- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Geleceği Allah'tan başkası bilemez,arkadaşınızın söylediği sözlere kafayı takarakta sevgilinize hayatı zindan etmeyin.Arkadaşların konuyu kapatarak doğruyu yapıyorlar,fal bakan arkadaşın kendi geleceğini görüyor mu peki.Size böyle şeyler söylüyor.Öncelikle merhaba. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim . Anlatacağım kimse yok. Bu derdimi hangi arkadaşıma anlatsam yanlış düşündüğümü söyleyip konuyu kesip atıyolar.
Benim şu an gayet iyi giden bir ilişkim var. Yaklaşık olarak iki aydır beraberiz çok şükür bir problem yok. Ama aklımı kurcalayan bir konu var. Şimdi ablalarım ben sevgilimle tanışmadan önce tarot falına baktırmıştım arkadaşıma yurt ortamında eğlence amaçlı. Arkadaşım da iyi bakar dediği de tutar. Arkadaşım aşk hayatımın iyi gitmeyeceğini ve aldatılacağımı ve bunun 8 yıllık bi acıya yol açacağını söyledi. O an güldük geçtik ama şu an içimi kemiriyo. Sevgilim dikkat çeken birisi. Kendisi gerçekten iyi birisi. Ama sınıfında hoşlanmadığım bir kız var. Biz Tanışmadan önce sevgilimin etrafında dolanmış. Snapchat tan fotoğraf atıp rahatsız ediyordu sevgilimi . Sevgilim cevap yazmamasına rağmen devam etti bu. Bende programı sildirdim. Şimdi de instagramdan musallat oldu. Sevgilime bu konuyu açtığımda ona güvenmem gerektiğini söylüyor. Bu falda çıkan aldatma olayından çok korkuyorum. Sanki sevgilim beni aldatacakmış gibi geliyo. Çok kıskanıyorum. Bu yüzden ilişkimizde sorun çıkıyo.biliyorum dinimizde böyle bir şey kesinlikle haram baktırdım tövbe ettim bi daha da olmadı. Ne yapacağımı bilemedim. Sevgilime nasıl davranmalıyım. İnstagramda kimi takip ettiğine kadar karışmak doğru mu ?
Allah akıl fikir versin
Geleceği Allah'tan başkası bilemez,arkadaşınızın söylediği sözlere kafayı takarakta sevgilinize hayatı zindan etmeyin.Arkadaşların konuyu kapatarak doğruyu yapıyorlar,fal bakan arkadaşın kendi geleceğini görüyor mu sanki görmüyor tabiki siz de kafayı takmayın.
İnsanız hata yapabiliriz tarot kartlarının anlamlarına kendimiz de bakabiliriz değil mi?
Bana tarot bakan birinin yanlışlarını söyledim bozuldu ikimizin dediği de çıkmadı sonra bu ne diyeceksin??
Sevgiline güven ama belli belirsiz takipte ol yeter. Trip insanı iter, yeter ki sussun dedirtir karşı tarafa. Bunu saçma sapan asılan adam, kılıç 12 lisi falan söylemez. Hayatın gerçekleri bunlar çünkü.
Benim de baktigim fallar birebir cikiyor ve tovbe ettim en son gorup yasadigim olaydan sonra. Gelecegi kimse bilemez diye inaniyorum ancak isime yasanan her olaya ya da gecmiste yasanilan aldatmalara kadar gorunce kafam karisiyor. Bu konuda arastirmalar yaptim ve sonuc dinimizde bunun mumkun olmadigi yonunde tamamen.
Sadece fala bakarak bu kadar supheye dusmemeye calis. Unut sana soylenenleri, sunu da unutma acilan her falda insanin onunde ki yollardan biri gorulur cogu zaman ve fala bakildiginda aslinda secmeyecegin yolda gorulmus olabilir. Irade bize verilmis yol belirli ama sonuca ulasana kadar gidilen kavsaklar degisebiliyor secimlerimizd gore. Erkek arkadasina guvenmelisin sadece fal yuzunden kuskuya dusme.
Bu fal konusj felaket derecede uzuyor ve geriyor beni lutfen fal baktirmayin.
Tövbe ettiysen böyle şeylere inanmaman da gerekir aynı zamanda kendi kendine kuruntu yapıyorsun belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?