- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Ben susuyorum , Dinliyorum dinliyorum hatta bir kac saat kendisiyle hic konusmuyorum!
Daha sonra sakinlestiginde yaklasiyor gulumsuyor, iste ozaman nerde hatali oldugunu ona anlatiyorum , oylelikle kendiside bana hak veriyor ..
Daha onceleri bende senin gibi susmadan ustune ustune gidiyordum , ama olay cok buyuyordu ,daha felaket oluyordu .
Baktim olmuyor susup dinlemeye basladim..
Maalesef yengeç
evet çok iyi maşallah.
benim kıskançlığım ve duygusallığım olmasa daha iyi olurdu herhalde
Kesin ilacı olsa kendi başına sürermiş.
İşin tuhafı, bazen ortam değiştireyim, sinirimi geçince konuşuruz diye başka odaya kaçsam, arkamdan gelip, saydırıp saydırıp gidiyor.
Sanki Son lafı o söylemese boğazlayacaklar.
İtmeden kakmadan ilgi göremiyorum. Evliyiz ama uzağız ve düğünümüz de 2 ay sonra.
Bu yüzden yanlış anlamalar çok fazla oluyor, hele ki ülke mesafesindeysen
Haklida olsam haksizda olsam mutlaka susmayi basaririm. Bunu yapiyorum diye madalyami takiyorlar HAYıR
İki tarafli tartisma konuyu uzatirda uzatir gerek yok diye dusundgum icin susuyorum.
Ben hakli oldgumu bildigim icin ve onunda bunun farkinda oldugunu ve sadece zeytinyagi gibi uste cikmaya calitigini bildigim icin susuyorum
En onemliside ilahi adelete guveniyorum... keske basarabilsen
Resmi nikahı kıydık oturma iznini alabilmemiz için önden gerekli idi.
Düğüne daha 2 ay var, inşallah
amin inşallahhhh hayırlısı ile...
evet yan yanayken espriler havada uçuşuyordu, keyifli vakit geçiriyorduk, duygusallık hep vardı..
uzakta böyle işte
Canim ya gozumde canlandiniz okurkenBen de susamıuorum bir türlü, o kadar çok konuşuyorum ki, eşim susuyor çok sinir oluyorum ve susan taraf ta o. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam o da konuşsun birşeyler söylesin istiyorum ....ya da ağlamaya başlıyorum. böyle kısır döngü tartışma esnasında susan adamdan neffret ediyorum, karşılıklı konuşup sorunumuzu halledelim istiyorum ben ama o susalım zamana bırakalım zamanla düzelir diyor....hiç uyumlu değiliz bu konuda. bazen artık o kadar kızıyorum ki ona vuruyorum tekme tokat allah ne verdiyse neyse ki bu konuda eşim aşırı sabırlı tutuyor sadece beni karşılık vermiyor. Zaten kolay kolay sinirlenmez bana da bir damla canın var vursam zaten yarısı boşa gider ne kadar kızarsam kızayım asla vuramam diyor ama bir gün elinden bir kaza çıkacak böyle giderse....susanlar nasıl başarıyor bir de merak ettiğim işe yarıyo mu bari sonrasında....eşim aşırı sakin hiç kontrolü kaybetmiyo o yüzden kolaylıkla üste çıkıyor ben sussam günlerce susarız hiç de konuşmaz adım atmaz....:::
Bende susamıyorum malesef. Eşim sen sussan problem büyümeyecek der ama bana haksızlık gibi geliyor. O konuşsun içini döksün ben susup içime atayım. Daha çok kinleniyorum öyle olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?