haklıyken susmayı başarmak?

darısı başıma...

evet çok iyi maşallah.
benim kıskançlığım ve duygusallığım olmasa daha iyi olurdu herhalde

İtmeden kakmadan ilgi göremiyorum. Evliyiz ama uzağız ve düğünümüz de 2 ay sonra.
Bu yüzden yanlış anlamalar çok fazla oluyor, hele ki ülke mesafesindeysen

bizde de öyle susunca didikliyo..
konuşunca niye cevap veriyon?
be adam seç birini demi....

Haklida olsam haksizda olsam mutlaka susmayi basaririm. Bunu yapiyorum diye madalyami takiyorlar HAYıR
İki tarafli tartisma konuyu uzatirda uzatir gerek yok diye dusundgum icin susuyorum.
Ben hakli oldgumu bildigim icin ve onunda bunun farkinda oldugunu ve sadece zeytinyagi gibi uste cikmaya calitigini bildigim icin susuyorum
En onemliside ilahi adelete guveniyorum... keske basarabilsen

dua et benim için canım ki senin gibi o anda kendimi kontrol edebileyim...
malesef "susarsam hep ezer beni" diye saldırdıkça saldırıyorum..
ama elde var sıfır...

Resmi nikahı kıydık oturma iznini alabilmemiz için önden gerekli idi.
Düğüne daha 2 ay var, inşallah

Resmi nikahı kıydık oturma iznini alabilmemiz için önden gerekli idi.
Düğüne daha 2 ay var, inşallah

inşallah bir an evvel kavuşursunuz...
mesafe varken öyle olur..yanyanayken sıkıntı yaşamazsınız inşallah..

amin inşallahhhh hayırlısı ile...
evet yan yanayken espriler havada uçuşuyordu, keyifli vakit geçiriyorduk, duygusallık hep vardı..
uzakta böyle işte

evlilikte bir goz kor bir kulam sagir olacak derdi annem.. ki gecim olsun..bazen de dilin lal olmasi gerekiyor. bu zamanla ogrenilecek bir sey. ofkeli bir adamin ustune giderseniz zararli cikarsiniz..biraz sabredin ofkesi yatissin dogruyu yanlisi ayirt edebilir hale gelsin o zaman dile getirirsiniz dusuncelerinizi

amin inşallahhhh hayırlısı ile...
evet yan yanayken espriler havada uçuşuyordu, keyifli vakit geçiriyorduk, duygusallık hep vardı..
uzakta böyle işte

boğa işte anca espri yapsa...
herkesin içinde sevimlilik yapar espriler uçurur..
milletin oyüzden dibi düşer..ben de kıskançlıktan çatlarım..
hep böyleler anacım...

Ben de susamıuorum bir türlü, o kadar çok konuşuyorum ki, eşim susuyor çok sinir oluyorum ve susan taraf ta o. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam o da konuşsun birşeyler söylesin istiyorum ....ya da ağlamaya başlıyorum. böyle kısır döngü tartışma esnasında susan adamdan neffret ediyorum, karşılıklı konuşup sorunumuzu halledelim istiyorum ben ama o susalım zamana bırakalım zamanla düzelir diyor....hiç uyumlu değiliz bu konuda. bazen artık o kadar kızıyorum ki ona vuruyorum tekme tokat allah ne verdiyse neyse ki bu konuda eşim aşırı sabırlı tutuyor sadece beni karşılık vermiyor. Zaten kolay kolay sinirlenmez bana da bir damla canın var vursam zaten yarısı boşa gider ne kadar kızarsam kızayım asla vuramam diyor ama bir gün elinden bir kaza çıkacak böyle giderse....susanlar nasıl başarıyor bir de merak ettiğim işe yarıyo mu bari sonrasında....eşim aşırı sakin hiç kontrolü kaybetmiyo o yüzden kolaylıkla üste çıkıyor ben sussam günlerce susarız hiç de konuşmaz adım atmaz....:::

Valla cnm tam olarak bizimde sorun bu.. birbirimize saygimiz kalmdı nerdeyse.o kendince haklı ben kendimce ... su var ki erkek etraflıca düsünemiyor etrafa göre düsünüyor bizsee kendi hayatımıza bakıyoruz...bu yüzden zıtlık çıkıyor..bi de dilimizi tutamayıp hakkımızı ne olursa olsun savunma durumumz çıkmaza sokuyor...
bu durumun ilerlemiş boyutu şöyle:
Artık tartışamıyorsunuz.anlasamadığınız konuda konuşmaya çekinip içinize kapanıosunuz... aman ztn anlamıo zaten konuşsak sonu kavga... deyip ben gibi mutsuz monoton bi hayatınız oluo... kafa yapısı uymaması durumu bu bi yerde... önemli olan nekadar uymadığı... umarım büyük boytta değildir..

Bizim de buyuk kavgalarimiz hep benim ustune gitmemle baslar. Bazen bana da bisi oluyo. Ustune gidiyom da gidiyom. Em sonunda o da dellenip biseyleri kirip dokuyo, sonra ben aglamaya basliyom, bi sure sonra hem aglayip hem kirip doktuklerini topluyorum(daginikliga da dayanamiyorum) ben cok agladigim icin esim geliyo sariliyo falan. Aglama hasta olcan diye(migren tutuyor aglayinca) boylelikle barisiyoruz. Biri banada ogretse susmayi iyi olacak aslinda. Evimde esya kalmiycak yakinda.

Canim ya gozumde canlandiniz okurken

Bende susamıyorum malesef. Eşim sen sussan problem büyümeyecek der ama bana haksızlık gibi geliyor. O konuşsun içini döksün ben susup içime atayım. Daha çok kinleniyorum öyle olunca.

Bende susamıyorum malesef. Eşim sen sussan problem büyümeyecek der ama bana haksızlık gibi geliyor. O konuşsun içini döksün ben susup içime atayım. Daha çok kinleniyorum öyle olunca.

ben de öyle dedim eşime: susuyum da ruh hastası mı oluyum içime atıp..biraz da sen alttan al..
o da: sen susarsan hatamı anlarım değilse iş çığırından çıkar..
hadi bakalım bundan sonra denicem susmayı..
Allah sonumuzu hayretsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…