haksız mıyım acaba :/

medusares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
3.833
10.845
158
Şimdi ben size azıcık anlatayım sonra siz bana sizin görünüşünüze göre fikir verin.
Bu aralar eşim beye sinir oluyorum. Ohooo bir çok sebebi var. Öyle büyük sebepler değil ama olsun.
Bu aralar fazla soğukluk var aramızda.
1-Arkadaşlarıyla sürekli vakit gecirmek istiyor.
2-Bu aralar fazlaca içmeye başladı.
3- Çocuk için tedavi görüyoruz. Biz de tık yok. (Sanırım eşim beni Meryem Ana sanıyor.)
bir örnek Eşimle iş yerlerimiz çok yakın o benden yarım saat erken çıkıyor. Dün de arabayla işe gitti. Çıkışta beni al da birlikte pazara gidelim dedim. Sen servisle git benim yanımda arkadaşlar olcak dedi. Ayy nasıl sinir oldum. Benim yerime arkadaşlarını eve bırakmayı tercih etti. Çocuk için yanaşıyorum bugün çok yoruldum diyor. Bunlar için laf ediyorum gereksizce sinirleniyorsun diyor. Özellikle bir arkadaşı var her pazar arıyor. Kumam gibi. Ben de başlıyorum söylenmeye. Sen önceden böyle değildin beni çok darlıyorsun diyor. Bi de ben evlendikten sonra kilo aldım. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum. Aslında baya da güzelim yani ama selülit falan doldu heryerim. Şimdi ben bu adamı gereksiz mi darlıyorum ?

Bence çocuk yapmadan önce sorunlarınızı halledin. Çünkü kendiniz diyorsunuz soğukluk var aramızda. Belli yani oturun konuşun. Suçlamadan eleştirmeden. Bir de size tavsiyem doğumdan önce kilo verin, doğumla birlikte artınca kendiniz daha kötü hissedeceksiniz. Eşiniz için kilo vermeyin .

Haklisiniz ama izlediginiz cozum yolu yanlis. Sorununuzu esinize anlatip onunla daha cok vakit gecirmek istediginizi boyle yapmasininin sizi uzdugunu anlatin. Onu suclar gibi konusmaktan ziyade kendi kirginliginizdan bahsedin.daha cok cilveli, daha pozitif bi kadin olmaya calisin. Ben bu sekilde pasif olan cinsel hayatimi aktif hale getirdim epey ugrastim bunun icin vallahi

Bu adamdan çocuk niye?
Yalnız bir anne olmak istiyorsanız bir şey diyemem...
Ayrıca tedavi görürken fazlaca içmek nedir?

kendisi sizin kadar istemiyor sanırım ya da çocuk nasıl yapılıyor bilgisi yok...
Ya da siz boşanıp başkasıyla bir yola çıkın diye yapıyor bilemedim vallaha...

İlerde bu sana degersizlik hissi verir boş ver umursama ama bence bi süre çocuk düşünme

Cocuk yapmamak için çok sebebiniz var, en önemlisi de eşiniz çocuk istemiyor.

Çocuk düşünmezdim net kocam evden bile.cikmaz ise beraber gider geliriz ben arkadaşlarımla buluşmak isterim ama o buluşmayınca bende buluşamam sık sık

Cocuk planını rafa kaldırın önce evliliğiniz bi rayına otursun
Birde hani olmaz olmaz ama baska biri olabilir mi hayatında ?

Bence çocuk için biraz daha düşünün.
Ben içkiyi artıranlardan korkarım. Bir müddet bekleyin olay alkolikliğe ilerleyebilir ve bir alkoliğe asla çocuk doğurmayın.
Diğer huyları törpülenebilir ama alkol önemli bir sorun.

Biraz daha bekleyin ve lütfen kendinizi suçlamayın. Kilo almış olmanız bütün bu davranışlara maruz kalmanızı gerektirmez.

Buyuk sebepler degil demissiniz de anlattiginiz sebepler kime gore neye gore buyuk degil tartisilir.
Cocuk icin bir araya gelmeniz zaten ayri sorun. Cocuk olunca adamin evrim gecirecegini dusunuyorsaniz bu da sizin ayri bir sorununuz.
Esiniz sizinle bir seyler yapmaktan, zaman gecirmekten keyif almiyor olmali ki hep arkadaslari ile vakit geciriyor. Her pazar arayan kuma arkadasina hic sinirlenmeyin cunku evliliginin sinirlarini cizemeyen esiniz.

arkadaslari ile olan planini iptal etmeyip sizi isten almamasi icin gecerli bir sebebi var miydi peki?
ben bu olaya cok sasirdim, bir de pazara gidelim demissiniz yani, sadece keyif icin degil is icin cagirmissiniz, ki keyif icin de cagirabilirsiniz, sonucta ters istikamete cagirmiyorsunuz.

Neden konuşmuyorsunuz ki?
Sorunun ne olduğu önemli eskisi kadar sevmiyor olabilir...
Evlilikten bunalmış olabilir...
Sizle vakit geçirmek de istemiyor olabilir...

bence guzelce konusun karşılıklı beklentilerinizi öğrenin ona göre yol çizin

aslında ilgisiz bir eş hiç değildi nolduysa bu aralar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…