haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

düşüncenize saygı duyarım yalnız, gece kaç olursa olsun eve gelmiş ya demenize takıldım. benim evim otel mi gece istediği saatte gelsin gitsin. ben bunu onaylamıyorum.

Sevgili arkadaşım tabiki eviniz otel değil kimse eşinin durduk yere evine gece 1 de gelmesini kabul etmez ama sizin yaşadığınız durumda bu yok ki adam saat 23 de işinin bittiğini söylemiş, sizi aradıktan sonra eve geliş süresi 2 saat bence bu kadar büyütülecek bir durum yok ortada aynı şey sizinde başınıza gelebilir lütfen biraz empati yapın ... Ayrıca eşiniz eve döndüğünde gecikme nedeni ni sorsaydınız ve size ailemle oturdum bir bardak çay içtim dese kızarmıydınız yine önemli olan bu ...

geç gelecekse bile aramalıydı bence.
kızmakta haklısın. kimse yokmuş gibi davranılmasını istemez.
surat asmadan, sedece en azından araması gerektiğini, senin de evde o saate kadar onu beklediğini söyleyebilirsin.
neye bozulduğunu bilsin. surat asıp konuşmaz onun tahminine bırakırsan üstünde bile durmaz. sen bozulduğunla kalırsın.
ama olay çıkarma. o kadar büyük bir mesele değil. düşüncesizlik etmiş o kadar.

Bence haklılık haksızlık değil de sadece biraz abartmışsınız. Eşinize surat asmak yerine sorabilirsiniz nerde kaldığını sorun hallolur gibime geliyor.

gecenin soğuğunda o kadar uğraşmışlar.eminim annesi gel oğlum sıcacık çay iç demiştir.oturunca kalkamamıştır.sizde nerde olduğunu biliyorsaniz bu kadar sorun etmenin ne anlamı var

bence gereksiz olmuş abartmışsınız durumu ......sabah 5 te gelmemiş ya bence çok uzatmayın boşuna huzurunuz kaçar yok yere

Bende kızardım. Gece yarısı eşini ve çocuğunu evde tek bırakıp kendisinin annesiyle babasıyla muhabbet etmesine. ( tabi öyleyse)

empati yapıyorum; eğer aynı durumda ben olsaydım, işim 11de bitseydi, eşim ve çocuğum evde beni bekliyo olsaydı, gecenin birine kadar ailemle hoşbeş etmez, bir an önce evime dönerdim.

bir bardak sıcak çay içmesi falan tamam da umarım eski evini özlememiştir. o zaman ortada gerçek bir sorun var demektir bence

haksızsın canım, madem sordun söyliim..
gece 1 de annesinin evinden gelmiş..
pavyondan gelmemiş..
ne var, annesine de yaşadıklarını anlatmıştır..
durduk yere trip atıp, kapris yapanları hiç anlamadım..
pireyi deve aypak bile değil bu..
sorunun olur anlarım da..problem çıksın istiyor gibi halin var..

gereksiz kaprislerle eşini bezdir, uzaklaştır kendinden

niye problem çıkmasını istiyim ki?:26: beni umursamamasına kırıldım sadece. iki saat onu bekledim.

Arayip diyenbilirdi gec gelecegim,

ama bence acikca deseydin,niye gec kaldin,

kusura bakma ama yanlis olmus annenin evinde kalsaydin demen,

yalnis anlayabilir....

yoksa sorun var mi zaten kaynana konusunda?

Nasıl ki sizin eviniz otel değilse ve eşiniz istediği saatte eve giremezse, eşinizin babası da oto tamircisi değil, eşinizle işi bitince evine kapıdan bırakmak hoş olmazdı. 1-2 saat anne babasıyla vakit geçirmiş işte, k.pederiniz de soğukta sizin işiniz için uğraşmış, belki eşiniz de babanızı onure etmek için oturdu onunla tv izledi, maç özeti baktı vs. Bence fazla fevri davranmışsınız.

Arayip diyenbilirdi gec gelecegim,

ama bence acikca deseydin,niye gec kaldin,

kusura bakma ama yanlis olmus annenin evinde kalsaydin demen,

yalnis anlayabilir....

yoksa sorun var mi zaten kaynana konusunda?

doğru diyosun, zaten bi türlü tatlı dille bişey anlatmayı öğrenemedim gitti. ya susup anlamasını bekliyorum, ya da bu şekilde yanlış bi söz söylüyorum.

kayınvalidemle ciddi bi sıkıntımız yok. dedim ya iki günde bir ordayız zaten. torunlarını özledikleri için gidiyoruz mutlaka.

kendi evi, sabah 5'te de isterse gelir mi diyorsunuz?

Siz eşinize kızmak istiyorsunuz ,destek bekliyorsunuz,kusur ararsanız bulursunuz tabi..
Gereksiz ve saçma kapris yapıyorsunuz,erkekler bu tarz surat asmalardan ,triplerden hoşlanmıyorlar,ya açıkça derdinizi anlatın yoksa sizi anlıyabileceğini düşünmeyin.
Burası benim evim otel değil dememelisiniz,ortak eviniz,eşinizinde neden dışarda olduğu belli,kış vakdi gece yarısı sıcak evinde olmak varken arabanızın lastiğiyle uğraşmış,babasını eve bırakmış,annesiyle bir bardak çay içmiş,,,ne yapsaymış?dakika dakika size rapor mu verseymiş?Yapmayın allahaşkına...

kayınpederimin oğluna yardım etmesi için oto tamircisi olması gerekmez bence. illa oturup gece yarısına kadar maç mı seyretmeliler yardım etti diye. bu akşam ailece gidip teşekkür edebilirdik yardımı için ama bu durumdan dolayı evdeyiz malesef.

Düşüncende haklısın sonuçta eşi ve çocuğu evde yalnızken onun ketfe keder ailesiyle oturması gereksiz...Ama tepkini yanlış göstermişin bana kalırsa...Biraz daha ılımlı yaklaşıp vicdanen rahatsız olmasını sağlamalıydın :124::124::124::124:

sorumun cevabını alamadım.

ögrenebilirsin sorun degil,benimde bu tür sorunum vardir,ama düzeldi tam yok olmasada,ilimli yaklasmalisin

bence konus aksam kendisiyle ve de ki hayatim keske haber verseydin gec gelecegim diye,merak ediyorum biliyorsun...ama o zamanda belki düsünür sen niye aramadin beni o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…