- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
sorumun cevabını alamadım.
ögrenebilirsin sorun degil,benimde bu tür sorunum vardir,ama düzeldi tam yok olmasada,ilimli yaklasmalisin
bence konus aksam kendisiyle ve de ki hayatim keske haber verseydin gec gelecegim diye,merak ediyorum biliyorsun...ama o zamanda belki düsünür sen niye aramadin beni o zaman..
Sorunuzun cevabını alamazsınız çünkü konuyla alakası yok..Sizin konunuz bir adamın evine sabah saat 5 te gelmesi değil..
Sorunuzun cevabını alamazsınız çünkü konuyla alakası yok..Sizin konunuz bir adamın evine sabah saat 5 te gelmesi değil..
Şimdi bu arkadaşın eşini eleştirseydik bize hemen savunmaya geçerdi. Aslında eşim çok iyidir aslında beni sever değer verir filan. İnsanlar konu açarken kendilerini şartlandırıp giriyorlar ve duymak istediklerinin dışında bir yorum yazılınca asla kabul etmiyorlar. Konu sahibi için demiyorum ama insanlar evlenince eşinin bütün hayatına hakim olmak istiyorlar. halbuki iki tarafta kendi başına birer birey. Elbetteki eşini merak eder insan gecenin bir yarısı çünkü ama öyle surat yapar ve hesap sorar gibi değil. Gerçekten onu merak ettiğini hissettirerek.
Şimdi bu arkadaşın eşini eleştirseydik bize hemen savunmaya geçerdi. Aslında eşim çok iyidir aslında beni sever değer verir filan. İnsanlar konu açarken kendilerini şartlandırıp giriyorlar ve duymak istediklerinin dışında bir yorum yazılınca asla kabul etmiyorlar. Konu sahibi için demiyorum ama insanlar evlenince eşinin bütün hayatına hakim olmak istiyorlar. halbuki iki tarafta kendi başına birer birey. Elbetteki eşini merak eder insan gecenin bir yarısı çünkü ama öyle surat yapar ve hesap sorar gibi değil. Gerçekten onu merak ettiğini hissettirerek.
ben aradım canım. babamı bırakıp gelicem dedi. zaten küçük bi yerde oturuyoruz. her yer birbirine yakın. daha önce de aynı şeyi yaşadığım için tahmin ettim oturup muhabbete daldığını.
Hmm
tabi ki arayip demeliydi gec gelecegim,oturuyorum annemlerde.
ama gece 1 kadar haber vermemesi yalnis..
ama bence belkide demistir zaten tahmin eder burada oturmaya kaldigimi ve o yüzden aramama geregi duymus olabilir
bende eşim gelicem deyip geç kalınca kızıyorum bu normal ama uzatmayın keşke siz arasaydınız ben merak eder bi sorardım ne yapıyosun hala gelmedin diye kaldıki eşiniz soluk almak için ailesinin evinede uğrasa eşim merakeder deyip oda arayabilirdi karşılıklı düşüncesizlik var biraz oyüzden uzatmayın derim
tek sorununuz kafanıza taktığınız bunlar olsun daha neler var millet neler çekiyo eşinden işinden hayatından vs.boşverin dünya fani gelip geçici şeyler bunlar keşke tek derdim bu olsa benim
ben annesinde oturup kaldığını tahmin ettiğim için aramadım.
inanın tek ve en büyük derdim bu değil. bugün buna canım sıkıldı ve burda farklı bakış açıları görmek istedim. lüzumsuz derdimle sizi meşgul ettiğim için kusura bakmayın.
Dün akşam şehir dışından dönerken, eve 15 dk kala arabanın lastiği patladı. iş uzun süreceği için kayınpederim gelip oğlumla beni eve götürdü. sonra eşimle birlikte uğraşmışlar işte sonra olmamış. saat 23'te eşimi aradım. babasının arabasıyla babasını eve bırakıp geleceğini, bizim arabanın işini de yarın halledeceğini söyledi. tamam dedim telefonu kapattım. bekledim bekledim. saat 1'de eve geldi. sadece 'yatsaydın annenin evinde' dedim o da 'saçmalama' dedi. sonra yattık. sabah giderken normal bi şekilde ben gidiyorum falan dedi yapacaklarını söyledi. sonra gün içinde de aradı falan filan ama ben hep sopuk konuştum. çünkü hem geliyorum diyip beni bekletmesine kızdım. hem de gece 1 de eve gelmesine kızdım. soğuk konuşunca 'söyle bakalım senin neye moralin bozuldu' dedi. bişey yok işim var şimdi görüşürüz dedim kapattım. akşam gelince de muhtemelen soğuk davranıcam, çünkü kızgın olduğum için zaten bişey yokmuş gibi davranamam. sizce yaptığı normal bişey mi? kızmakta haksız mıyım?
Haksızsın. Aslında haklılık haksızlık değil de abartmışsın.
Muhabbet etmiş olabilir, bi çay içmiş olabilir. Bekleyecek bişi de yok ki, sıcacık evindesin, yavrun yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?