haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

ben aradım canım. babamı bırakıp gelicem dedi. zaten küçük bi yerde oturuyoruz. her yer birbirine yakın. daha önce de aynı şeyi yaşadığım için tahmin ettim oturup muhabbete daldığını.

belki tekerle ugrasirken yoruldu babasini eve birakirken babasida gel bi soluklan annenide gormus olursun demistir sonucta yabanci yerde degilmiski babasinin evinde bir kac saat fazla oturmus yani bence uzatip bosuna kavga aramayin derim...

Sorunuzun cevabını alamazsınız çünkü konuyla alakası yok..Sizin konunuz bir adamın evine sabah saat 5 te gelmesi değil..

Şimdi bu arkadaşın eşini eleştirseydik bize hemen savunmaya geçerdi. Aslında eşim çok iyidir aslında beni sever değer verir filan. İnsanlar konu açarken kendilerini şartlandırıp giriyorlar ve duymak istediklerinin dışında bir yorum yazılınca asla kabul etmiyorlar. Konu sahibi için demiyorum ama insanlar evlenince eşinin bütün hayatına hakim olmak istiyorlar. halbuki iki tarafta kendi başına birer birey. Elbetteki eşini merak eder insan gecenin bir yarısı çünkü ama öyle surat yapar ve hesap sorar gibi değil. Gerçekten onu merak ettiğini hissettirerek.

kusura bakmayın ama sorun sadece buraya yazdığınız kadarsa ki burdasorun göremiyorum millet nelerle uğraşıyo okuyun isterseniz siz ise ağrısız başınızı ağrıtmaya çalışıorsunuz bence ama yanlış bunun zararını yine kendiniz görürsünüz bence

merak edilecek bişeyde yok ayrıca adamın nerdeolduğu bellizaten biraz kıskançlık var gibi geldi bana bu işte

arkadaşlar, cümleten yorumlarınıza teşekkür ederim. her türlü düşünceye saygı duyuyorum. zaten kadınlarkulübünde ne kadar tezat düşüncelere sahip insanların birarada olduğunu bildiğim için konu açıp yorum istedim. bu şekilde konuya farklı açıdan bakabilmiş oluyorum.

gündüz olsa anlarım ama eşimin gece 2 saati annesinin babasının yanında da olsa evinin dışında geçirmesi bana doğru gelmiyor. yalnız tabi abartıp kavga edecek bi durum da değil. biraz daha alttan alarak bunu eşime ifade etmeliyim.

sen kendine dert arıyorsun, eşinle kavga etmeye çalışıyorsun tarzında yorum yapan arkadaşları da anlayamıyorum. neden eşimle kavga etmeye çalışayım durduk yerde bunu bi düşünün bence.

ne kadar güzel ahkam kesiyorsunuz.

ben aradım canım. babamı bırakıp gelicem dedi. zaten küçük bi yerde oturuyoruz. her yer birbirine yakın. daha önce de aynı şeyi yaşadığım için tahmin ettim oturup muhabbete daldığını.

Hmm

tabi ki arayip demeliydi gec gelecegim,oturuyorum annemlerde.

ama gece 1 kadar haber vermemesi yalnis..

ama bence belkide demistir zaten tahmin eder burada oturmaya kaldigimi ve o yüzden aramama geregi duymus olabilir

Hmm

tabi ki arayip demeliydi gec gelecegim,oturuyorum annemlerde.

ama gece 1 kadar haber vermemesi yalnis..

ama bence belkide demistir zaten tahmin eder burada oturmaya kaldigimi ve o yüzden aramama geregi duymus olabilir

benim ne tahmin ettiğimi falan düşündüğünü sanmıorum canım , o kadar düşünceli bi insan olsa zaten böyle bişey yapmaz

bende eşim gelicem deyip geç kalınca kızıyorum bu normal ama uzatmayın keşke siz arasaydınız ben merak eder bi sorardım ne yapıyosun hala gelmedin diye kaldıki eşiniz soluk almak için ailesinin evinede uğrasa eşim merakeder deyip oda arayabilirdi karşılıklı düşüncesizlik var biraz oyüzden uzatmayın derim
tek sorununuz kafanıza taktığınız bunlar olsun daha neler var millet neler çekiyo eşinden işinden hayatından vs.boşverin dünya fani gelip geçici şeyler bunlar keşke tek derdim bu olsa benim

ben annesinde oturup kaldığını tahmin ettiğim için aramadım.

inanın tek ve en büyük derdim bu değil. bugün buna canım sıkıldı ve burda farklı bakış açıları görmek istedim. lüzumsuz derdimle sizi meşgul ettiğim için kusura bakmayın.

haksızmıyım diye sorduğunuz için böyle cevap veriyorum haksızsınız.Adam soğukta lastikle uğraşmış yol gitmiş babasını bırakmış belki eve çıktı bişeyler içti geri gelmiş.
Eğer artkadaşlarıyla değiştirmeye çalışıp olmayınca onlarla takılıp geç kalsaydı haklıydınz nihayetinde.Babası oğjlum yukarı çık dese ne dicek yok hanıma geliyorum dedim ben hemen eve gitmem lazımmı dicek tabi takdir sizin bence boşa tatsızlık

Arabanın bulunduğu yerle kayınvalidenizin evi arasında kaç dakikalık mesafe var canım. Belki o sırada annesi geliyor diye bir çay demlemiştir 1 bardak içerde çıkar diye kendin dedin il dışından geliyorduk diye hani bi nefes alsın istemiştir belki ana sonuçta. Trip atmayın, soğuk davranmayın güzel güzel sorun soracaksanız bence sormayada gerek yok ya.

Son düzenleme:

kusurluk bi durum yok canım olur her evde öyle şeyler ben kendi bakış açımdan baktım ben olsam ansındada olsa ararım bi iş gelebilir başına diye dışarda akşam vakti evhamlıyımdır biraz
bidahakine sen ararsın yada akşam geldiğinde söylersin insan bi hbr verir diye olur biter ben bu gibi durumlarla çok karşılaşırım eşim hiççç dati değildir o bakımdan sürekli htırlatırım aramak zorunda kalır deneyin

eşinizin size değer vermediğini düşünüyorum(!)küçük çocuklu kadını evinde okadar saat yanlız bırakması hoş değil,(!)
bence başka bişe var işin içinde,(!)
değer görseydiniz eğer arar haber verirdi,içiniz rahat etsin diye arayıp durumu izah edebilirdi,(!)
üzgünüm ama değer görmek için uğraşın derim(!)

Son düzenleme:
biraz oturmuştur ailesiyle ama keşke canım ben geç kalıcam deseymiş.uzatmayın yine de

Haksızsın. Aslında haklılık haksızlık değil de abartmışsın.

Muhabbet etmiş olabilir, bi çay içmiş olabilir. Bekleyecek bişi de yok ki, sıcacık evindesin, yavrun yanında.

Kesinlikle katılıyorum.. Yorgunluğundan bir çay içmiş olabilir, o an bir konu açılmış olabilir..Bu kadar bunaltmayın eşinizi.

Şimdi surat asıklığınızı anlamaya çalışır, düzeltmeye çabalar; zamanla artık takmaz bile..

Kayınvalideniz de "sizin" yüzünüzden kaç saat eşinden ayrı kalmış.. Kayınpederiniz ise bu soğukta arabanızın lastiğini değiştirmek için uğraşmış..

Bu kapris nedir anlamıyorum. Herkes bana hizmet etsin, hep benim dediğim olsun.. Çok abartmışsınız, çok
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…