Haksız mıyım ?

Unutmayın bu süreci tek yaşayan siz değilsiniz, oda sizinle birlikte bu süreci yaşıyor. Alınganlığınız da çok normal. Biraz kendinizi frenlemeye çalışırsaniz sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada umarım en kısa sürede olumlu sonuçlar alırsınız, hayırlısı olsun..

O bana o süreci hiç yasamıyor gbi geliyor işte

istemekle olmuyor
prosedür bu sekılde imiş
Canim benim prosedüru cokta iyi biliyorum ilk 1 sene korunmadan denemek.
6 ay klomen kullanmak.
3 sefer asilama
35 yasin altiysan ilk seferde tek embiriyo
Doktor gerekli görürse sonraki denemlerde cift embiriyo.
Uludag üniversitesinde degilde özel bi tüp bebek merkezinde doktor gerekli görür.
Bu sefer inşallah tüp bebek gerek kalmadan hamile kalirsin ama sonrakine kalirsan tüp bebek yaptir.
Mikroenjeksiyon yapiyorlar en kaliteli sperm seçiliyor en kaliteli yumurtanin icine konuluyor.Ilk gün 2 hücre 2. gün 4 hücre 3. Gun 8 diye artiyor 5.gune kalanlar dahakaliteli oluyor.Ben hep 5. Gun hücresi koytutturdum.
Sperm olabilir ama döllenme olmayabilir o yüzden tüp bebek diyorum canim kendimde öyle yaptım.
Evlenir evlenmez tedaviye basladim.

NOTE:Sorun esinde olsa bile tutmadi kalan embiriyonu dondurtursun ikinci denemede hazir gider koydurtup gelirsin

Tabi en önemlisi Once Allah 'a ellerini ac Allahim melegimi bana yolla diye.
Inan saat gece 2 de yaziyorum sana bunlari
cok zor hem maddi hem manevi esinin üstüne gitme ne olursa kadinlara oluyor biliyorum.Ama biz her seyi anlatabiliyoruz birbirimize Erkek ne desin anne ta benim Spermim yokmu desin diyemez.
Yada arkadasina ne desin benim spermim kaliteli degilmi desin.
Hemde esin seni el üstünde tutuyor.
Inan aglayasim geldi abdest alip eşimle naz kilip dua ederdik.
Hz ibrahim in duasi"Rabbi heblin minissalihin""Allahim bana hayirli zurrriyet nasip et"
Hadi bakim iyi geceler
Allah a emanet ol.

Haksız değil, hassassın... bu süreçte biraz daha anlayışlı olun karşılıklı. Ona sureci tek başınıza yaşamak istemediğinizi söylemez ailesinin yanına gönderirseniz aklından cıkabilir... konuşun bol bol... yol uzun..

Olur mu öyle şey hiç? Anlattığınız kadar iyi bir insan nasıl olurda sizin yanınızda olmaz.. Kendinize kafanızı dağıltacak bir uğraş bulsanız? Size çok iyi gelecektir eminim..
uğraş derken :)
ben çalışan bir bayanım zaten günde 10 saat çalışıyorum
onun yanında gönüllü olarak hayvanlarla ilgileniyorum.
spor aktivitrelerim var.

evde oturup aksama kadar eşini bekleyip ona saran biri değilim yani:)

ne güzel yazmıssın
ben de duygulandım çok
tesekkur ederım
Allah ne derse o oluyor ona da çok eminim
kaç kere tüp bebek deneyım tutmayan ama snr normal yolla sağlıklı bebeğine kavusanlar var
Tek duam Allah a , o içimi biliyor
umarım ısteyen herkes evlat sahibi olur.

tesekkur ederım

Yok öyle demek istememiştim ama, neyse yazdıkça yanlış anlaşılıyorum :) Umarım durum düzeltilir..

Yok öyle demek istememiştim ama, neyse yazdıkça yanlış anlaşılıyorum :) Umarım durum düzeltilir..
Canim Allah gönlüne göre versin insallah biraz sabrederek mükafatını alacaksin.bu süreçte seni anliyorum ama eşler bu duruma hangi pencereden baktiklarini bilemiyoruz.onlari çözmek zor.hersey gönlünce olsun

Canim Allah gönlüne göre versin insallah biraz sabrederek mükafatını alacaksin.bu süreçte seni anliyorum ama eşler bu duruma hangi pencereden baktiklarini bilemiyoruz.onlari çözmek zor.hersey gönlünce olsun
amin çok teşekkür ederim.
eşim de çok üzülmüş zaten unuttuğu için
sonradan kendisi söyledi ve şuanda onu telafi etmeye çalışıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…