haksız mıyım ya da abartıyor muyum ?

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Öncelikle merhaba. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim . Anlatacağım kimse yok. Bu derdimi hangi arkadaşıma anlatsam yanlış düşündüğümü söyleyip konuyu kesip atıyolar.
Benim şu an gayet iyi giden bir ilişkim var. Yaklaşık olarak iki aydır beraberiz çok şükür bir problem yok. Ama aklımı kurcalayan bir konu var. Şimdi ablalarım ben sevgilimle tanışmadan önce tarot falına baktırmıştım arkadaşıma yurt ortamında eğlence amaçlı. Arkadaşım da iyi bakar dediği de tutar. Arkadaşım aşk hayatımın iyi gitmeyeceğini ve aldatılacağımı ve bunun 8 yıllık bi acıya yol açacağını söyledi. O an güldük geçtik ama şu an içimi kemiriyo. Sevgilim dikkat çeken birisi. Kendisi gerçekten iyi birisi. Ama sınıfında hoşlanmadığım bir kız var. Biz Tanışmadan önce sevgilimin etrafında dolanmış. Snapchat tan fotoğraf atıp rahatsız ediyordu sevgilimi . Sevgilim cevap yazmamasına rağmen devam etti bu. Bende programı sildirdim. Şimdi de instagramdan musallat oldu. Sevgilime bu konuyu açtığımda ona güvenmem gerektiğini söylüyor. Bu falda çıkan aldatma olayından çok korkuyorum. Sanki sevgilim beni aldatacakmış gibi geliyo. Çok kıskanıyorum. Bu yüzden ilişkimizde sorun çıkıyo.biliyorum dinimizde böyle bir şey kesinlikle haram baktırdım tövbe ettim bi daha da olmadı. Ne yapacağımı bilemedim. Sevgilime nasıl davranmalıyım. İnstagramda kimi takip ettiğine kadar karışmak doğru mu ?

Geleceği Allah'tan başkası bilemez,arkadaşınızın söylediği sözlere kafayı takarakta sevgilinize hayatı zindan etmeyin.Arkadaşların konuyu kapatarak doğruyu yapıyorlar,fal bakan arkadaşın kendi geleceğini görüyor mu peki.Size böyle şeyler söylüyor.

Bu konuda hatamı biliyorum ve elimden geldiğince tövbe ediyorum . O kızda o şekilde yapınca tahammül edemiyorum

Ben fal baktırmadim hiç inanmam da ama insanların etkisinde kalıp hayatlarını farkında olmadan o şekilde şekillendirdiklerine inanıyorum. Şimdi sen o fal yüzünden sevgilini sıkboğaz ediyorsun ve o şekilde hayatını şekillendiriyorsun farkında olmadan.

İnsanız hata yapabiliriz ama tarot kartlarının anlamlarına kendimiz de bakabiliriz değil mi?
Bana tarot bakan birinin yanlışlarını söyledim bozuldu ikimizin dediği de çıkmadı sonra, bu ne diyeceksin??

Sevgiline güven ama belli belirsiz takipte ol yeter. Trip insanı iter, yeter ki sussun dedirtir karşı tarafa. Bunu saçma sapan asılan adam, kılıç 12 lisi falan söylemez. Hayatın gerçekleri bunlar çünkü.

Sevgilime bunları anlatmadım biliyorum haksızım fal konusunda. Aşırı şüpheci bi insanım. Sanırım bundan kaynaklanıyor.

Sizce umursamamalı mıyım sadece sınıf arkadaşı sevgilim için. Gereksiz kıskançlık sıkar bir süre sonra bence.

Benim de baktigim fallar birebir cikiyor ve tovbe ettim en son gorup yasadigim olaydan sonra. Gelecegi kimse bilemez diye inaniyorum ancak isime yasanan her olaya ya da gecmiste yasanilan aldatmalara kadar gorunce kafam karisiyor. Bu konuda arastirmalar yaptim ve sonuc dinimizde bunun mumkun olmadigi yonunde tamamen.
Sadece fala bakarak bu kadar supheye dusmemeye calis. Unut sana soylenenleri, sunu da unutma acilan her falda insanin onunde ki yollardan biri gorulur cogu zaman ve fala bakildiginda aslinda secmeyecegin yolda gorulmus olabilir. Irade bize verilmis yol belirli ama sonuca ulasana kadar gidilen kavsaklar degisebiliyor secimlerimizd gore. Erkek arkadasina guvenmelisin sadece fal yuzunden kuskuya dusme.
Bu fal konusj felaket derecede uzuyor ve geriyor beni lutfen fal baktirmayin.

Gerçekten haklısınız. Bende çok üzülüyorum. Kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ama içimden bir ses bunu hatırlatıyo. Günaha girdiğimi biliyorum. Sevgilim adına gerçekten üzülüyorum kırdım üzdüm onu bu kıskançlık yüzünden. 2 saatlik uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyo. Gözümle görmüyorum yanımda değil . Korkuyorum bu yüzden.

sevgilinize normal davranınız çünkü o bir fal gerçekte siz aldatmadı, aldatırsa da zaten sizi kaybetmeyi göze almıştır 8 yıl boyunca sizi aldatan sevgilinizin ardından üzülmeyin hayatı kaçırırsınız, değmez...

arkadaşın cidden iyi bakan biriyse aldatıla dabilirsin , fal yok bunlar yalan demiycem var çünkü benim komşum baktırdı annen ölücek dedi kadın , sapsağlam kadın ne ölücek dedi güldü geçti haftasına araba çarptı öldü kadın, bidaha baktırma sana tavsiyem , ben ömrümde hiç baktırmadım bu yüzden bilmek istemiyorum.

iste falin yasak olmasinin sebeplerinde budur. gaybin insanlara kapalidir. fakat sen sirf icindeki o kurtlar yuzunden karsindakinin her haline takilip huzurunu bozarsin kendini gerceklestiren kehanet olur cikar. insan ya hayir konusmali ya susmali dua kapisi acik oldugu vakte gelirse yandi gulum keten helva kerameti karsindakinden bilirsin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…