haksız mıyım ya da abartıyor muyum ?

Keşke bende baktırmasaydım. Arkadaşım çok iyi bakar.

Teşekkür ederim haklısınız gerçekten.

allah aşkına yaptırmayın şöyle faldır şudur, içinize kurt düşürmekten başka neye yarıyo anlamıyorum. olumlu şey çıkınca nolucak ehee 8 sene sonra çok mutlu olcam diyip ona göre mi yaşayacaksınız?
bıraksanıza her şeyi akışına..

Benim merak ettiğim diğer konu şu o kızla ilgili sevgilime nasıl bi tutumda bulunmalıyım ? O kız sadece sınıf arkadaşı.

Falla olsaydı, şimdi İtalya da yaşıyordum, 2 çocuğum vardı, çocuğum hala olabilir gerçi :)
Kız senden öncede varmış sevgilin kabul etmemiş, aldatacaksa bile o kızla aldatmaz

Falla olsaydı, şimdi İtalya da yaşıyordum, 2 çocuğum vardı, çocuğum hala olabilir gerçi :)
Kız senden öncede varmış sevgilin kabul etmemiş, aldatacaksa bile o kızla aldatmaz

yaptığım çok saçma ve farkındayım. Dediğinizde haklısınız hayatı zehir etmeye gerek yok. Teşekkür ederim :)

Abuk sabuk islere kalkarsaniz ( tarot gibi ) sonuclarina da katlanmalisiniz. Iciniz icinizi kemirir durur sonucun ne olacagini bilemediginiz icin. Allahu teala Kuranda bosuna bize "gaybi ancak Allah bilir" diye buyurmamis. Eger bu tarotla sununla bununla kahveyle fincanla onumuzu gorebilseydik dunyada hicbir kotuluk ya da olumsuzluk olmamasi gerekirdi. Cocuklugum da dahil hayatimin hic bir aninda mantigim almadi zaten bu isi. Cocuk aklimla bile madem ileriyi biliyorlar o zaman bu insanlari basbakab yapsinlar da hersey cok guzel olsun derdim.

Ayrica bu sitede dua ile ilgili vs. Bir konu acilinca konu hemen kapatiliyor dini paylasim yasak ya da tartisma sebebi oluyor vs diye. Ama dunya kadar fal tarot bilmem ne topikleri var onlar yaww neyse he konuyu dagitmiyim. Ne dertliymisim bu mevzudan da sizin konuyla su yuzune cikti. Cok sey var aslinda soyleyecegim de kusura bakmayin yeri sizin konu degil biliyorum

Allahm herkesin de sevgilisi bir brad pitt, tum kizlar pesinde filan
Bi rahat olun yaw
, bu ne panik
, fallara kadar kafaya taktigina gore sen sevgilinle kafayi bozmussun

, her an elinden kacacagini dusunuyosun? Bitaz kendine guven ve saglam dur,
Kusura bakma ama bu kadar stes yapan kizlar hakkinda ben soyle dusunuyorum

"demekki erkek kiza gore bikac beden buyuk ki kiz her an erkegini kaybedecegini duumsunuyo?hasbelkader sevgili olmuslar ama iliski pamuk ipligine bagli?yoksa kiz erkege gore super guzel filan olsa, adam bulmus guzel kizi birakir mi hic, daha nerden bulcak boyle iyi kiz?

Estağfurullah gerçekten böyle bir cevaba ihtiyacım vardı.

Sitede dua bölümü var oraya açabilirsiniz.

Sevgilimle kafayı bozmadım . Ayrıca brad Pitt de değil kendisi. Tüm kızlarda peşinde koşmuyo. İlişkimiz pamuk ipliğine de bağlı değil seviyoruz birbirimizi inşallah yakında sözümüz olacak. Kendimi ondan düşük de görmüyorum kesinlikle neden göreyim ki ? Benim Falla ilgili sorunum var

Canim amacim dini konu acmak degil. Sadece bir iki mevzu uzerine cok kizmistim ki konu sahibi ben olmamama ragmen. bdv de bir iki konu vardi fikir almak isteyen aninda konular kapandi. Sonucta kadin onu dert edinmis kendine bdv de acmis misal tipki burdaki arkadas gibi. Sanalda bile bazen ozgurluk yok yani. neyse tesekkurler
Sitede dua bölümü var oraya açabilirsiniz.

Herşeyin hayirlisi olsun oncelikle
pisman olup tövbe ettiysen hatani biliyorsun zaten..
Gelecekle ilgili seylerle ugrasmak haram..
bunada inanmak ayni sey..
içini rahat tut..
Yok.yere paranoyaklasma

Canim ya ben konu sahibinin sevgilisini kaybetmekten korktugu icin takinti yaptigini dusunmuyorum. Bu basima gelir mi gelmez mi takintisi bence. Benim cevremde de var. Misal akli basinda diyebilecegim egitimli bir tanidigim 5 sene once tarot degil de daha farkli bisey (soylemeyecegim adini)
baktirmis kadin 45 yasinda sigaradan dolayi olecegini dusunuyor. nasilsa diyor 45 imde boyle bisey gelecek basima vs. Resmen olumunu bekliyor. Boyle insanlar cok malesef. Bu arada simdi 35 inde biz de merakla bekliyoz bakalim takipteyiz tovbe ya Rabbim

İşte Böyleyiz malesef. Çok yanlış bir düşünce biliyorum ama ya olursa diye içim içimi yiyo. Aklıma geldikçe kızıyorum kendime. Sevgilime karşı da çok mahcup hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…