haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

eve eşin tabiki istediği saate girip çıkamaz otelmi orası dediğin gibi.ama bu durum farklı bence.evet işi bittiği halde 2 saat boyunca annesinin evinde oturmuş.ama belki babasını hemen bırakıp çıkamadı.sonuçta adam sizin için birşeyler yapmış.geç otur dediler belki birşeyler ikram ettiler o da oturdu.normalde seni bırakıp oraya oturmaya gidip geç saatte gelse de kızmakta haklıydın belki de.ama bu durum farklı dediğim gibi.belki birşeyler konuşuldu.yarım bırakıp çıkamadı,ne bileyim.arkadaşlarıyla falan çıksa o saate girse de haklı olurdun.ama ben bunda haklı bi taraf göremedim.senin sinirlendiğin şey ailesinin evinde uzun bir süre oturması anlaşılan.

bence siz eşinizi geç gelmesine değil işi bittikten sonra kayınpederinizi evine bıraktığı için sinirlenmişsiniz.. kii bunada hiç gerek yok gecenin bir yarısı annesinin evine gitmesi hemde bir problemden dolayı sinir yapacak bişey yok annesine olayı anlatmıştır 2 çift laf etmiştir.. olabilir ne var ki bunda..bundan dolayı biraz gecikmiş olabilir..gezmekten gelmiyor sonuçta babasını yolun ortasında mı bıraksaydı adam..aşırı tepki..bence sizin kayınvalide ile ile bir problem var ananın evinde yatsaydın dediğinize göre tamamen bundan rahatsız olmuşsunuz..gittiği yerde anne babasının evi...ne kahve ne arkadaşının evi nede abr disko..komiksiniz..kavgaya yer arıyorsunuz..bu olay öncesi kesin eşinizin ailesi ile ilgili başka bir şeye uyuz oldunuz ve bu durumu fırsat bilip tartışmaya çalışıyorsunuz..

O saate kadar eve gelmemesi tabiki hoş bir durum değil...
Ama siz de gereğinden fazla abartmışsınız bana kalırsa...

mesele eve neden 1de döndüğü değil

mesele eşinin bireysel hareket etmesi seni rahatsız etmiş

ama buna da hakkı var

anlayış göstermelisin sürekli hale gelmediği sürece...

kimseye ters cevap verdiğimi, saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum. yorumlar karşısında ben de kendi fikrimi söyledim. buna hakkım var sanırım, yoksa susmalı mıyım?

eşime de fazla tepki verdiğimi zaten kabul etmiştim.

evet afaroz edildiğim, ''millet de başına dert arıyo'', ''sen eşinle kavga etmek istiyosun'', ''sen problem çıkarmaya çalışıyosun'' gibi bence saygısızca ve ithamkar mesajlar karşısında bile gayet sakin cevaplar verdiğim halde bi de tepki göstermekle suçlandım

ben de sizin gibi sorumluluklara çok önem veren bir insanım. aslında ben de fevriyimdir ama bu konuda tecrübeli olduğum için aslında fazla da tepki göstermedim. çünkü daha önce de yaşamıştık buna benzer bi olay.

kayınpederimi eve bırakmasına sinirlendiğimi nereden çıkardığınızı hiç anlayamadım. bu en son aklıma gelecek şey. tabiki de eve bırakacak. işini bitirip hadi git mi diyecek. kaldı ki zaten konuda da söyledim bizim arabanın işi hallolmadığı için kayınpederimin arabasını aldı bir günlüğüne, dolayısıyla da doğal olarak onu evine bırakmaya gitti. konuya çok yanlış bi açıdan bakmışsınız. ayrıca KOMİKSİNİZ lafı çok saygısızca bence.

mesele eve neden 1de döndüğü değil

mesele eşinin bireysel hareket etmesi seni rahatsız etmiş

ama buna da hakkı var

anlayış göstermelisin sürekli hale gelmediği sürece...

evet doğru düşünmüşsün canım buna da bozulmuş olabilirim. çünkü dediğim gibi biz şehir dışından geldik, bazı işlerimizi hallettik onlar da merak ediyolardı. birlikte oturup konuşabilirdik. ama o gidip kendisi konuştu.

erkekler bu tarz şeylerin problem edilmesinden hoşlanmazlar, ne kadar da istemeseniz de ailesi

her fırsatta görüşücek... bence hiç surat yapmayın hiçbirşey olmamış gibi gülümseyin.. ufak şeyleri dert etmeyin..

canım kimse sana haksızsın diyemez
sen kendi açından haklısın
ancak tepkilerin aşırı ve abartılı olmuş diyebiliriz en fazla
herkezin hayatta prensipleri ve hassas noktaları vardır
seninde eşinin evine geç saatte gelmesi seni rahatsız etmiş
haklısın kimi olsa eder
ancak tepkini eşine surat ederek değilde
konuşarak ifade etmen daha yapıcı olur evliliğiniz adına

canım benim;
evliliğimde zaman zaman öyle sorunlar yaşıyorum ki
öyle şeylerle mücadele ediyorum ki

insan hayatta en zoru görmeden şüküretmesini bilemiyor

hiçbirşey dörtdörtlük değil
olamıyorda
tatlı dil güleryüz taktiğin bu olsun...

elbetteki prensiplerinden taviz verme
ama zaman zaman esnek davranmalısın
evliliğin buna ihtiyacı var

benim kayınvalidem olsa eşime, oğlum git evine bu satte karını yalnız bırakma derdi, eşimde tıpış tıpış gelirdi.

bence eşinizde aileside düşüncesizlik etmiş. gece vakti, yalnızsınız çocuklarla fazla uzatmadan gelmesi gerekirdi.

ben olsam kesin arardım nerde kaldın diye. sizde doğal olarak sinirlendiniz ama 2 gün sinirlenecek bir konu değil bence.

tekrar konuşun, merak ettim deyin, beni yalnız bırakma o saatte bir daha diyin.

Keske benim derdim de bu kadar basit olsaydi.. Simdi diyorum ki ne kadar gereksiz yere kizmisim esime. Annesiyle esine istemeden bi laf soyledim kirdim kalbini ikisininde kaynanam zaten duygusal agladi hemen esimde bravo beni gercekten cok seviyomussun dedi ve 3 gundur konusmuyrz ben sariliyrm felan bisey demiyo ama konusmuyo simdilik. Annesi tr den gelmisti ustelik ilk gelisiydi eve ilk gelmesinde boyle yaptin diyerek uzuldu ama ben ozur diledim yapmak istedigim kesinlikle o degildi ama kalpleri kirildi. Simdi esim beni affedermi diyorum uzuluyorum iste ama hatalarin telafisi de vardir bunu biliyorum uzun surecek onuda biliyorum.. Sizce napmaliyim ? Hazir derdimide soylemis oldum bu arada banadafikir verirseniz sevinirim
Konuyu acan arkadasin inan gereksizmis senin kizginligin daha ne dertler varki bilemezsin. Bos yere surat yapip kizinca da eslerimizi istemeden sogutuyoruz kendimizden

bu kadar sorun yapacak ne var anlamıyorum..saat 11 de aramışsın babamı bırakıp gelicem demiş..ama saat 1 de gelmiş...
tamam üzülebilirsin bu yaptığına..ama bukadarda sorun yapılmazki...annende yatsaydın demeler filan...sence bu davranışın hoşmu ?
okadar zoruna gittiyse okadar kızdıysan laf çarpıp trip atacağına geliyorum dedin ama saat 1 de geldin..neden geciktin diyebilirdin...mutlaka bir açıklaması vardı heralde...

güzelim en büyük derdin bu olsun..

''Evde açıkta değilim diye sabah beşte mi gelmesi gerekiyor '' gibi birşey yazmışsınız..Tam cümleniz değilse affola.

Elbetteki bir yuva varsa onunda kuralları olmalı.Saygı çerçevesi içinde olmalı.Bu saygının içinde zamanında evine gelmekte var.Haklısınız.Tabiiki sabah 5'te gelemez.

AMA evlilikte bazı istisnai durumlar vardır.. Evlilik bir ömür boyu; dolayısıyla bu tür durumlarla karşılaşabiliniyor.

Ben olsam bu istisnai durumu hoş karşılardım..Siz karşılamıyorsunuz.Bu doğal insanların farklı tepkiler vermesi.

Sizin buradaki en büyük hatanız, akşam derdinizi dile getirmeden kırgın kalmanız, surat asmanız.
Ertesi günde bu surat asıklığını devam ettireceğim demeniz.

Evine geldiğinde sıcak karşılayıp, ertesi gün işten geldiğinde huzurlu bir anında bu durumu ona izah edip, tatlı bir açıklama bekleseydiniz; siz kazanırdınız.

Böyle devam ederseniz eşinizdeki hükmünüzü kaybedersiniz.

yani canım bence iyice her dakka hatalıymış modunda da davranma
bu seferde üstüne gelmesin
tamam özür diledin
onumuzde anneler gunu var
annene hedıye gondermek ıstıyorum gonlunu alayım dersın
o arada da esıne sakın ve olumlu davran bence

sormuşsunuz ya haksızmıyım,abartıyormuyum diye..bence kesinlikle abartıyorsunuz...akşama konuyu uzatırsanız o zaman Bir derdim var bölümüne yazacak daha iyi bir derdiniz olacak gibime geliyor

ah canım ah, bi öğrenebilsem zaten tatlı dilli olmayı.. ama öğrenicem inşallah.

eşimle bugün konuştuğumuzda bunu da söyledim zaten. benim ailem olsa gecenin o saatinde kapıdan sokmazlardı ne işin var evine git diye.

canım ben o kadar yufka yürekli ve düşünceli bi insanımdır ki birinin haksız yere kalbini kırsam gönlünü almak için ne gerekirse yaparım. çünkü ben daha çok üzülürüm o zaman. sen de gereken özrü dilemişsin zaten. kayınvalidene seveceği bi hediye falan al biraz daha sempatik davran, eşinin de gönlünü nasıl alacağını sen bilirsin bence

doğru söylüyosunuz.. çok yanlış bi davranış tarzı ama benim huyum böyle birine kırıldığım zaman oturup tane tane tatlı dille derdimi anlatmak yerine surat asıp anlamasını bekliyorum ama tabi sonu hep hüsran oluyor malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…