- Konu Sahibi fernandohoze
-
çok haklısınız..
ben de malesef alttan alta eşime bi güvensizlik var..yeni yeni yıkmaya çalışıyorum bunu..
yani hala eğer susarsam beni hep ezecek hissinden kurtulamıyorum.
Eşiniz size "bu benim zaafım öfkeliyken sus" diyor ve sizin değişmenizi, ona uymanızı bekliyor. Siz de bunun yollarını arıyorsunuz. Bence sizi değiştirmeye çalıştığı kadar kendisinin de değişmesi gerekli bunu atlıyorsunuz. Siz istediğiniz kadar susmayı deneyin ve başarın, eşiniz öfkesini kontrol etmeyi başaramadığı sürece bu kalıcı olmayacaktır. Eşiniz de değişmediği sürece belki istediğiniz gibi susabileceksiniz fakat bu bir noktadan sonra daha kötü patlamanıza neden olacaktır. Sizin ilişkinizde karşılıklı değişim şart, tek taraflı değil. O yüzden bence bir evlilik terapistine gitmenizde fayda var..bi kaç aydır gayet rayına oturttuk hayatımızı derkeeenn.......
eşimle 3 gün önce tartıştık. 3 gün küslüğün ardından biraz önce barıştık.
konu uzun olduğu için anlatmicam vaktinizi almayım..
sonuç olarak geldiğimiz nokta: ikimiz de hala kendimizi haklı görüyoruz.
ve eşim eğer bi konuda haklı olduğundan eminse ona muhalefet olduğum için adeta kudurur..son olayda da kudurdu..yani sinirden duvarı yumrukladı falan..
3. günde artık dayanamadığım için geri adım attım ve o da teselli etti vs vs..öylelikle barıştık..
eşim ısrarla:lütfen senden tek ricam ben öfkeliyken ısrarla cevap verme, bu benim zaafım..öfkemi kontrol etmede zorlanıyorum dedi.
ben tartışmada öfkemi kontrol ediyorum..tek sorunum haklıyken susamamak..aslında o anda susup münasip zamanda söylesem herşey çözülcek ama üstüne üstüne gidiyorum ve olay çıkmaza sarıyo...
münakaşadan kaçmayı başarabilen, herşeye benim gibi bi cevabı varken susmayı becerebilenlerden öneri istiyorum.
konumun bi kaç saatliğine dahi olsa taşınmamasını oky'den rica ediyorum..
zaten çok uzasın geyiğe dönüşsün gibi bir isteğim yok..
dip not: o adamdan iş çıkmaz, boşa, umudunu kes tarzı yorum yapacak arkadaşlar lütfen ölü taklidi yapsın..çünkü şuan için hayatımdan memnunum..destek olmak isteyenlerin yorumlarını heyecenla bekliyorum.
Eşiniz size "bu benim zaafım öfkeliyken sus" diyor ve sizin değişmenizi, ona uymanızı bekliyor. Siz de bunun yollarını arıyorsunuz. Bence sizi değiştirmeye çalıştığı kadar kendisinin de değişmesi gerekli bunu atlıyorsunuz. Siz istediğiniz kadar susmayı deneyin ve başarın, eşiniz öfkesini kontrol etmeyi başaramadığı sürece bu kalıcı olmayacaktır. Eşiniz de değişmediği sürece belki istediğiniz gibi susabileceksiniz fakat bu bir noktadan sonra daha kötü patlamanıza neden olacaktır. Sizin ilişkinizde karşılıklı değişim şart, tek taraflı değil. O yüzden bence bir evlilik terapistine gitmenizde fayda var..
Erkekler marstan kadınlar venüsten kitabında derki:Erkekler sinirlenince ejderha olur yaklaşanı yakar bırak inine çekilsin sönsün gelsin iyi bişeyi bile anlamıyorlar bazen .bi kaç aydır gayet rayına oturttuk hayatımızı derkeeenn.......
eşimle 3 gün önce tartıştık. 3 gün küslüğün ardından biraz önce barıştık.
konu uzun olduğu için anlatmicam vaktinizi almayım..
sonuç olarak geldiğimiz nokta: ikimiz de hala kendimizi haklı görüyoruz.
ve eşim eğer bi konuda haklı olduğundan eminse ona muhalefet olduğum için adeta kudurur..son olayda da kudurdu..yani sinirden duvarı yumrukladı falan..
3. günde artık dayanamadığım için geri adım attım ve o da teselli etti vs vs..öylelikle barıştık..
eşim ısrarla:lütfen senden tek ricam ben öfkeliyken ısrarla cevap verme, bu benim zaafım..öfkemi kontrol etmede zorlanıyorum dedi.
ben tartışmada öfkemi kontrol ediyorum..tek sorunum haklıyken susamamak..aslında o anda susup münasip zamanda söylesem herşey çözülcek ama üstüne üstüne gidiyorum ve olay çıkmaza sarıyo...
münakaşadan kaçmayı başarabilen, herşeye benim gibi bi cevabı varken susmayı becerebilenlerden öneri istiyorum.
konumun bi kaç saatliğine dahi olsa taşınmamasını oky'den rica ediyorum..
zaten çok uzasın geyiğe dönüşsün gibi bir isteğim yok..
dip not: o adamdan iş çıkmaz, boşa, umudunu kes tarzı yorum yapacak arkadaşlar lütfen ölü taklidi yapsın..çünkü şuan için hayatımdan memnunum..destek olmak isteyenlerin yorumlarını heyecenla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?