haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

eşime kırıldığım minicik bir konuda fikrinizi almak için konu açtım. miniminicik bi dert olduğunun elbette ki ben de farkındayım ama hepimiz eşlerimize ufak tefek şeyler yüzünden kırılabiliriz. amacım sadece kk'daki farklı bakış açılarını görüp içimi soğutabilmekti. kimilerinin dediği gibi destek almak için açmadım konuyu. zaten destek görmeyi bekleyecek kadar da acemi değilim kk'da.
nitekim tepki vermekte ne kadar haksız olduğumu bi güzel yüzüme çarptınız (espri)
olumlu olumsuz görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. konu bizim evde çoktan kapandı. herkese hayırlı muhabbetler..

ayy tatlım buda sorun mu.
anlamamıştır saatin farkında değildir belkide konu konuyu açmıştır. sonuçta başka bir yerden gelmemiş ya ailesi. 2 günde bir gitsende ailesi o adamın. yorulmuştur azıcık dinlenmek istemiştir çay içmişlerdir vs. buda büyütülürmü ilahi. dertsiz başına dert alırsın böyle ufak şeyleri takarsan.
bende ilk zamanları sivri dilliydim sinirlendiğimde kendimi bilmezdim. ufacık şeyler büyürdü gözümde iyi bişi değil valla sonra çok yıpranıyor hem kendin hemde karşındaki kişi.

ne var cnm 2 saat gecikmiş
babasını bıraktığında lafa dalmışlardır belki çay sohbet falan yeri belli yurdu belli adamın ne var dert edicek:)

bence önce onu dinle anlatmasına izin ver,sonra duruma göre tavrını koyarsın ama bence çok da uzatma,sonuçta aynı şey senınde başına gelebilir.

Huzurunuz ve sevginiz daim olsun..

dalgamı geçiyosun

evliliklerin saçma sebeplerden dolayı yıprandıgının kanıtlarından biri...
yok yakınken vazgeçin ortada soru yokken sorun yaratma huyunuzdan..
inanın konunuzu okurken çok kızdım size..
adamcagız ailesinin evinde değilme..
dakıkmı olmak zorunda..
yada aılsıyle 2 çift sohpet edemıcekmı evlendı dıye..
yada geç kalkma hakkı yokmu ailesnin yanından..
eşinize haksızlık edıyorsunuz

konuyu tamamen okumadan yorum yapmışsınız. neyse size de cevap vereyim. mesele çoktan halloldu. yalnız eşim de ailesi de benim haksız olduğumu düşünmüyor. o kadarını söyleyebilirim.

konuyu tamamen okumadan yorum yapmışsınız. neyse size de cevap vereyim. mesele çoktan halloldu. yalnız eşim de ailesi de benim haksız olduğumu düşünmüyor. o kadarını söyleyebilirim.

eh tabi burada bizlere, haksız bulundum diyecek değilsin.. gitmedik, duymadık,bilmiyoruz..
hatta bin tane özür cümlesinde bulundular bile diyebilirsin..

inandırıcı gelmedi ya neyyyse..

her evlilikte, arada sirada olur boyle kirginliklar, haksiz yere yapilan tripler, nazlar, niyazlar ..
allah mutlulugunuzu daim etsin .. sorunun halledilmesine sevindim

hiç tanımadığınız bi insanı yalancılıkla itham etmeniz çok ayıp.

kendini ,açtığın konuda haksız çıkarmamak için ,beni haklı buldular diyeceksin tabiii..
inandırıcı gelmedi dedim, sen bundan bana yalancı dedin manasını mı çıkarırsın, ne çıkarırsın bilmem ama..
orası senin bileceğin iş..
gereksiz kaprislerin var..
devam edersen ,çekilmezsin..

durduk yere huzurunuzu bozmaya calısıyosunuz cok sacma madem rahatsız oldunuz tavır yapmadan acıkca sorun soyleyın esınıze adamcagız da sormuş bıde neye canın sıkıldı dıye ama gene cvp yok aksam evev gıdınce suratımı yaparım dıyosunuz sorun varsa da boyle çözemezsiniz diyim

bende yorum yapmştım size sonra yazışmalar ve sizi okumaya devam edince çok pişman oldum hem sormuşsunuz haksızmıyım diye hemde sizi haksız bulan herkese bi güzel cevabını vermişsiniz.samimiyetinizden şüphe duydum.
"kimilerinin dediği gibi destek almak için açmadım konuyu. zaten destek görmeyi bekleyecek kadar da acemi değilim kk'da." ee amaç ne ozaman herkes siz haklısınız eline sağlık iyiki trip atmışsın eşine deseydimi amacına ulaşacaktı konunuz

e konuşuyoruz burda. maksat diyalog değil mi? konuma yorum yapan arkadaşlara cevap verdim, kendi fikrimi söyledim, bunun nesi yanlış anlamadım. cevap versen cevap verdi oluyo, vermesen konu sahibi destek göremeyince cevap vermedi oluyo. anlamadım ben.

şu alıntı yaptığınız cümlede de size ne diyeceğimi bilemedim. isterseniz benim cümlemle kendi yorumunuzu bi kere daha okuyun sonra tekrar konuşalım.

ne kadar yuklenmissiniz
illa dramatik durumlardami acilmali konular?
gozyasi, kan, siddet aldatma olaylarini okuya okuya
ufak bir kirginligini paylasip icini sogutmak isteyen bir hemcinsimize yer
birakmamissiniz kk'de.
farkindamisiniz bilmiyorum ama ufak tefek sorunlardanda insanin cani sikilir
illa size aksiyon yaratacak olaylar olmasi gerekmiyo!

gunduzler cuvala girmedi ustelik her iki gunde bir gorusuyorlar esinin ailesiyle
gece yarisi ailede olsa bos vakit gecirmek olmaz evde bekleyen bir kadin ve cocuk varsa
fakat buyutulecek bir mesele degil aliskanlik haline gelmediyse
biz kadinlar "esim cocugum bekler" diye eteklerimizi topladigimiz gibi kosuyoruz evimize
en azindan haber veriyoruz
bu icgudusel nezaketi erkeklerden her zaman bekleyemeyiz fakat uyarabiliriz
tekrarlanmamasini isteyebiliriz bu es olarak en dogal hakkimiz..

hemen "kaynana"misali azarlama hakkinada sahip degiliz ama
sanal alemin nimeti el yetismez goz gormez atin stresinizi en ufak bir firsatta )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…