- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
düşüncenize saygı duyarım yalnız, gece kaç olursa olsun eve gelmiş ya demenize takıldım. benim evim otel mi gece istediği saatte gelsin gitsin. ben bunu onaylamıyorum.
öyle algılandıysam afedersiniz. kızgın değilim.
Dün akşam şehir dışından dönerken, eve 15 dk kala arabanın lastiği patladı. iş uzun süreceği için kayınpederim gelip oğlumla beni eve götürdü. sonra eşimle birlikte uğraşmışlar işte sonra olmamış. saat 23'te eşimi aradım. babasının arabasıyla babasını eve bırakıp geleceğini, bizim arabanın işini de yarın halledeceğini söyledi. tamam dedim telefonu kapattım. bekledim bekledim. saat 1'de eve geldi. sadece 'yatsaydın annenin evinde' dedim o da 'saçmalama' dedi. sonra yattık. sabah giderken normal bi şekilde ben gidiyorum falan dedi yapacaklarını söyledi. sonra gün içinde de aradı falan filan ama ben hep sopuk konuştum. çünkü hem geliyorum diyip beni bekletmesine kızdım. hem de gece 1 de eve gelmesine kızdım. soğuk konuşunca 'söyle bakalım senin neye moralin bozuldu' dedi. bişey yok işim var şimdi görüşürüz dedim kapattım. akşam gelince de muhtemelen soğuk davranıcam, çünkü kızgın olduğum için zaten bişey yokmuş gibi davranamam. sizce yaptığı normal bişey mi? kızmakta haksız mıyım?
Sevgili arkadaşım tabiki eviniz otel değil kimse eşinin durduk yere evine gece 1 de gelmesini kabul etmez ama sizin yaşadığınız durumda bu yok ki adam saat 23 de işinin bittiğini söylemiş, sizi aradıktan sonra eve geliş süresi 2 saat bence bu kadar büyütülecek bir durum yok ortada aynı şey sizinde başınıza gelebilir lütfen biraz empati yapın ... Ayrıca eşiniz eve döndüğünde gecikme nedeni ni sorsaydınız ve size ailemle oturdum bir bardak çay içtim dese kızarmıydınız yine önemli olan bu ...
hiddetlenmekte yersizsin.
ağrımadık başına niye çaput sararsın.
belki annesi bir bardak sıçak birşey içmeye davet etti, belki annesiyle konuşmak istedi. belki eski evini özledi. ne var bunda abartmayın lütfen.
sen evde bekliyorsun ama aç değilsin açıkta değilsin. seninle ilgili acil bir durumda yok. neden konuyu uzatıyorsun.
akşam eve geldiğinde hiç birşey olmamış gibi yapman. hem seni hem de eşini mutlu eder.
boşver gitsin. allah başka keder vermesin
Bende kızardım. Gece yarısı eşini ve çocuğunu evde tek bırakıp kendisinin annesiyle babasıyla muhabbet etmesine. ( tabi öyleyse)
haksızsın canım, madem sordun söyliim..
gece 1 de annesinin evinden gelmiş..
pavyondan gelmemiş..
ne var, annesine de yaşadıklarını anlatmıştır..
durduk yere trip atıp, kapris yapanları hiç anlamadım..
pireyi deve aypak bile değil bu..
sorunun olur anlarım da..problem çıksın istiyor gibi halin var..
gereksiz kaprislerle eşini bezdir, uzaklaştır kendinden
Arayip diyenbilirdi gec gelecegim,
ama bence acikca deseydin,niye gec kaldin,
kusura bakma ama yanlis olmus annenin evinde kalsaydin demen,
yalnis anlayabilir....
yoksa sorun var mi zaten kaynana konusunda?
kendi evi, sabah 5'te de isterse gelir mi diyorsunuz?
Nasıl ki sizin eviniz otel değilse ve eşiniz istediği saatte eve giremezse, eşinizin babası da oto tamircisi değil, eşinizle işi bitince evine kapıdan bırakmak hoş olmazdı. 1-2 saat anne babasıyla vakit geçirmiş işte, k.pederiniz de soğukta sizin işiniz için uğraşmış, belki eşiniz de babanızı onure etmek için oturdu onunla tv izledi, maç özeti baktı vs. Bence fazla fevri davranmışsınız.
Siz eşinize kızmak istiyorsunuz ,destek bekliyorsunuz,kusur ararsanız bulursunuz tabi..
Gereksiz ve saçma kapris yapıyorsunuz,erkekler bu tarz surat asmalardan ,triplerden hoşlanmıyorlar,ya açıkça derdinizi anlatın yoksa sizi anlıyabileceğini düşünmeyin.
Burası benim evim otel değil dememelisiniz,ortak eviniz,eşinizinde neden dışarda olduğu belli,kış vakdi gece yarısı sıcak evinde olmak varken arabanızın lastiğiyle uğraşmış,babasını eve bırakmış,annesiyle bir bardak çay içmiş,,,ne yapsaymış?dakika dakika size rapor mu verseymiş?Yapmayın allahaşkına...
doğru diyosun, zaten bi türlü tatlı dille bişey anlatmayı öğrenemedim gitti. ya susup anlamasını bekliyorum, ya da bu şekilde yanlış bi söz söylüyorum.
kayınvalidemle ciddi bi sıkıntımız yok. dedim ya iki günde bir ordayız zaten. torunlarını özledikleri için gidiyoruz mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?