haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

Ay yapmayın n'olur.. Adam sizin lastiğiniz için uğraşmış o kadar. Sonra da ailesinin yanında biraz soluklanmış çok mu? Ailesinin yanında olduğunu biliyorsunuz nasılsa, sıkıntılı bir durum da yok yani ortada..
Gönlünü alın.. Fazla kapris iyi yerlere çekmez ilişkileri, sonra üzülen siz olursunuz..

değer vermediğini düşünmüyorum da biraz düşüncesizdir üstünüze afiyet

bakış açınıza hayran kaldım. kayınpederim bunu yapmak zorunda değildi. lütfetti yaptı. Allah da razı olsun kendisinden. yalnız eşine şimdi geliyorum deyip 2 saat evine gitmeseydi bence o da hata yapmış olurdu ama tabiki de kayınvalidemin bütün olan bitenden haberi olduğu için sorun yok.

ayrıca benim yazdıklarımın neresinden herkesin bana hizmet etmesini, hep benim dediğimin olmasını istediğimi çıkarttığınızı anlayamadım.

ben neden böle davrandınız anlamadım kusura bakmayın ama böle gereksiz şeylerle birbirinizi kırmayın

gecenin 1'inde eşinin ve çocuğunun yanında soluklanması daha iyi olur diye düşünüyorum. dediğim gibi 5 dk mesafede oturuyoruz zaten.

ben neden böle davrandınız anlamadım kusura bakmayın ama böle gereksiz şeylerle birbirinizi kırmayın

ben de sizin neyi anlamadığınızı anlamadım. ben ailemden böyle gördüm. benim babam akşam 6da işten çıktı mı evde olurdu. ben de eşimden bunu bekliyorum. gecenin 1'inde evinden başka bi yerde olmasını istemiyorum. bana eve geliyorum diyip 2 saat sonra gelmesini istemiyorum. anlatabildim mi?

evinden başka dediğiniz yer ailesinin evi.babanızı örnek göstermissiniz ama eşiniz de bara pavyona gitmemiş netice de.size yalan da söylememiş.ortada konusu yapılacak hiç bişey yok.

erkekler detayli düsünmezler ,bu yüzden onlarla acik konusmaliyiz.aslinda bu olayda hata veya suc yok sadece hassas davranmissiniz,önemli bir konu degil,üzerinde durmayin.
hayatta o kadar olayla karsilasiyoruz ki, bazen olaylari oluruna birakmak gerekir...

2 saat oturmuş sonra gelmiş
afedersiniz başka bir kadının evinden çıkıp gelmemiş
anne babasının evi sonuçta
bazı durumlrda daha kötüsünü düşünüp durumumuza şükretmek gerekmez mi?
sohbet etmiştir hemen kalkmanın ayıp karşılanacağını düşünmüştür vs vs
surat asıp abartmanın anlamı yok o anlık canınız sıkılmış belli
sakin bir şekilde konuşun kızdığınız tarafı belirtin
surat asarak çözüme ulaşamaz daha fzla üzülür kırılırsınız

adam annesine gitmiş, lafa dalmıştır biraz vakit geçirmiştir ne var bunda anlamadım
eşinize kızıyosunuz ama bence sizin yaptıgınız normal değil

Sizin de dediğiniz gibi nerde olduğunu biliyordunuz sonuçta.
O da bu nedenle bir süre oturmakta sakınca görmemiştir.
Uzak bi yer olsa oyalanmadan eve gelirdi belki,ama 5 dk.lık mesafede yalnız kalsa da birşey olmaz demiştir.

Ayrıca madem herkesin sizi eleştirmesine ters cevap verip,kabul etmeyeceksiniz o zaman neden haksız mıyım yorumlar mısınız başlıklı konu açıyorsunuz

Ve son olarak da,birçok kişi fazla tepki göstermişsiniz dediğine göre haklı olma ihtimalleri var mı sizce?

İlk sayfayı okudum da, siz afaroz edilmişsiniz bile

Neyse ben yine de yazayım.

Şimdi düşünüyorum, saat gecenin biri.Bir bayan evde çocuklarıyla yalnız(diyeceksiniz ki yalnız yaşayan binlerce bayan vardır, hiçirine birşeycikler olmuyor, olabilir doğrudur ama bahsettiğimiz bayan evli evli bir bayanın keyfi bir nedenden ötürü geç bir saatte yalnız bırakılması hoş değil, ister bara pavyona gitsin, ister ailesine dostuna)
Eşi annesinde oturmuş laflıyor öyle 15-20 dklik bir soluklanma da değil,2 saatlik sohbet.Sanırım ben sizin yerinzde olsam ben de sinirlenirdim(tepkim doğru olmayabilir, çünkü fevri bir insanımdır ama hakkaniyetli davranmaya özen gösteririm)Neticede daha medeni bir vakitte sizinle de gidip oturabilirdi annesinde.

Bir de öbür taraftan düşünüyorum.Oğlum gelmiş, arabayla uğraşmış, yorgun, vakit de geç olmuş.İçeri çağırır soluklanmasını isterdim, bir çay içirirdim.Ama 20 dkdan fazla tutmazdım çünkü evde eşi ve çocukları bekliyor üstelik vakit de epey geç.(abartıyor olabilirim yapım gereği evhamlıyımdır da)Neticede daha medeni bir vakitte eşini ve çocuklarını alıp yine gelebilme imkanı var.

Bana göre şu bir gerçek ki evet birileri düşüncesizlik etmiş.Ben kendi bakış açıma göre bunu söylüyorum, çünkü benim ailemde bir kadının evde geç vakitte tek kalması pek hoş karşılanmaz, gerekirse heryere beraber gidilir.Ya da hiç olmadı 5 dk uğranılıp "çocuklar ve eşim evde yalnız, yarın ya da mümkün olan en kısa sürede hepberaber geliriz" deyilerek kalkılabilinir.

Belki sizin tepkiniz daha farklı olabilirdi, şunun için söylüyorum: eşiniz sizin evde tek kalmanızda, ya da söylediği vakitten daha geç eve gitmekte bir mahsur görmediyse demek ki mantığı bunu öngörüyor.Öyle "annende kalsaydın" tarzı çıkışlar o mantığın değişmesinde hiçbir işe yaramayacağı gibi, ters tepip sizle zıtlaşmasına da neden olabilir.
Bilemiyorum, bunları söyledim ama ben de dediğim gibi sinirli bir insanım,bir insanın sorumlulukları ile ilgili düşüncesizlik etmesini hoş görmem,çünkü ben hayatımda keyfimden önce sorumluluklarımın gelmesini düstur edinmiş biriyim, belki sizin gibi tek laf edip oturmakla da kalmayabilirdm

Son düzenleme:
bir bardak sıcak çay içmesi falan tamam da umarım eski evini özlememiştir. o zaman ortada gerçek bir sorun var demektir bence
:))canım cok hassas yapınz var herhalde ve de bıraz kuruntulu sankı..dert edeck bısey yok ortada buluttan nem kapmayın bence

tamamen her bir cümlesine katılıyorum.tam olarak düşündüklerimi yazmışsınız.

o anda beklemiş olabilirsiniz ama ertesi güne kadar da uzatılacak bişey değil bence.soğuk konuşup tavır almışsınız.daha önemli konularda ciddiye alınmamanıza sebep olacaktır.ufacık şeylerde gereğinden fazla tepki verince hep böyle nasıl olsa imajı verirsiniz...ama yine de olağan üstü bir durum olmuş babası da yardıma gelmiş, davetlerini kıramamış olabilir.yiyip içip kaçmak diye bir tabir vardır.o da belki babasına işini gördürüp hadi ben gidiyorum eyvallah diyemememiştir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…