haksız mıyım ya da abartıyor muyum ?

İşte Böyleyiz malesef. Çok yanlış bir düşünce biliyorum ama ya olursa diye içim içimi yiyo. Aklıma geldikçe kızıyorum kendime. Sevgilime karşı da çok mahcup hissediyorum .
yerinde olsam sevgilime karsi kendimi mahcup hissetmezdim ama acaba diye de yasamazdim. Temkinli olur, ayrildigim takdirde beni mahcup duruma sokacak bir davranis ya da uslup icine girmez oluruna birakirdim herhelde

Bunu her defasında hatırlatıyorum kendime. O da beni rahatlatmaya çalışıyo. Ama o kıza karşı bi önyargım var . Bi zamanlar erkek arkadaşımın çevresinde dolanmış.
Sana soyledigimi lutfen bu konuyu her dusundugun de hatirla. .
Seni aldatirsa ne kaybedersin? Sen degil karsindaki kisiligin den kaybeder
sen degerlisin unutma. ..
Sen hayatina devam edersin vede mutlu olursun ama o olamaz cunku hata ondadir ...
sakin kaybetmekten korkma. ..
Kendine guven...Sen kendini sevdikce sevilirsin unutma. ..seni uzen seyleri hayatindan cikar. .mesela fal baktirmak. .bilinc altina zarar veriyor ise onunla baslayabilirsin. ..
Hersey gonlunce olsun

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)

Ben de 5 yıl önce falan baktırmıştım.Eve bir kadın gelmişti,herkese bakıyordu.
Bana dedi ki "evlencen 2 çocuğun olcak boşanıcan sonra gene evlenicen.".Bak ben tur bindirmişim.
Saçma yani,İnsan kaderini kendisi belirler,yani belki 3 kere evleneceğim,nereden biliyor??

Dinde falin yasak olmasinin,sirf boyle seyler icin bile hakli gerekceleri oldugu geliyor aklima.Baktirmasaydiniz boyle icin icin kendinizi kemirmezdiniz.kimbilir belki aurilacaksiniz ama sirf bu fal yuzunden sevgilinizi siktiginiz icin:)olanla olene care olmaz derler.yada su akar yatagini bulur(atasozlerini karistirdim da)olacaksa onune gecemezsin yani,kendini rahatlat ve akisina birak bence

Bi filmde vardı kadın bahçivanın kocasını bahçe makasıyla öldüreceğini görüyodu.

Kafaya taktı ve kocasını kendisi bahçe makasıyla öldürdü.

Senin sonunda öyle olmasın.

Ben Türk kahvesini çok içerim çekip çekip yolluyorum fal yorumu geliyo. Herseferinde yakın zamanda erkek bebeğiniz olacak yazıyo.

Benim çocuğum olmuyo lahana bebeğim olacak heralde.

Bikerede 47 gün sonra hayatında çok büyük değişiklik okacak çıktı 47 gün sonraya not aldım hiçbişey olmadı:)

Fal bu uydurmasyon. 10tane bişey söyliyince illa bişeyler tutar.

Ama yok aldatılcan yok acısı 8 sene daha neler

boşver inanma böyle şeylere.herşeyi olacağına bırak. en güzelini en doğrusunu ALLAH bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…