ailesine gitme gibi bir planı yoktusanki bilinçaltı onu kaçmaya yönlendiriyor gibi,
yoksa neden ailesine düşkün olmayan bir adam 9 günlük tatilini onlarla geçirsin,
iki kez üst üste randevu gününü unutsun,
ben psikolojik olduğunu düşünüyorum, kendini suçlu hissedip kaçıyor sanki.
gelmesini istemedim kiAynı çocuk olmama sorunu sende de olabilirdi aslıda sen bilinç altında tamamen aslında sorun eşinizde olduğu için onu suçluyorsunuz ben onun yüzünden buraya geliyorum ama o beni yalnız bırakıyor diye ama aynısı sendede olabilirdi kendini suçlu eksik hissettiği için gelmiyor ve evet soruna gelirsen haksızsın
Gereksiz uzamış konu ve senin stressiz sakin kalman gereken dönemde hem kendini hem eşini geriyorsun adam unutsun ne olacak sanki bu kadar abartmayın hayatınızı zindana çevirme bence.Herkese merhaba.
3 senelik evliyiz, doğal yoldan cocugumuz olmuyor.
Haziran ayının başında tüp bebek merkezine başvurduk eşimle birlikte.
Hazirandan beri ara ara gidiyorum merkeze.
Oturduğum yer ile gittiğim yer 50 km falan , kendi aracımla gidiyorum.
Eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var, hergün iş çıkışı evine gelir, beni üzecek birsey asla yapmaz.
Bana çok düşkündür , gün içinde sürekli arar , beni mutlu etmek için arada sürprizler yapar
ev işlerinde yardım eder , merhametli sevgi dolu bir eşim var.
Bebek olmamasının sebebi eşim,en son gittiğimizde dr lar yüzde 10 ihtrimal verdiler tüp bebekte bile. Canım cok sıkıldı baya ağladım , eşim se bunu zaten biliyorduk dedi. Tahlil sonuclarım hep kötüydü dedi.Üzülme falan dedi işte.
Bu arada eşimin ailesi baska sehirde. Eşim onlara o kadar düşkün değildir, senede bir kere ya gider yanlarına ya gitmez.
Senede bir kere de ailesi bize gelir, 1-2 gun kalır giderler.
Geçen hafta eşimin işyerinden mecburi izine çıkması gerektiğini söylediler 10 gün kadar.
Eşim de ailemin yanına gitsem mi acaba dedi, 4 gunlugune dün gitti.
Bu arada aşılama için ben regl ikinci gunu tüp bebek merkezine gidecektim.
o da bugune geldi, yani eşimin ailesinin yanında olduğu 2. güne.
Eşimi dün ugurladım , yolda hep benı aradı haber verdi, gece de hiç ihmal etmedi sürekli aradı watsaptan yazdı falan.
Bugün hastaneye gideceğimi biliyordu, sabah 9 da randevum vardı.
Eşim sabah 9 bucuk gibi günaydın karıcım diye mesaj yollamış.
Ben de o ara tüp bebek merkezindeydim ve zamın katta telim servis dışı oldu.
Regl ikinci gunu alttan muayene ettiler,
aşılama için iğne vs yazdılar , yanlız olmak dokundu biraz bugun bana.
Çıkınca eşim yıne dolu mesaj atmış, nerdesin sen , işyerini aradım orda da yokmussun merak ettim seni yazmış.
Ben de zaten hassastım ve aradım direkt eşim açar açmaz , sen beni niçin aramıyorsun dedim.
Bu arada bu randevudan önceki randevum da persembe gunuydu , o gün de eğitimi vardı,
o gün de dr randevum oldugunu unuttu
Ben bugun de nerdesin sen deyınce
bilmem nerdeyım acaba dıye mesaj attım ve ortam gerildi
Bana cok alıngansın dedi, çocukluk edıyorsun dedi.
Bugune kadar beni üzen hıcbırsey olmadı eşimin ,
akşam canım istemese yemeği o yapar, temizliği o yapar ben yorgunum diye
yani 4+4 lük bir eş ama
bu asılama randevumun ıkısınde de unuttugu için cok kızgınım ona.
Ben merkezden cıkıp eve gelene kadar arabada telde tartıstık biraz
beni öenmsemıyorsun falan dedim,
konu kapandı
bir saat snr , haklısın bu kadar kızma bana , unutmuşum özür dilerim yazmıs ama gecen sefer de unuttu işte.
Ben çok duygulandım ve kendımı yanlız hissettim
Sizce haksız mıyım .
Şimdi de napıyorsun kuzucum diye mesaj yazdı ama ben hala kırgınım ona
Biraz hassas davranmışsınız sanırım.
Ben de eşinizin kendinde sorun görmesi nedeniyle bilinç altına ittiğini ve bu nedenle unuttuğunu düşünüyorum.
Bir dahaki sefere bir iki gün önceden hatırlatıp " aşkım, senin de yanımda olmanı istiyorum" diyebilirsiniz.
Veya gelemeyecek kadar uzakta ise geceden "yarın şunu giyeceğim, usg çekilirken rahat olur" veya "beni uyandırır mısın, hastaneye geç kalmayayım" deyip işin içine çekebilirsiniz.
yanımdaydı zatenEvet kadınlar zor süreçten geçiyor fakat erkekler kadınlara göre daha zayıf... Unuttu mu bu günü ? Ayrıca neden böyle önemli bir günde gönderdiniz eşinizi ?
bilemiyorum anlamadım ben de
yanımda olmasını istemiyorum, sadece ben kadar önem verip sorgulamasını istiyorum
bugün gideceğim zaten hergun konusuluyordu
ama o bana ulasamayınca hastanede oldugumu bıle anımsayamıyor
evet önemsiyor beni normalde amabiraz abartmışsın sanki canım :)
seninde ruh halin değişiyordur bu süreçte elbette ama eşini mazur gör
seni çok sevdiği önemsediği belli
inşallah bebişinizde gelir canım
sevgiler
Canim slm öncelikle maasallah esine nazar degmesin.Bak ne güzel Rabbim ne güzel es vermis 2. evliligindi dimi?Herkese merhaba.
3 senelik evliyiz, doğal yoldan cocugumuz olmuyor.
Haziran ayının başında tüp bebek merkezine başvurduk eşimle birlikte.
Hazirandan beri ara ara gidiyorum merkeze.
Oturduğum yer ile gittiğim yer 50 km falan , kendi aracımla gidiyorum.
Eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var, hergün iş çıkışı evine gelir, beni üzecek birsey asla yapmaz.
Bana çok düşkündür , gün içinde sürekli arar , beni mutlu etmek için arada sürprizler yapar
ev işlerinde yardım eder , merhametli sevgi dolu bir eşim var.
Bebek olmamasının sebebi eşim,en son gittiğimizde dr lar yüzde 10 ihtrimal verdiler tüp bebekte bile. Canım cok sıkıldı baya ağladım , eşim se bunu zaten biliyorduk dedi. Tahlil sonuclarım hep kötüydü dedi.Üzülme falan dedi işte.
Bu arada eşimin ailesi baska sehirde. Eşim onlara o kadar düşkün değildir, senede bir kere ya gider yanlarına ya gitmez.
Senede bir kere de ailesi bize gelir, 1-2 gun kalır giderler.
Geçen hafta eşimin işyerinden mecburi izine çıkması gerektiğini söylediler 10 gün kadar.
Eşim de ailemin yanına gitsem mi acaba dedi, 4 gunlugune dün gitti.
Bu arada aşılama için ben regl ikinci gunu tüp bebek merkezine gidecektim.
o da bugune geldi, yani eşimin ailesinin yanında olduğu 2. güne.
Eşimi dün ugurladım , yolda hep benı aradı haber verdi, gece de hiç ihmal etmedi sürekli aradı watsaptan yazdı falan.
Bugün hastaneye gideceğimi biliyordu, sabah 9 da randevum vardı.
Eşim sabah 9 bucuk gibi günaydın karıcım diye mesaj yollamış.
Ben de o ara tüp bebek merkezindeydim ve zamın katta telim servis dışı oldu.
Regl ikinci gunu alttan muayene ettiler,
aşılama için iğne vs yazdılar , yanlız olmak dokundu biraz bugun bana.
Çıkınca eşim yıne dolu mesaj atmış, nerdesin sen , işyerini aradım orda da yokmussun merak ettim seni yazmış.
Ben de zaten hassastım ve aradım direkt eşim açar açmaz , sen beni niçin aramıyorsun dedim.
Bu arada bu randevudan önceki randevum da persembe gunuydu , o gün de eğitimi vardı,
o gün de dr randevum oldugunu unuttu
Ben bugun de nerdesin sen deyınce
bilmem nerdeyım acaba dıye mesaj attım ve ortam gerildi
Bana cok alıngansın dedi, çocukluk edıyorsun dedi.
Bugune kadar beni üzen hıcbırsey olmadı eşimin ,
akşam canım istemese yemeği o yapar, temizliği o yapar ben yorgunum diye
yani 4+4 lük bir eş ama
bu asılama randevumun ıkısınde de unuttugu için cok kızgınım ona.
Ben merkezden cıkıp eve gelene kadar arabada telde tartıstık biraz
beni öenmsemıyorsun falan dedim,
konu kapandı
bir saat snr , haklısın bu kadar kızma bana , unutmuşum özür dilerim yazmıs ama gecen sefer de unuttu işte.
Ben çok duygulandım ve kendımı yanlız hissettim
Sizce haksız mıyım .
Şimdi de napıyorsun kuzucum diye mesaj yazdı ama ben hala kırgınım ona
Yani siz yolu açmışsınız... Bence abartmayn, daha önceden sizin yanınızda olmuş en azından... Unutabilir, unutmak isteyebilir, kafası dolu olabilir... Size bu kadar itina gösteren bir eşe, uzun süren bir tedavide bilmem kaçıncı randevuyu unuttu diye bu tavır çok fazla ...bu süreç 6-7 ay devam edecek
daha oncekı son ıkı randevum harıc hep
yanımdaydı zaten
ama onluk bırsey olmuyor
o sadece salonda beklıyor
benım kendı ısım
bazen haftada bır bazen haftada ıkı kere gidiyorum merkeze
ama onun kendı işi değil
bu kadar sık izin almasına gerek yok işinden ,çünkü iş 1-2 saatle bıtmıyor
oraya gıdınce bir 3-4 saatımız gecıyor bekleme uygulama vs
o zorunlu izinde gideyim mi dedi, ben de git tabi senlik birsey yok zaten dedim
gitme diyerek sıkmak istemedim kendisini
ailesi zaten senede bir kere görüyor , gitme deyıp sorun cıkaran olmak ıstemedım.
işte ben de buna kızıyorumSabah sizi merak edip araması
Ulaşamayınca işyerinizi araması
Bence gerçekten çok hassassınız ve büyütmüşsünüz.
Ailesinin yanında kafasında bambaşka şeyler var adamın. Belki size yansıtmak istemediği büyük sorunlar vardı.
Size önem verdiği belli. Abartmayın ama
evet ikinci evliliğimCanim slm öncelikle maasallah esine nazar degmesin.Bak ne güzel Rabbim ne güzel es vermis 2. evliligindi dimi?
Hem haksizsin hem haklisin bu sureci yasamayan tüp bebek le ugrasmayan anlayamaz doktor kapsinda beklerken karnima kramp girerdi yazmistim sana.
Herkesin bebegi oluyor alip çöpe atiyor bense milyarlar harcadim canimi ortaya koydum diye ama hemen sonra sahip olduklarima bakardim ya esim beni desteklemesydi ya paramiz olmasaydi.
Bide bende küçük sehideyim ankaraya gelip gittim tedavi için yol ayri bi sıkıntı oluyordu.
Asilamada aslinda size uygun spermi yikiyolar ama tüp bebek daha uygun olmazmiydi???
Bütün kalbimle yaziyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder.
Eşiniz kendinden kaynaklanan bu problem için kendini suçluyor dışa yansıtımıda bu şekil oluyor olabilir. Sonuçta eşinizde bu durumdan ötürü üzülüyordurailesine gitme gibi bir planı yoktu
şirket izine çıkarınca zorunlu o da gideyim mi dedi
ailesi suanda yazlık yerde
biz sehırdeyız
ben de git iyi gelir sana da dedim.
evet herseyım anımsar önemser
iş çıkısı yol yagmurlu olsa arar , dikkat et der
normalde cok anlayıslı ılgılı ama bu konuda donuk duruyor canım sıkılıyor benım de cok
Suçlu hissettiği için canım onun tarafından bak nekadar zor bir erkek içingelmesini istemedim ki
evet aynı sorun bende de olabilirdi
ben sadece ıkı randevuyu üstuste unutmasına takıldım
sabah benı merak edıp arıyor , işyerımı arıyor ama bu zaten ıkı haftadır hergun konusulan bırseydı
18 temmuzda dr da olacagım
daha dun gece konustuk
hatta yagmur uyarısı var dikkatli git dedi
ama sabah bna ulasamayınca hastanede oldugum aklına bıle gelmıyor
istemekle olmuyorSen direk tüp bebek iste yasin musait 2 tane embriyo koydur 1 kiz 1 erkek olsun:)
Ben hep Allah tan öyle istedim.
Ben tedavimin başımda hep boyle olsun diye dua ettim bunu doktorumada söyledim
Cinsiyetine bakarken 1 kiz 1 erkek dedim
Doktorum nasil sasirmisti.
Veren Mevla...
ben ona bunu hiç yansıtmadımEşiniz kendinden kaynaklanan bu problem için kendini suçluyor dışa yansıtımıda bu şekil oluyor olabilir. Sonuçta eşinizde bu durumdan ötürü üzülüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?