- Konu Sahibi sadece_ben
-
düğünü hakkıyla yaptılarsa bilezikler hariç herşeyi alırlar,alsınlar hakları.
Ama herşeyi yaptılarsa tabi,...eşyayı,gelinliği,nişan düğün çarşısını,düğün salonunu,davetiyeleri vs vs...
valla dediğim gibi gelinlik , bindallı ve düğün salonu parasını verdiler. Allahtan bizden gelen altınlara dokunmadılar ve de bileziklere. Eşyalarımızı biz taksitle aldık. Şimdi onları ödüyoruz ve evimde o kadar çok eksik var ki...
ailedeki en önemli şey huzur iyi geçinebilmek... Eşimin ailesine her zaman saygı gösteririm çünkü onun annesi ve babası sonuçta onu büyütmüş beslemişler. Annem de bana " Senin kocan altın gibi boşver huzursuzluk çıkarma " dedi son görüştüğümüzde. Ama işte insan kızıyor ama aslında önemsememek gerek.Kod:
Canım Hiiiiç takma kafana derim. Olmuş bitmiş artık böyle bişey yapmışlar eşin senin yanında olduktan sonra hepsi halledilebilir.Birlikte sırt sırta verdinizmi borçlar da ödenir.. Onlarn dugune gelen altınlardan daha da fazlasını biriktirirsiniz inşallah:) Düşünme artık kocatıyolar hemen böyle düşündüre düşündüre
normalde düğünde takılan her şey gelin ve damada hediyedir ama sanırım herkes kafasına göre bişiler yapıyo. biz eşimle ne kendi ailemden ne de onun ailesinden beş kuruş almadık. aslanlar gibi her şeyimizi en ufak ayrıntıya kadar kendimiz yaptık. kimseye de söz hakkı doğmadı. ama senin yerinde olsam vermezdim. onlar eşinin ve senin hediyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?