik izin almak degil yarim gun izin almak
Uyaniklik yapiyor yani

Isin ucunda uyaniklik varsa ben yokumdur sahsen

Haklisin
10 da gitsen bile arkadasin yetisir hastaneye
Onun amaci 1 saatlik izin almak degil yarim gun izin almak
Uyaniklik yapiyor yani

Isin ucunda uyaniklik varsa ben yokumdur sahsen
Evet onun uyanıklıgınıın bedelini niye ben ödeyim.hem esimle aram bozulcak hem isde devamlı erken gelnem beklenıcek.

Mesaj yolladım cvp yazmadı.tum cekıncelerimi yazdım iiyi yada kötü bisey yazmasını beklerdim.
Bosver
Sen haklisin
Yillarca is yerinde somurulmus biri olarak taviz vermek istememen normal

Kaldi ki sen yine de erken gelip onun hastaneye yetismesine yardimci olacak bir saaati kabul ediyorsun
Ama o yarim gun izinli olmak derdinde

Kendince hakli olabilir ama is hayati malesef

Genede ben onu zor durumda bırakmamak için arkadasımın hosuna gıtmesede carsamba 10 da gitcem randevusuna yetıssın dıye.

Aynen.
Sen ustune duseni yap
Fazlasina gerek yok
Ameliyat olsa ya da hayati birsey olsa sizi haksiz bulurdum ama kontrol icin yarim gun izinli olmasina gerek yok arkadasinizin

Git gel 1 saatlik isi var onun en fazla

Bazen heleki ortada bir çocuk varsa insan fedakarlık yapabilir. Hani düğüne gidecek felan olsa neyise. Çocuğu sakin olsa bile ne olur ne olmaz.bazen açil vaka geliyor, tedavi uzuyor şu bu ölme eşeğim ölme yani. Yeri geldiğinde hakkınız olanı talep edip arkasında duracaktiniz veya o iş yerinden ayrilacaktiniz.

Eşlere, işyerinde olan biten her şeyi anlatmak bu nedenle yanlış işte.
O iş yerinde çalışan sizsiniz,nerde,ne zaman,ne yapmanız gerektiğine de siz karar verebilirsiniz, eşinizin size yasak koymasını bir ben tuhaf buldum sanırım.
Çocuk gibi 'onu yapma,böyle davranma, yasak, yaparsan aramız bozulur ona göre'
tavrı çok itici geldi bana.
Niyeti mutlaka sizi korumaktır ama benim hoşuma gitmezdi.

Eşimden gizli iş yapmayı sevmiyorum.o yuzden herseyı anlatıyorum.

Yakin arkadasim diyorsunuz ama kadin bir gun cocugunu hastaneye goturmek istiyor sorun yapiyorsunuz.
Yakın arkadasımın benıde dusunmesı lazim neler yasadıgımı biliyor .kendısı magdur olmuyor bu sekilde ben magdur olucaktım.patronlada konustum ikna ettim en fazla 30 dk işe erken gelebilecegimi söyledim 2.patronda ben gelene kadar bakabilecegini söyledi.cözümü buldum kimse magdur olmucak arkadasımda tam gün izini aldı.

Yakın arkadaş için fedakarlık yapılır da patron kendı idare etsin. Mesai vermiyorsa neden erken gideyim ki? Arkadaş için değil de patron için fedakarlık yapılıyor sanki. Patron birine izin veriyor diğerini çağırıyor
Patronun kaybı sıfır. Yani kasa daima kazanır durumu.

Eger kabul etseydim burda tek magdur ben olucaktım hem fazla mesai yapıcagım ekstra para verilmiyor hemde sabah 8.30da gitmiş olsam her gelmeyen yada izin isteyen oldumu hemen hayat guzelmiş gelsin diyecekti.zaten 30 dkmı veriyorum daha da fazla veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…