haksız mıyım acaba :/

Aynen oyle bu sekilde oz elestiri yaparak bence daha mutlu bi evlilik yurutebilirsiniz sizin evinizin icini sizden baska kimse bilemez ve esinizi sizden daha cok kimse taniyamaz burda. O yuzden nabza gore serbet verin esinize

Adam belli ki çocuk olmuyor diye belki olmayacak diye dertlenmiş kendini arkadaş ortamına ve içkiye vermiş ama içki içmesin daha çok engel olabilir alkol belki alakası yoktur ama o alkol heryere burnunu sokan bir meymenet sende fazla takma birşey yok her erkeğin yaptığı günlük rutin kaçamaklar sonuçta erkek dizinin dibinde tutamazsın

Cocuk planını rafa kaldırın önce evliliğiniz bi rayına otursun
Birde hani olmaz olmaz ama baska biri olabilir mi hayatında ?
o kadar yapacağını sanmıyorum hissetmiyorum ben seni çok seviyorum diyen biri böyle geldi böyle gidiyor durumumuz yok zaten. Günlük ne yaptığını harfi harfi anlatır. Benim sakladığım şeyler olur ben kızsam bile o gelir anlatır. Ben sadece arkadaşlarıyla vakit geçirmek benimle olduğundan daha keyifli geliyor diye düşünüyorum. 2 yıldır dizimin dibindeydi hep.

Sanki kendileri Brad Pitt :) Nereni beğenmeyecekmiş kız. Kendini öyle hissetme. Bir de şu cinsellik işini sadece bir görev ya da çocuk için gibi amaçlarla yapınca genelde olmuyor onu anladım ben :)

Maalesef bu erkekler kadının kendilerini baştan çıkarması gerektiğini düşünüyorlar.Sanki o bizim görevimiz gibi. Kendi göbeklerine, tiplerine bakmıyorlar da kadında kusur buluyorlar...

Bence bu sorunları çözmeden çocuk yapma. Çocuk olunca o adam melek olmayacak. Tam tersi senin triplerin doğal olarak artacağı için daha çok kaçacak arkadaşlarına. Bence bu sorunlar çözülmeden çocuk yapmamaya karar verdiğini söylemelisin.

Hadi haftada bir çıksın da öyle sürekli arkadaşları ile çıkan adamla kimse mutlu olamaz.

Önce tabi güzel ce konuş;

1-Beraber zevk aldığınız şeyleri arayın..
2- Dışarı arkadaşlarla çıkma işini ve alkolü hafta da 1 e sabitleyin.

Baktın bunlar olmuyor sen de o evde olduğu zaman çık.. Görsün bakalım nasılmış.. Sonra da darlama beni de...

ya aslında çocuktan çok kendi anne babasıyla ciddi problemleri var buna baya üzülüyor. Ama çare arkadaşlarında değil

ben pek güzellikle konuşmadım. Direk sen naptığını zannediyorsunlarla başladım. Belki benim çenemden de kaçıyor olabilir . yorumunuz için çok teşekkür ederim.

düzeleceğini düşünüyorum. Bu süreçte neler yapmalıyım benim meselem bu. Bir de 2 kaybımız oldu. Benden daha fazla hıçkıra hıçkıra ağladığını bilirim. Öyle her gün içen hakaret küfür falan öyle biri değil zaten.

Valla haklısınız. Ama nasıl başa çıkılır bilemedim. Eşi yerine arkadaşlarını tercih etmesi baya ilginç , Allah akıl fikir versin. Çocuk için de açıkça konuşun eğer istemiyorsan söyle uğraşmayalım vs diyin ki bi kendine gelsin.

tabi ki sebep yok. Onlara ben demeden daha önce söz vermiş tamam birlikte gidelim diye

ben güzelce konuşmadım bu bnm suçum direkt hayırdır napıyon sen bu aralar bi sinir oluyorum sana vb. şeylerle konuya girdim. Bu akşam konuşacağım.

oooo bi de hamile olsam çıldır geçirip ben git dediydim çoktan. Bu akşam en uysal halimle konuşacağım :)

güzellikle kendine gelmezse ben başka türlü kendine getircem onu. ben söylemeden önce arkadaşlarına söz vermişmişşş

Bence açık açık kavga etmeden konuşmak lazım. O size değiştiğinizi söylüyor. Ama onunda sizin gözünüzde değiştiğinden haberi yok. Suçlamadan hareketlerinin değiştiğini ve bunun sizi anlam veremediğiniz için tedirgin ettiğini söyleyin. Cünkü siz esinizin artık sizinle zamam geçirmek istemediğini başlamaya düşünüyorsunuz ve bu her insanı yaralar. Arkadaşları ile gezmesine yoksa sakınca yok. Bebek konusunu da açık açık konuşun. Iki düşük iki taraf içinde gayet zor. Kendisini bu konudada baskı altında hissedebiliyordur. Hani olması lazım tutmasi lazım gibi. Üstüne iş stresi ekleniyorsa yataktanda kaçması o kadar şaşırtıcı değil. Bence oturup birbirinize açık duygularınızı söyleyebilseniz durum daha çabuk toparlanır

hehhhh benim de düşündüğüm durum bu. Ama çare arkadaşlarında değil. Arkadaşlarınla çıkınca beni kapılarda bekletmez vaktinde de gelir ama bana nerden çıktı bunlar böyle değildik diye düşündürdü.

ben pek güzellikle konuşmadım. Direk sen naptığını zannediyorsunlarla başladım. Belki benim çenemden de kaçıyor olabilir . yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Olabilir. Bak erkeklerin ama tüm erkeklerin sevmediği ortak tek şey karşılarında sürekli şikayet eden bir kadındır :) Haklılar değiller, sanki onlar melek falan filan bilmem ama bu böyle.

Eşinin onun dışında sorunları yoksa seninle. Saygılı ve sevgili ise biraz tatlı dil güzel yüz, cilve nazla işleri düzeltebilirsin sanki... Biraz cilveli ol, adamın aklını al başından yani :) Tabi ilk baş ters tepebilir ki bu erkekler biraz odun malum.. Azıcık mücadele, uğraş işleri yoluna koyabilir sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…