- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
eşime kırıldığım minicik bir konuda fikrinizi almak için konu açtım. miniminicik bi dert olduğunun elbette ki ben de farkındayım ama hepimiz eşlerimize ufak tefek şeyler yüzünden kırılabiliriz. amacım sadece kk'daki farklı bakış açılarını görüp içimi soğutabilmekti. kimilerinin dediği gibi destek almak için açmadım konuyu. zaten destek görmeyi bekleyecek kadar da acemi değilim kk'da.
nitekim tepki vermekte ne kadar haksız olduğumu bi güzel yüzüme çarptınız (espri)
olumlu olumsuz görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. konu bizim evde çoktan kapandı. herkese hayırlı muhabbetler..
dalgamı geçiyosunDün akşam şehir dışından dönerken, eve 15 dk kala arabanın lastiği patladı. iş uzun süreceği için kayınpederim gelip oğlumla beni eve götürdü. sonra eşimle birlikte uğraşmışlar işte sonra olmamış. saat 23'te eşimi aradım. babasının arabasıyla babasını eve bırakıp geleceğini, bizim arabanın işini de yarın halledeceğini söyledi. tamam dedim telefonu kapattım. bekledim bekledim. saat 1'de eve geldi. sadece 'yatsaydın annenin evinde' dedim o da 'saçmalama' dedi. sonra yattık. sabah giderken normal bi şekilde ben gidiyorum falan dedi yapacaklarını söyledi. sonra gün içinde de aradı falan filan ama ben hep sopuk konuştum. çünkü hem geliyorum diyip beni bekletmesine kızdım. hem de gece 1 de eve gelmesine kızdım. soğuk konuşunca 'söyle bakalım senin neye moralin bozuldu' dedi. bişey yok işim var şimdi görüşürüz dedim kapattım. akşam gelince de muhtemelen soğuk davranıcam, çünkü kızgın olduğum için zaten bişey yokmuş gibi davranamam. sizce yaptığı normal bişey mi? kızmakta haksız mıyım?
evliliklerin saçma sebeplerden dolayı yıprandıgının kanıtlarından biri...
yok yakınken vazgeçin ortada soru yokken sorun yaratma huyunuzdan..
inanın konunuzu okurken çok kızdım size..
adamcagız ailesinin evinde değilme..
dakıkmı olmak zorunda..
yada aılsıyle 2 çift sohpet edemıcekmı evlendı dıye..
yada geç kalkma hakkı yokmu ailesnin yanından..
eşinize haksızlık edıyorsunuz
konuyu tamamen okumadan yorum yapmışsınız. neyse size de cevap vereyim. mesele çoktan halloldu. yalnız eşim de ailesi de benim haksız olduğumu düşünmüyor. o kadarını söyleyebilirim.
eşime kırıldığım minicik bir konuda fikrinizi almak için konu açtım. miniminicik bi dert olduğunun elbette ki ben de farkındayım ama hepimiz eşlerimize ufak tefek şeyler yüzünden kırılabiliriz. amacım sadece kk'daki farklı bakış açılarını görüp içimi soğutabilmekti. kimilerinin dediği gibi destek almak için açmadım konuyu. zaten destek görmeyi bekleyecek kadar da acemi değilim kk'da.
nitekim tepki vermekte ne kadar haksız olduğumu bi güzel yüzüme çarptınız (espri)
olumlu olumsuz görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. konu bizim evde çoktan kapandı. herkese hayırlı muhabbetler..
eh tabi burada bizlere, haksız bulundum diyecek değilsin.. gitmedik, duymadık,bilmiyoruz..
hatta bin tane özür cümlesinde bulundular bile diyebilirsin..
inandırıcı gelmedi ya neyyyse..
hiç tanımadığınız bi insanı yalancılıkla itham etmeniz çok ayıp.
bende yorum yapmştım size sonra yazışmalar ve sizi okumaya devam edince çok pişman oldum hem sormuşsunuz haksızmıyım diye hemde sizi haksız bulan herkese bi güzel cevabını vermişsiniz.samimiyetinizden şüphe duydum.
"kimilerinin dediği gibi destek almak için açmadım konuyu. zaten destek görmeyi bekleyecek kadar da acemi değilim kk'da." ee amaç ne ozaman herkes siz haklısınız eline sağlık iyiki trip atmışsın eşine deseydimi amacına ulaşacaktı konunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?