- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
eşinizin size değer vermediğini düşünüyorum(!)küçük çocuklu kadını evinde okadar saat yanlız bırakması hoş değil,(!)
bence başka bişe var işin içinde,(!)
değer görseydiniz eğer arar haber verirdi,içiniz rahat etsin diye arayıp durumu izah edebilirdi,(!)
üzgünüm ama değer görmek için uğraşın derim(!)
Kayınvalideniz de "sizin" yüzünüzden kaç saat eşinden ayrı kalmış.. Kayınpederiniz ise bu soğukta arabanızın lastiğini değiştirmek için uğraşmış..
Bu kapris nedir anlamıyorum. Herkes bana hizmet etsin, hep benim dediğim olsun.. Çok abartmışsınız, çok.
Ay yapmayın n'olur.. Adam sizin lastiğiniz için uğraşmış o kadar. Sonra da ailesinin yanında biraz soluklanmış çok mu? Ailesinin yanında olduğunu biliyorsunuz nasılsa, sıkıntılı bir durum da yok yani ortada..
Gönlünü alın.. Fazla kapris iyi yerlere çekmez ilişkileri, sonra üzülen siz olursunuz..
ben neden böle davrandınız anlamadım kusura bakmayın ama böle gereksiz şeylerle birbirinizi kırmayın
konumu tam olarak okumadınız sanırım. arabayla uğraştığı için geç kalmadı. saat 11de aradım. aradığım zaman işi bitmişti. babasını eve bırakmaya gitti. nerde olduğunu biliyorum tekrar neden arıyım?
:))canım cok hassas yapınz var herhalde ve de bıraz kuruntulu sankı..dert edeck bısey yok ortada buluttan nem kapmayın bencebir bardak sıcak çay içmesi falan tamam da umarım eski evini özlememiştir. o zaman ortada gerçek bir sorun var demektir bence
İlk sayfayı okudum da, siz afaroz edilmişsiniz bile
Neyse ben yine de yazayım.
Şimdi düşünüyorum, saat gecenin biri.Bir bayan evde çocuklarıyla yalnız(diyeceksiniz ki yalnız yaşayan binlerce bayan vardır, hiçirine birşeycikler olmuyor, olabilir doğrudur ama bahsettiğimiz bayan evli evli bir bayanın keyfi bir nedenden ötürü geç bir saatte yalnız bırakılması hoş değil, ister bara pavyona gitsin, ister ailesine dostuna)
Eşi annesinde oturmuş laflıyor öyle 15-20 dklik bir soluklanma da değil,2 saatlik sohbet.Sanırım ben sizin yerinzde olsam ben de sinirlenirdim(tepkim doğru olmayabilir, çünkü fevri bir insanımdır ama hakkaniyetli davranmaya özen gösteririm)Neticede daha medeni bir vakitte sizinle de gidip oturabilirdi annesinde.
Bir de öbür taraftan düşünüyorum.Oğlum gelmiş, arabayla uğraşmış, yorgun, vakit de geç olmuş.İçeri çağırır soluklanmasını isterdim, bir çay içirirdim.Ama 20 dkdan fazla tutmazdım çünkü evde eşi ve çocukları bekliyor üstelik vakit de epey geç.(abartıyor olabilirim yapım gereği evhamlıyımdır da)Neticede daha medeni bir vakitte eşini ve çocuklarını alıp yine gelebilme imkanı var.
Bana göre şu bir gerçek ki evet birileri düşüncesizlik etmiş.Ben kendi bakış açıma göre bunu söylüyorum, çünkü benim ailemde bir kadının evde geç vakitte tek kalması pek hoş karşılanmaz, gerekirse heryere beraber gidilir.Ya da hiç olmadı 5 dk uğranılıp "çocuklar ve eşim evde yalnız, yarın ya da mümkün olan en kısa sürede hepberaber geliriz" deyilerek kalkılabilinir.
Belki sizin tepkiniz daha farklı olabilirdi, şunun için söylüyorum: eşiniz sizin evde tek kalmanızda, ya da söylediği vakitten daha geç eve gitmekte bir mahsur görmediyse demek ki mantığı bunu öngörüyor.Öyle "annende kalsaydın" tarzı çıkışlar o mantığın değişmesinde hiçbir işe yaramayacağı gibi, ters tepip sizle zıtlaşmasına da neden olabilir.
Bilemiyorum, bunları söyledim ama ben de dediğim gibi sinirli bir insanım,bir insanın sorumlulukları ile ilgili düşüncesizlik etmesini hoş görmem,çünkü ben hayatımda keyfimden önce sorumluluklarımın gelmesini düstur edinmiş biriyim, belki sizin gibi tek laf edip oturmakla da kalmayabilirdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?