Haksız mıyım ?

ailesine gitme gibi bir planı yoktu
şirket izine çıkarınca zorunlu o da gideyim mi dedi
ailesi suanda yazlık yerde
biz sehırdeyız
ben de git iyi gelir sana da dedim.

evet herseyım anımsar önemser
iş çıkısı yol yagmurlu olsa arar , dikkat et der
normalde cok anlayıslı ılgılı ama bu konuda donuk duruyor canım sıkılıyor benım de cok

haksızsın. hem de öyle böyle değil. adamın kıymetini bileceğini yaptığın şeylere bak. yazık yahu. büyüyün biraz.

Haksızsınız. Elbette yanınızda olsa iyi olurdu ama, bu kadar anlayışlı bir eşiniz varken kıymetini bilin derim.İnşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

gelmesini istemedim ki
evet aynı sorun bende de olabilirdi
ben sadece ıkı randevuyu üstuste unutmasına takıldım
sabah benı merak edıp arıyor , işyerımı arıyor ama bu zaten ıkı haftadır hergun konusulan bırseydı
18 temmuzda dr da olacagım
daha dun gece konustuk
hatta yagmur uyarısı var dikkatli git dedi
ama sabah bna ulasamayınca hastanede oldugum aklına bıle gelmıyor

Gereksiz uzamış konu ve senin stressiz sakin kalman gereken dönemde hem kendini hem eşini geriyorsun adam unutsun ne olacak sanki bu kadar abartmayın hayatınızı zindana çevirme bence.

bilemiyorum anlamadım ben de
yanımda olmasını istemiyorum, sadece ben kadar önem verip sorgulamasını istiyorum
bugün gideceğim zaten hergun konusuluyordu
ama o bana ulasamayınca hastanede oldugumu bıle anımsayamıyor

bu süreç 6-7 ay devam edecek
daha oncekı son ıkı randevum harıc hep
Evet kadınlar zor süreçten geçiyor fakat erkekler kadınlara göre daha zayıf... Unuttu mu bu günü ? Ayrıca neden böyle önemli bir günde gönderdiniz eşinizi ?
yanımdaydı zaten
ama onluk bırsey olmuyor
o sadece salonda beklıyor
benım kendı ısım
bazen haftada bır bazen haftada ıkı kere gidiyorum merkeze
ama onun kendı işi değil
bu kadar sık izin almasına gerek yok işinden ,çünkü iş 1-2 saatle bıtmıyor
oraya gıdınce bir 3-4 saatımız gecıyor bekleme uygulama vs

o zorunlu izinde gideyim mi dedi, ben de git tabi senlik birsey yok zaten dedim
gitme diyerek sıkmak istemedim kendisini
ailesi zaten senede bir kere görüyor , gitme deyıp sorun cıkaran olmak ıstemedım.

Sabah sizi merak edip araması
Ulaşamayınca işyerinizi araması

Bence gerçekten çok hassassınız ve büyütmüşsünüz.

Ailesinin yanında kafasında bambaşka şeyler var adamın. Belki size yansıtmak istemediği büyük sorunlar vardı.

Size önem verdiği belli. Abartmayın ama

biraz abartmışsın sanki canım :)
seninde ruh halin değişiyordur bu süreçte elbette ama eşini mazur gör
seni çok sevdiği önemsediği belli
inşallah bebişinizde gelir canım
sevgiler
evet önemsiyor beni normalde ama
bu konu ikimiz için çok önemli
ben kendimi cok yanlız hissettim
dediğim gibi yanımda olmaması değil, bir arayıp da benım kadar önemsediğini belli etmemesi yüzünden

Canim slm öncelikle maasallah esine nazar degmesin.Bak ne güzel Rabbim ne güzel es vermis 2. evliligindi dimi?
Hem haksizsin hem haklisin bu sureci yasamayan tüp bebek le ugrasmayan anlayamaz doktor kapsinda beklerken karnima kramp girerdi yazmistim sana.
Herkesin bebegi oluyor alip çöpe atiyor bense milyarlar harcadim canimi ortaya koydum diye ama hemen sonra sahip olduklarima bakardim ya esim beni desteklemesydi ya paramiz olmasaydi.
Bide bende küçük sehideyim ankaraya gelip gittim tedavi için yol ayri bi sıkıntı oluyordu.
Asilamada aslinda size uygun spermi yikiyolar ama tüp bebek daha uygun olmazmiydi???
Bütün kalbimle yaziyorum insallah Rabbim hayirli evlat nasip eder.

Yani siz yolu açmışsınız... Bence abartmayn, daha önceden sizin yanınızda olmuş en azından... Unutabilir, unutmak isteyebilir, kafası dolu olabilir... Size bu kadar itina gösteren bir eşe, uzun süren bir tedavide bilmem kaçıncı randevuyu unuttu diye bu tavır çok fazla ...

işte ben de buna kızıyorum
beni merak edip arıyor ama artık aklı nerde ise
nerdesin sen diye sorgulayıp, elli kere konustugumuz seyı unutuyor

tamam daha dikkatli davranırım tşk ler

evet ikinci evliliğim
iki aşılama denenecek olmaz ise tüp bebek denenecek
bakalım hayırlısı Allahtan

Sen direk tüp bebek iste yasin musait 2 tane embriyo koydur 1 kiz 1 erkek olsun:)
Ben hep Allah tan öyle istedim.
Ben tedavimin başımda hep boyle olsun diye dua ettim bunu doktorumada söyledim
Cinsiyetine bakarken 1 kiz 1 erkek dedim
Doktorum nasil sasirmisti.
Veren Mevla...

Eşiniz kendinden kaynaklanan bu problem için kendini suçluyor dışa yansıtımıda bu şekil oluyor olabilir. Sonuçta eşinizde bu durumdan ötürü üzülüyordur

Suçlu hissettiği için canım onun tarafından bak nekadar zor bir erkek için

Genelde haksız mıyım diye konu açılan neredeyse hepsi haksız çıkıyor sizde haksızsınız.

istemekle olmuyor
prosedür bu sekılde imiş

ya herkes haksızsın demiş ama ben seni haklı buldum
özel bir durum bu böyle konularda hastanede yalnız olmak insanı gerçekten üzüyor çünkü

Eşiniz kendinden kaynaklanan bu problem için kendini suçluyor dışa yansıtımıda bu şekil oluyor olabilir. Sonuçta eşinizde bu durumdan ötürü üzülüyordur
ben ona bunu hiç yansıtmadım
hatta gecenlerde dedim
benımle paylas birlikte tasıyalım bu yükü dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…