- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Bunu her defasında hatırlatıyorum kendime. O da beni rahatlatmaya çalışıyo. Ama o kıza karşı bi önyargım var . Bi zamanlar erkek arkadaşımın çevresinde dolanmış.Boyle dusunerek sadece karsindakine ve kendine zarar verirsin. ..
Soyle dusun mutlu olmasaydi seninle olmazdi. .
Keşke bende baktırmasaydım. Arkadaşım çok iyi bakar.arkadaşın cidden iyi bakan biriyse aldatıla dabilirsin , fal yok bunlar yalan demiycem var çünkü benim komşum baktırdı annen ölücek dedi kadın , sapsağlam kadın ne ölücek dedi güldü geçti haftasına araba çarptı öldü kadın, bidaha baktırma sana tavsiyem , ben ömrümde hiç baktırmadım bu yüzden bilmek istemiyorum.
Teşekkür ederim haklısınız gerçekten.iste falin yasak olmasinin sebeplerinde budur. gaybin insanlara kapalidir. fakat sen sirf icindeki o kurtlar yuzunden karsindakinin her haline takilip huzurunu bozarsin kendini gerceklestiren kehanet olur cikar. insan ya hayir konusmali ya susmali dua kapisi acik oldugu vakte gelirse yandi gulum keten helva kerameti karsindakinden bilirsin sonra
Yasanacak her ne ise yasanacak. Dogrudur fal veya yanlis bunu yasayarak goreceksin. Simdi beraber gecirdiginiz zamanin tadini cikarmaya bak.Kuruntu evet. Inanmıyorum teoride . Ama aklımın bi ucunda kemiriyo bu duygu beni .
Yasanacak her ne ise yasanacak. Dogrudur fal veya yanlis bunu yasayarak goreceksin. Simdi beraber gecirdiginiz zamanin tadini cikarmaya bak.
Falla olsaydı, şimdi İtalya da yaşıyordum, 2 çocuğum vardı, çocuğum hala olabilir gerçi :)
Kız senden öncede varmış sevgilin kabul etmemiş, aldatacaksa bile o kızla aldatmaz
Estağfurullah gerçekten böyle bir cevaba ihtiyacım vardı.Ayrica bu sitede dua ile ilgili vs. Bir konu acilinca konu hemen kapatiliyor dini paylasim yasak ya da tartisma sebebi oluyor vs diye. Ama dunya kadar fal tarot bilmem ne topikleri var onlar yaww neyse he konuyu dagitmiyim. Ne dertliymisim bu mevzudan da sizin konuyla su yuzune cikti. Cok sey var aslinda soyleyecegim de kusura bakmayin yeri sizin konu degil biliyorum
Sitede dua bölümü var oraya açabilirsiniz.Ayrica bu sitede dua ile ilgili vs. Bir konu acilinca konu hemen kapatiliyor dini paylasim yasak ya da tartisma sebebi oluyor vs diye. Ama dunya kadar fal tarot bilmem ne topikleri var onlar yaww neyse he konuyu dagitmiyim. Ne dertliymisim bu mevzudan da sizin konuyla su yuzune cikti. Cok sey var aslinda soyleyecegim de kusura bakmayin yeri sizin konu degil biliyorum
Allahm herkesin de sevgilisi bir brad pitt, tum kizlar pesinde filan
Bi rahat olun yaw
, bu ne panik
, fallara kadar kafaya taktigina gore sen sevgilinle kafayi bozmussun
, her an elinden kacacagini dusunuyosun? Bitaz kendine guven ve saglam dur,
Kusura bakma ama bu kadar stes yapan kizlar hakkinda ben soyle dusunuyorum
"demekki erkek kiza gore bikac beden buyuk ki kiz her an erkegini kaybedecegini duumsunuyo?hasbelkader sevgili olmuslar ama iliski pamuk ipligine bagli?yoksa kiz erkege gore super guzel filan olsa, adam bulmus guzel kizi birakir mi hic, daha nerden bulcak boyle iyi kiz?
Sitede dua bölümü var oraya açabilirsiniz.
Canim ya ben konu sahibinin sevgilisini kaybetmekten korktugu icin takinti yaptigini dusunmuyorum. Bu basima gelir mi gelmez mi takintisi bence. Benim cevremde de var. Misal akli basinda diyebilecegim egitimli bir tanidigim 5 sene once tarot degil de daha farkli bisey (soylemeyecegim adini)Allahm herkesin de sevgilisi bir brad pitt, tum kizlar pesinde filan
Bi rahat olun yaw
, bu ne panik
, fallara kadar kafaya taktigina gore sen sevgilinle kafayi bozmussun
, her an elinden kacacagini dusunuyosun? Bitaz kendine guven ve saglam dur,
Kusura bakma ama bu kadar stes yapan kizlar hakkinda ben soyle dusunuyorum
"demekki erkek kiza gore bikac beden buyuk ki kiz her an erkegini kaybedecegini duumsunuyo?hasbelkader sevgili olmuslar ama iliski pamuk ipligine bagli?yoksa kiz erkege gore super guzel filan olsa, adam bulmus guzel kizi birakir mi hic, daha nerden bulcak boyle iyi kiz?
Canim ya ben konu sahibinin sevgilisini kaybetmekten korktugu icin takinti yaptigini dusunmuyorum. Bu basima gelir mi gelmez mi takintisi bence. Benim cevremde de var. Misal akli basinda diyebilecegim egitimli bir tanidigim 5 sene once tarot degil de daha farkli bisey (soylemeyecegim adini)
baktirmis kadin 45 yasinda sigaradan dolayi olecegini dusunuyor. nasilsa diyor 45 imde boyle bisey gelecek basima vs. Resmen olumunu bekliyor. Boyle insanlar cok malesef. Bu arada simdi 35 inde biz de merakla bekliyoz bakalim takipteyiztovbe ya Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?