Haklımıyım haksızmıyım bilemedim

Suc arkadasinizda bence saat 11.30 ta olan randevu icin neden tum gun gelmiyor ki.ise gelsin randevu saatine yakin bi saatte gitsin.ben olsam bende gitmek istemezdim o sorf yarim gun izin yapacak diye baskalarini rahatsiz etmeye hakki yok

Eşimden gizli iş yapmayı sevmiyorum.o yuzden herseyı anlatıyorum.
Ben de eşimden habersiz iş yapmam ama bu her şeyi anlatmak anlamına da gelmez.
Hele ki işyerinde olan biten her şeyi bilmesine hiç gerek yok.
Eş bile olsa insanın özeli olmalı.
İlerleyen yıllarda ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.

Arkadaslar dedigim gibi 30 dk erken gittim işe arkadasım işe gelmemişti tüm günde gelmedi.gelmemesinin nedenide o kadın iisterseniz 8.30 da gelebilirim demiş patrona patronda bagırmıs gelme işine bak demiiş diye ise gelmemiş.ertesi gün sordugumda anlattı bana laf yedi diye bana darıldıgını söyledi.bende bunda darılcak bisey yok patronumuz böyle bende senin iiçin kac kere laf yedim hic darılmadım ama dedim.iş baska arkadaslık baska dedim.onda sonra geldi ben fazla abarttım alınganlk yaptım dedi.şimdi magazada biri 2 gün izinli onun işinide yapmamız gerekiyor 3 kişiyiz dedim ben yapmam benim yaptıgım bisürü iş var ona sıra gelmez dedim o gecen sorun yasadıgım kadında bende yapmam ozaman dedi.ama baktım sonra diger kızla beraber o gelmeyen kişinin işinide yaptı simdi diger kızla beraber olup bana yaptırmaya calısıolar benimle ugrasmaya basladı.beniimle ekstra bisey konusmuyor selam bile vermiyor.halbuki ben bunu en yakın arkadasım sanıyordum.tek basına o evini düzerken tüm magazadakileri ayaklandırmıstım evine ev esyası hediye almaları için.magazada bi ürün begendiginde o arkadasım sadece onun iiçin sefimizden indirim istiiyordum.simdi bu arkadasım düşmanım oldu resmen.ben nekadar safmısım ya.

Bu durumda işten kaçmışsınız gelmeyen kişinin işini geride kalan insanlar yapar ben yapmam diyerek kenara çekilmişsiniz,sizce bu adil mi? Onlar da yapmasaydı keşke.

Bu durumda işten kaçmışsınız gelmeyen kişinin işini geride kalan insanlar yapar ben yapmam diyerek kenara çekilmişsiniz,sizce bu adil mi? Onlar da yapmasaydı keşke.
Bence yaptıgım adil.ben baskasının işini yapmak zorunda degilim.baskalarıda benim işimi yapamıyor zaten ben orda en kıdemli elamanım bir nevi o bölümün sefiyim.hele birde benim ardımdan bana karsı oyunlar dönüyorsa eger o oyunu döndürenlerden biride o gelmeyen kişiyse elimi bile sürmem.o yakın sandıgım arkadasım suanda gruplasma olusturmus benle ugrasıyor.Allaha havale etmişim onları işime gücüme bakmaya calısıyorum.o yakın sandıgım arkadasımlada samimiyetimi kestim.

Bana göre haksızsınız. Ben objektif bakıyorum olaya. Bir kişi gelmediyse ortak iş paylaşımı yapılır,kalan personeller arasında bölünür iş fakat siz yapmam diyip çekilmişsiniz. Bu adil şuan size karşı oynanan oyunları değil işten kaçmanızın yanlış olduğunu anlatıyorum,siz bana başka bir şey anlatıyorsunuz. Siz kendinize göre haklı olabilirsiniz fakat bana buradan gözüken haksız olduğunuz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…