Cocuk yapmamak için çok sebebiniz var, en önemlisi de eşiniz çocuk istemiyor.Şimdi ben size azıcık anlatayım sonra siz bana sizin görünüşünüze göre fikir verin.
Bu aralar eşim beye sinir oluyorum. Ohooo bir çok sebebi var. Öyle büyük sebepler değil ama olsun.
Bu aralar fazla soğukluk var aramızda.
1-Arkadaşlarıyla sürekli vakit gecirmek istiyor.
2-Bu aralar fazlaca içmeye başladı.
3- Çocuk için tedavi görüyoruz. Biz de tık yok. (Sanırım eşim beni Meryem Ana sanıyor.)
bir örnek Eşimle iş yerlerimiz çok yakın o benden yarım saat erken çıkıyor. Dün de arabayla işe gitti. Çıkışta beni al da birlikte pazara gidelim dedim. Sen servisle git benim yanımda arkadaşlar olcak dedi. Ayy nasıl sinir oldum. Benim yerime arkadaşlarını eve bırakmayı tercih etti. Çocuk için yanaşıyorum bugün çok yoruldum diyor. Bunlar için laf ediyorum gereksizce sinirleniyorsun diyor. Özellikle bir arkadaşı var her pazar arıyor. Kumam gibi. Ben de başlıyorum söylenmeye. Sen önceden böyle değildin beni çok darlıyorsun diyor. Bi de ben evlendikten sonra kilo aldım. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum. Aslında baya da güzelim yani ama selülit falan doldu heryerim. Şimdi ben bu adamı gereksiz mi darlıyorum ?
Şimdi ben size azıcık anlatayım sonra siz bana sizin görünüşünüze göre fikir verin.
Bu aralar eşim beye sinir oluyorum. Ohooo bir çok sebebi var. Öyle büyük sebepler değil ama olsun.
Bu aralar fazla soğukluk var aramızda.
1-Arkadaşlarıyla sürekli vakit gecirmek istiyor.
2-Bu aralar fazlaca içmeye başladı.
3- Çocuk için tedavi görüyoruz. Biz de tık yok. (Sanırım eşim beni Meryem Ana sanıyor.)
bir örnek Eşimle iş yerlerimiz çok yakın o benden yarım saat erken çıkıyor. Dün de arabayla işe gitti. Çıkışta beni al da birlikte pazara gidelim dedim. Sen servisle git benim yanımda arkadaşlar olcak dedi. Ayy nasıl sinir oldum. Benim yerime arkadaşlarını eve bırakmayı tercih etti. Çocuk için yanaşıyorum bugün çok yoruldum diyor. Bunlar için laf ediyorum gereksizce sinirleniyorsun diyor. Özellikle bir arkadaşı var her pazar arıyor. Kumam gibi. Ben de başlıyorum söylenmeye. Sen önceden böyle değildin beni çok darlıyorsun diyor. Bi de ben evlendikten sonra kilo aldım. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum. Aslında baya da güzelim yani ama selülit falan doldu heryerim. Şimdi ben bu adamı gereksiz mi darlıyorum ?
aslında ilgisiz bir eş hiç değildi nolduysa bu aralar olduBence bir süre sen çocuk yapma yine, sinir bozucu bir tavır, senden çok arkadaşlarını önemsiyor, emin olmadan çocuk düşünme, içmek, kuma arkadaş ve daha eşine değer vermeyi gösteremeyen eş, ne diyim haklısın bence
yiyosa yapsınBu kadar seni tanımayan insan yazıyor inşaallah okumuşsunuzdur, ve herkes yanılmış olamaz bı içip içip dövüyor demediginiz kalmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?